divendres, 10 de juliol del 2009

Inauguració de la Rotona de Nassio Bayarri

El dia 10 de Juliol de 2009 a les 20h.
Lloc de trobada en la plaça de l'Ajuntament de Vallada.

Fernando Giner Giner, alcalde del excim. Ajuntament de Vallada, te el plaer de convidar a tot el poble, a la inauguració de la rotona amb la escultura de Nassio Bayarri.

Aprofitem també per comunicar que Nassio Bayarri, tindrà un museu permanent en el nostre poble. Més informació ací



Més informació sobre l'escultor ací:
http://es.wikipedia.org/wiki/Nassio_Bayarri_Lluch
http://fabian.balearweb.net/post/5072

4 comentaris:

  1. uff

    m'encanta com l'ajuntament s'ha fet el sordo davant de els dubtes de la gent sobre la misteriosa escultura de la rotona tal i com de feien saber esn esta entrada antiga http://valladacity.blogspot.com/search/label/escultura

    ResponElimina
  2. Nassio Bayarri??

    ché clar! de Bayà, da on esperavem que siguera el escultor... del poble!!

    Cheeeee!!! Nassio, de tota la vida!

    ResponElimina
  3. Nassio Bayarri és un artista consagrat a València...no vullc defendre en cap moment a l´Ajuntament, però considere que no hi ha cap motiu per ficar en dubte la seua categoria artística.
    L´art públic és un tema molt delicat, i que voleu que vos diga...no sé quina escultura és, però de segur que millor que moltes altres...que ningú veu el Carboner?? i ja no la figura...l´entorn...això si que és per tirar-se les mans al cap en quan a estètica.
    Saluts

    ResponElimina
  4. no es que el carboner siga de lo mes bonico del mon ni tampoc la dona cistellera valladina (que per cert tinc la imatge de la meva abuela fent cistelles i la recorde sentada amb la cintella entre les cames i no de peu) pero al cap i al fi al algo representatiu del poble pero ja em diras tu que vol dir la "escultura" de la entrada del poblen no se res d'aquest escultor per lo tant no el critique pero emb sembla que no era el més adecuat

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.