dimecres, 27 de desembre del 2017

El timo dels calentadors solars

Avui ens han visitat per enèsima vegada els comercials de Estudio Solar a pesar de que sempre els hem demanat per favor que no tornarem més.



El preu d'un colector solar, termosifó o calentador solar de qualitat, ronda els 1500€ de mitjana , en el cas dels 150 L o els 200€ en el cas de 300 L.  Aquesta empresa et ven la moto per més de 4000€ (i s'han donat casos a Vallada de fins 6000€ per un termosifó de 300L + osmosi).
Si comprem nosaltres el termosifó (per exemple, a una empresa de confiança, per internet), és clar que la instalació ens l'ha de fer un fontaner, que ens cobrarà una mitja de 400€ per la instalació.
És a dir, que una instalació de termosifó solar de 300L ens pot eixir per uns 2600€, front als 5000€ que estan cobrant les empreses com Estudio Solar.
Compartiu la informació!

En aquest enllaç podeu consultar els preus de venda a la web. Nosaltres tenim el de 150L conectat en sèrie a un calentador elèctric de 150 L. dins de casa i va de cine! Des de maig fins a octubre, ens desconectem de la llum elèctrica i no tenim cap problema amb l'aigua calenta. El Sol fa la feina.
https://www.monsolar.com/energias-renovables/solar-termica.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.