dimarts, 17 de febrer del 2009

Gràcies a tots!

Hola a tots!

Després de deixar un temps prudencial per veure com respon la gent a aquesta iniciativa que és el Blog del poble de Vallada, no puc més que donar les gràcies a tots per haver-lo distribuït entre els vostres contactes, valladins i valladines.

En cinc dies, em rebut 85 visites, la qual cosa no està gens mal i significa que la gent, al menys, sent la curiositat de veure què és allò que han de dir del poble de Vallada, del nostre poble, i jo pense que, si la gent te aquesta necessitat, serà perquè pensa que realment hi ha alguna cosa que dir... o no? D'una altra forma no el visitarien...

Sabem de molts problemes que estan ocorrent al poble, però no volem ser nosaltres qui els escriga i els comente. De ser així, cap sentit tindria aquest blog.

El blog de Valladacity no es conforma amb visites. Volem dinamisme, participació, idees, informació del poble, opinions, el que siga! Teniu l'oportunitat de fer-vos sentir anònimament o no, d'informar al poble sobre el que que siga, i tot de forma fàcil, gratuïta i accessible per a tots.
De nou recordem que ací tenen cabuda tot tipus de comentaris: informació municipal, informació sobre comerços, ofertes, opinions, problemes, queixes, felicitacions, etc... També teniu una enquesta a mà dreta on pugueu votar.

Be, i per finalitzar, moltes gràcies també al primer comentari que algú ha ficat a la segon entrada del blog i que parla de la web oficial del nostre poble. Ha sigut tota una sorpresa.

Adeu amics, fins prompte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.