divendres, 21 de setembre del 2012

Convocatòria Ple Ordinari per al 25 de setembre

El Grup Municipal Socialista informa a la població de la convocatòria de Ple Ordinari de l'Ajuntament de Vallada per al pròxim dimarts 25 de setembre, a les 20 hores, al Saló de Plens de l'ajuntament, amb el següent ordre del dia que se'ns ha fet arribar (l'adjuntem com a imatge, punxeu-hi damunt):


En el punt 6, referent a les mocions que presenten els grups municipals, el Grup Socialista ha presentat diverses mocions que considerem de gran interés, com ara la referent a la modificació de l'ordenança municipal d'ocupació de la via pública (les taules i cadires que trauen al carrer els bars i restaurants) o una altra contra les retallades en l'educació pública que està duent a terme el Govern del Partit Popular. 

Recordem a tota la població que els plens són actes públics, oberts a tots els ciutadans, en els quals es tracten temes d'interés general que és interessant i bo conéixer de primera mà, i per això el Grup Socialista animem als valladins i valladines que hi acudisquen i que coneguen l'activitat i les propostes, les iniciatives i els posicionaments dels seus representants polítics, per tal de fer efectius els seus drets democràtics de ser informats i d'implicar-se i participar en la vida pública del seu municipi.



3 comentaris:

  1. A la gent de Valladaciy ara tenen l'oportinitat de anar i escoltar el ple, i despres pengar en aquest bloc tot allò que creguen que és de interés.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per penjar en el blog les coses que fa la gent "normal" del poble, que no és poca encara que no ho parega!
    Només per vore parlar a Maria José ja val la pena anar al ple, una llàtima que no vaig poder, però m'han dit que mentre que ella parla i diu les coses que pensa, els altres es limiten a llegir, en castellano fino, una sèrie de romanços que dubte que algú entenga.
    Ànim a la gent que és raonable i parla com toca i a on ha de parlar!!
    I, de nou, gràcies!!

    ResponElimina
  3. Tens molta rao ausent ,jo tampoc vaig anar pero ho se tot el que van parlar ... ole i ole per Maria jose per defensarnos i explicar tambe els problemes del poble .Moltes gracies

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.