dimarts, 18 d’agost del 2009

Robatoris a la piscina munipal.


Hola conveïns/es. Només esmentar-vos que a més de retallar-nos l'horari de la piscina municipal en festes, cosa que no em pareix gens bé i hauriem de prendre messures per al proper estiu queixant-nos a l'ajuntament massivament. Però com l'únic que sabem es plorar i no fer res, quedarem com Sant Paulí, amb una mà darrrere i l'altra en el si.

El segon motiu del meu text és queixar-me que al poliesportiu tots els anys la gent es deixa les hamaques i cadiretes en un "cuarto" que hi ha allí. Pareix ser que hi ha amics del que és dels demés i ja n'han desaparegut unes quantes, a més d'una recabció del socorrista i la beguda que tenia per al seu ús del día.

Pot ser com que estem a l'estiu i puja la demanda de cadiretes de platja estos lladres es dediquen a la venda de segona mà.

El cas és que alli ja no podem deixar res i ara ens ho havem d'emportar a casa. On anirem a parar?

1 comentari:

  1. Tens molta rao, les queixes per a l´ajuntament y les felicitacions per a serra grosa. Tots masivament a queixarmos, jo tambe em queixare de no poder practicar el sexe la culpa del senyor alcalde.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.