dimecres, 4 d’abril del 2018

Presentació dels llibres del valladí Francesc Belda, a la Setmana Cultural de Moixent 2018

Des de l'Escola d'adults i la Casa de la cultura de Moixent vos convidem a assistir el pròxim divendres 6 d'abril, dins del programa d'activitats de la Setmana cultural de Moixent 2018, a lapresentació dels llibres de Francesc Belda, activista cultural i escriptor de Vallada, que farà un recorregut general per les seues obres, tant dels contes populars tradicionals publicats en la col·lecció "Cadireta de boga" de Caixa Ontinyent com de les obres de narrativa breu editades fins al moment: Memòries del paradís (premi de narrativa breu Vila de Benissa) i Carrers de fang. 

Junt amb la presentació dels llibres per part de l'autor, intervindrà també Ramon Chorques, dissenyador gràfic, il·lustrador de les rondalles escrites per Belda i persona molt vinculada a la il·lustració i l'animació. Després de la seua presentació, Ramon realitzarà un taller d'il·lustració infantil per a xiquets de 5 a 11 anys. Molt recomanable!

Serà el pròxim divendres 6 d'abril a les 19 hores en la Biblioteca Municipal de Moixent

Vos adjuntem el cartell amb la programació d'actes completa de la setmana cultural, per si és del vostre interés.

Hi esteu tots i totes convidats! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.