dimecres, 12 d’agost del 2009

Què passa amb el wifi per a Vallada?

Quan s'acostaven les eleccions muncipals tots el grups polítics ens prometeren el wifi, es a dir internet gratuït per a tot el poble. Pel mes de febrer el Sr. Rus, obria el plas per poder sol.licitar el Wifi per a les localitats de la provincia de València.

Esta vesprada he estat parlant amb un valladí que s'interesà per aquest tema i telefonà a l'ajuntament preguntatn si això s'havia sol.licitat o no. La persona que l'atengué li digué que no ho sabía i que ho preguntaría. Passen els dies i torna a preguntar si això va avant o no, finalment li digueren que sí. La pregunta és: algú del poble o de l'ajuntament pot dir publicament que allò que pometeren va avant, o s'ha quedat en l'aire per no haver-se sol.licitat?

La cultura és un dret que tots tenim, i a més si es tracta d'internet a baix preu, o millor encara si pot ser de franc.
Tant jo com molts conveïns esperem una resposta. Esperem que les boires del transcorrer del temps no amaguen la resposta i la soterren en l'oblit.
Gràcies:

4 comentaris:

  1. Hola,

    La wifi vindrà acompanyada de l'hotel que anaven a fer, de les empreses al Valpark i de totes les promeses electorals que sempre fan i mai es compleixen, ale paciencia que per desgracia som la risa de tota la Costera, que barbaritat

    ResponElimina
  2. Che noi,Anonim com jo. Risa de qui.
    De tindre el mijor camp de futbol de la Costera, que dius tu, o la millor entrada al poble, o del millor pabello, o una residencia, o un de centre de majors ben colocat,o un parc de bombers voluntari, i tantes i tantes coses. Que no tenen ni ansomien tindre en la vida mols pobles de la costera, eixa costera que segons dius tu es riu de nosaltres, bonico es riura de tu pero de mi o de cuansevol vallai que estiga orgullos de sero no, de segur.
    I la paciencia guardatela per a tu bonico, que a es que manen escara es queden 2 anys i el faran tragar lo de Valpark.

    ResponElimina
  3. De noi res, si tan orgullos eres de ser vallai al menys diu xic no noi, soc xica, dona o del sexe femeni com mes t'agrade que no noia, i, si, som la vergonya de la costera fins i tot Montesa en mes gran que nosaltres en molts aspectes aixi que quant et lleves la vena del ulls que ha possat algu (tal volta del partit que es al poder avui) voras tot el que ens falta al poble, ja veus camp de futbol, vaja amb la piloteta ja en tenim prou no? dons no m'agrada el futbol i no hi ha res mes que fer al poble, el mitllor pabello? vale ara vas i preguntes a la gent que ha jugat les 24 hores de "futbito" a vorer que pensen de la sauna eixa, a vorer que serà del centre de majors que per cert a estes altures encara no esta inaugurant i per tant els nostres majors no han pogut estar alli dins fresquets, parc de bombres voluntari? per fiiiiiiiiii despres de 2 anys despres de aver-lo inaugurant sembla que ja tenim voluntaris al poble a vorer si aquestes pobres persones fan feina de voluntari de bomber com ells esperen o els envien a fer de guardia a les cadires en els festes per que no s'asente ningú o a vendre entrades com estan fent amb els pobres voluntaris de protecció civil, em tragare Valpar? jejejejeje es masa gran la animala que han fet per que la trague ningú, no la tragarem, la pagaren tot el poble, pedreta a pedreta, i, si, la paciencia me la guardare jo "bonica" que estic al poble i pateix les faltes que tenim i tu segueix tan feliç com sempre i vegen tot del color de rosa com ara ho fas i ja anirem parlat a vorer com progresa el nostre poble tan maravillos i amb tantes possibilitats per a tots.
    Una salutacio, bonico/a

    ResponElimina
  4. Quanta raó tens xicona!jo pense igual que tu, pero em pareix que el que ha escrit el primer comentari ho ha fet de broma per que no s'enten res i hi han unes barbaritats que no se...dixem-ho pasar que ells soletes es donaran comte que no tot es construir i construir!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.