divendres, 5 d’abril del 2013

Missatge als votants del PP

9 comentaris:

  1. El video esta dpm, pero no entenc que pinta un xiquet de 8 o 9 anys parlant d'estes coses...

    ResponElimina
  2. Quan una família la tiren al carrer no els importa que hi haja xiquets, per tant estan tan afectats com els majors, i quan a uno li toca pren consciència molt depressa. Salut

    ResponElimina
  3. No vote al psoe, no vote al pp, no vote a upyd... cada dia tinc menys opcions. I cada dia conec més gent patint per si no pot pagar la hipoteca, els pares, els fills, els tios, els auelos i fins i tot el gat de la casa. No hi ha dret!!
    I parlant del PP, qui és ara el president d'eixe partit a Vallada? Diuen que ha tornat Alano García, sabeu si és veritat?

    ResponElimina
  4. però per què sou aixina?
    González pons vol que es rebeleu. O ara ja no toca? Fa un any o dos, mireu com parlava el xic:

    http://www.youtube.com/watch?v=aNFJ6Wx63qg&feature=youtu.be

    ResponElimina
  5. be, despres de dos setmanes he vist que no heu publicat el meu comentari.
    En 2007 la super-Chacón, va fer un miting en el que deia: "VAMOS A AUMENTAR EL NUMERO DE JUZGADOS PARA AGILIZAR LOS DESAUCIOS" ja no recordeu alló?? que facil es tirar la culpa als demés, aquest país está com está per el mal govern, no dic q no, pero no sigueu tan cínics i intenteu tragar-vos aquests vídeos que a mi,personalment no em donen cap pena, ja que no es cosa del govern actual, es cosa tant de l'actual com el roïn del passat ZP, però es molt bonic ara posar aço i fer idiotes als demés, recordem les paraules del passat i no siguem aixina, q no estem bobos. Jo també estic passanto mal, sense feina i amb boques que alimentar però esq aço no te nom, no te nom publicar aquest video en quant el PSOE va ser el primer en voler aumentar el nombre de jutjats per agilitzar els desallotjaments. busquem un poc abans de ser tan hipòcrites.
    no soc del PP, i molt menos del PSOE, em pareix "el mismo perro con distinto collar" pero si la dreta com deu mana estaguera on te q estar ni tindriem tanta imigració ilegal ni estariem en aquesta situació, no es just que tinguen mes dret q jo, ni que ningún espanyol.
    Es la meua opinió, segurament igual de respetable que la dels demés.

    ResponElimina
  6. Bon dia "la paca", efectivament, el 11/4/2013 vares fer el mateix comentari, però de forma anònima, i fa anys que els comentaris anònims no es publiquen. Ho deixem ben clar a les condicions que hi apareixen quan es realitza un comentari.
    Salutacions!

    ResponElimina
  7. La Paca: La teua opinió és miserable. Has fet un discurs que no es sosté per ninguna part, i no s'enten on vols arribar.

    En primer lloc parles dels "deshaucios", i amb molta raó has culpat al PSOE d'iniciar el problema. Tens raó, el PSOE ho va fer ben mal, i per això ara no se'l creu ningú i baixa en les enquestes com el carrer Santa Creu. Pero qui governa ara és el PP, per tant hi ha que parlar del que fa mal el PP, i el vídeo va dirigit als que pensaven que el PP arreglaria alguna cosa, el PSOE ja no governa.

    El que no s'enten és el teu últim paràgraf i la teua última "reflexió". Si penses que la situació en que estem és per culpa del inmigrants festeu mirar perque raones com els gats. La majoria d'immigrants estan tornant a casa, i els qui ens han posat en la situació merdosa on estem no son ells, son els que duen corbata, els dels bancs, els que han furtat a mans plenes, els del Opus (ben de dreta) com Cotino amo de Sedesa, i tants altres miserables.

    Els qui ens han portat on estem son ixos que es diuen de "dretes", i també els del PSOE, que sense dir-ho també ho son. Perquè una frase com "queremos agilizar los desahucios" la diu uno de dretes, siga del partit que siga, perquè la dreta és això. Lo teu no és ja dreta, lo teu es pareix a una cosa perillosa que no te res que vore en la dreta moderada, lo teu es pareix a l' odi i la misèria del qui li tira la culpa a qui no la te. Lo teu es pura misèria moral i molt poca gana de pensar i vore les coses com son.

    ResponElimina
  8. I per cert, mira on han portat a este poble els de la dreta beata que ens han governat durant més de vint anys. Tinguem un poble arruinat, fet merda, que dona pena, però els "homes de bé i de missa i de dreta no han perdut res, tenen les millors cases, les millors "mansions de la Font d'Espanya", les millors terres. Eixa és la dreta, "les bones persones", i ahi veus on han portat el teu poble. A la merda. Però ells estan bé. O millor. I es riuen de tu, de mi, i dels miserables.

    Ara, que si vols pots pensar que la culpa la tenen quatre búlgaros, dos gitanos o tres marroquins, allà tu. Ells son segurament els que han portat l'ajuntament (o la comunitat o el país) on esta. No?

    No te jode.

    ResponElimina
  9. El racó de Joan Nadal1 de maig del 2013, a les 10:49

    No vos enfadeu que en tenim per a rato. Ens vorem en situacions ben estretes i haurem de passar per on no esperàvem, tot per aconseguir millorar.
    A La Paca: tens una actitud molt popular,tradicional, ancestral. Sempre hi ha hagut gent que davant una situació crítica enlloc de enfrontar-se a la raó dels seus mals ha desviat la impotència cap a on ha pogut. L'home que pega a la dona, als fills, quan arriba a casa cabrejat per la putada que li han fet els superiors en el treball, no manifesta altra actitud. Com quan una persona que enlloc d'enfrontar-se als poderosos, mira capa avall i culpa als més humils i indefensos. I els polítics ho saben i ho utilitzen, qui no ha escoltat en una època no llunyana, que la roïna de la banca són els immigrants que no han pagat les hipoteques, i jo afig: i que se n'han hagut de tornar als seus països amb una mà davant i una darrere després d'haver passat el que no li desitge a ningú.
    Diuen els castellans que això és "ser humilde con los poderosos i poderoso con los humildes" Vaja com els xiquets, només a qui li puguen guanyar, només que en una persona adulta es diu covardia.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.