diumenge, 22 d’abril del 2012

Pròximes activitats de l'AJV

L'Assemblea de Joves de Vallada hem estat preparant noves activitats. Hem vist la necessitat de fer difusió de les mateixes, encara i que no tenim clar si tindrem canvis d'últim hora perquè estem tenint alguns problemes d'enteniment amb l'ajuntament.

El divendres dia 27 d'abril al Centre Cultural Juvenil, organitzem una xerrada al voltant de la Reforma Laboral des d'una perspectiva juvenil i com ens afecta més directament als joves. La xerrada es farà a càrrec de la INTERSINDICAL JUVENIL.

El dissabte dia 28 d'abril al Parc de la Torre, pintarem un mural amb una d'aquestes frases:

- Si busques resultats diferents, no faces sempre el mateix (Einstein)
- Si penses que l'aventura és perillosa, prova amb la rutina. És mortal. (Paulo Coehlo)
- Rere el viure i el somiar hi ha allò que més interessa: despertar. (Antonio Machado)

Esteu tots convidats a participar en la seua elaboració, i a dur pintures de paret  si en teniu per casa també.

El dia 5 de maig volíem fer un concert al Centre Cultural Juvenil, des de l'ajuntament se'ns a denegat al·legant que eixe lloc no està pensat per a "fer eixe tipus de coses", cosa que no comprenem donat que els mateixos que ens deneguen el permís són els que ens explicaren que el Centre Cultural Juvenil era nostre, era per a que el dinamitzarem nosaltres i que des de l'ajuntament se'ns ajudaria en tot el que pogueren mentre no fora econòmicament.
Teníem pensat dur a 2 grups, un de Rock i l'altre de Rap. A l'espera de que ens contesten on podríem fer el concert, el farem al Glaçò el DIVENDRES 4 DE MAIG, i sols amb un dels dos grups donat que en un dels grups són 10 integrants (amb bateria i 2 pianos) i ens resultava impossible poder clavar-los a tots al Glaçò.

L'Assemblea de Joves de Vallada naix de les ganes d'un sector de joves amb inquietuds i voluntat de fer activitats diverses per al poble. Aquesta és la nostra direcció i en ella continuarem treballant.

Vos esperem el dia 27 al Centre Cultural Juvenil!

1 comentari:

  1. Hola-

    La nova regidora de la joventud o esports no se si és de algo, va fer paperets per el poble dient que volia reuinir-se en la joventud del poble per dinamitzar el centre jovenil. Ara be, ja es veu quina és la intenció de la nova regidora, que dar be cara al poble i en la lletra menuda actuar com són ells.
    Bona nit

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.