diumenge, 24 de març del 2013

Enquesta de satisfacció amb el govern de Vallada


En maig es compleix 1 any des de la #PrimaveraValladina i també 2 anys de les últimes eleccions municipals que van deixar l'Ajuntament amb 5 regidors del PP, 4 del PSOE i 2 d'AIPV.
Per conéixer l'opinió i valorar el nivell de satisfacció actual de valladines i valladins amb els governants, plantegem aquesta enquesta ANÒNIMA que ens agradaria que complimentareu.

Aquesta enquesta preten ser únicament informativa i no pretén demostrar res. Per favor, sigueu justos i ompliu-la sols una vegada, ja que no podem controlar les duplicitats.

Podeu consultar un resum dels resultats en tot moment picant ací damunt.
Podeu veure també tots els resultats sense resumir picant ací damunt.


2 comentaris:

  1. ACTUALITZACIÓ:

    1- Hem eliminat 1 comentari que se n'havia passat de la ratlla. Es pot donar l'opinió, raonant i desqualificant amb diversos qualificatius, però sense ser uns salvatges sense escrúpols.

    2- Hem afegit un altre enllaç on podeu consultar totes les respostes sense resumir.

    ResponElimina
  2. No em pareixen bé els comentaris publicats amb insults. Es pot opinar i dir el que pensem amb educació. Pense que no queden bé en un lloc virtual com és Vallada City, ja que l'objecitu no es convertir-lo en un abocador de paraules mal sonants i irespectuoses.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.