dimarts, 23 d’abril del 2013

2ºANIVERSARI DEL MENÚ DEL SÀEZ


ANIVERSARI DELS MENÚS DEL SÀEZ
DIA 27 D’ABRIL
DETALL DEL XEF:
  • ROSQUILLETA DE ROQUEFORT AMB XIPS DE CARABASSA
  • BUNYOL DE BACALLÀ AMB COULIS DE PIMENTÓ DEL PIQUILLO
  • “SALMOREJO” AMB POLS DE MOIXAMA

MENÚ:
  1. TARTAR D’ATÚN MARINAT AMB MOSTASSA, SOJA, ALVOCAT I MEZCLUM
  2. PUNTILLES SALTEJADES AMB PARMENTIER DE CREILLA, AIRE D’OLI D’OLIVA I UN MOSAIC DE SEPIA I PIMENTO DOLÇ
  3. ARRÓS MELÒS  DE TUETANO DE VEDELLA AMB CARXOFES I ALLS TENDRES
  4. CANELÓ DE RABO DE BOU AMB SALSA DE BOLETS I PURE DE CARABASSA
  5. EL NOSTRE TIRAMISU AMB BISCUIT DE XOCOLATA
  6. LACTIC “POSTRE DEL CELLER DE CAN ROCA”: DOLÇ DE LLET AMB GELAT D’OVELLA, ESPUMA DE REQUESÓN, PUNTS DE GUAIABA I EL PEL DE L’OVELLA

EL MENÚ ESTARÀ REALITZAR PEL NOSTRE CUINER ESTREL·LA EUSEBI SÀEZ, EL QUAL ACABA DE FINALITZAR EL SEU STAGE AL CELLER DE CAN ROCA A GIRONA.

EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS INCLOU BEGUDA I CAFÉ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.