Cercar en aquest blog

dissabte, 10 d’agost de 2013

Menu Restaurant La Torre_10-8_2013


GINERS
RESTAURANT-CAFETERIA “LA TORRE”
C/ Mig,22    VALLADA.  Tel.: 669.640.740
 
MENÚ ESPECIAL - 10/8/2013
DEGUSTACIÓN
 -Queso manchego con jalea de fruta al romero y ensaladilla de bonito.
 -Ensalada de la casa con frutos secos, manzana, mozzarella y vinagreta de Pedro Ximenez.
 -Kumpao marroquí de lomo con salsa de soja.
 -Pincho de pollo con salsa barbacoa.
-Crep de mousaka con bechamel del piquillo.
  
Postre
Café o infusión

                                                                                              Precio : 9,90  iva incluido
 
 Nota: Bebida no incluida

dijous, 8 d’agost de 2013

MENÚ DISSABTE 10 D’AGOST RESTAURANT SÀEZ

SÀEZ RESTAURANT 
MENÚ DISSABTE 10 D’AGOST
  • DETALL DEL XEF

PER A COMENÇAR: 
  • GASPATXO ANDALÚS DE MELÓ D’ALGER AMB MOLLES DE PA I VIRUTES D’IBÈRIC
  • CARPACCIO DE SOLOMILLO DE VEDELLA AMB PARMESÀ I VINGRETA DE MEL I CITRICS
CONTINUEM AMB: 
  • ARRÓS MELÒS DE SEPIA, BOTIFARRA I CARABASSETA

COM A PLAT PRINCIPAL: 
  • ABADEJO A LA VIZCAINA AMB CRUIXENT D’ALL
PER A FINALITZAR: 
  • EL NOSTRE TIRAMISU 

EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS. INLOU UNA  BEGUDA I CAFÉ. 

WWW.SAEZRESTAURANTE.COM 962257158

dimecres, 7 d’agost de 2013

Nou blog Valladí: Forn i Pastisseria BAMJAF


Podeu visitar-lo en: www.bamjaf.blogspot.com

NOTA DE PREMSA INFORMATIVA DEL PSPV-PSOE COMARCALPel seu interés, reproduïm la nota de premsa informativa emesa el passat 30 de juliol del 2013 per la Comissió Executiva del PSPV-PSOE La Costera-La Canal.

“L'ASSEMBLEA DEL CONSORCI DE RESIDUS SÒLIDS APROVA LA PARALITZACIÓ DEL MACROABOCADOR DE LLANERA DE RANES AL APROVAR UNA MOCIÓ DEL PSPV QUE VA SER TRANSACCIONADA AMB UNA ALTRA PRESENTADA PER ALGUNS AJUNTAMENTS DEL PP.

El president del COR, Vicente Parra, no va aconseguir aprovar cap dels punts de l'ordre del dia de l'Assemblea

Xavier Simó: "El treball que portem fent des de 2005 i la nostra posició radical, en la defensa de la sostenibilitat ambiental, l'autonomia municipal i de la precària economia de les famílies de la nostra comarca ha donat els seus fruits. Totes les votacions contràries a la Presidència i l'aprovació de la moció per la qual es paralitza el macro abocador de Llanera són un triomf dels ciutadans i de la raó i haurien de servir de reflexió a Parra perquè s'en adoni que la gestió del Consorci és un desastre de grans dimensions per la seva incapacitat manifesta ".

Ahir no va ser un dia qualsevol en la vida del PSPV-PSOE de La Costera-Canal de Navarrés, perquè des del moment en què al matí es va començar a redactar la Moció per demanar el replantejament de la gestió del Consorci, la paralització del projecte de macro abocador de Llanera, el respecte a l'autonomia municipal en el control de la gestió del Consorci i l'abaratiment dels costos i les taxes, la maquinària orgànica i institucional del partit va començar a funcionar de manera coordinada fins a aconseguir tots els objectius previstos .

Tots els punts de l'ordre del dia de l'Assemblea van anar quedant-se sobre la taula per l'acció dels vots dels alcaldes presents a la Casa de la Cultura de Xàtiva. Així, varen quedar aparcats els següents punts:

1-. La ratificació de l'acord per validar la modificació del projecte per a la construcció del macro abocador i les accions urbanístiques complementàries.

2.- Les modificacions del contracte de gestió dels ecoparcs i l'ordenança fiscal que dóna origen a la taxa del COR per al 2014.

 

Arribats al punt de presentació de mocions, es va presentar la que el PSPV-PSOE de La Costera-Canal de Navarrés havia passat per Registre d'Entrada a última hora del matí a la seu administrativa del COR i la que havien elaborat alguns alcaldes d'Ajuntaments del PP, amb punts de vista i propostes que podien convergir en una sola i única moció transaccionada.

 L'Assemblea va donar llum verda a aquesta possibilitat en guanyar la votació d'introducció com assumpte extraordinari en l'ordre del dia per a la seva discussió i votació.

Malgrat les admonicions i amenaces velades del president Parra als alcaldes presents a l'Assemblea i el seu filibusterisme administratiu al prolongar eternament les seves intervencions buscant l'abandonament dels assistents amb dret a vot, el resultat va ser negatiu a les seves tesis i positiu a les pretensions que perseguia la moció:

1.- Sol · licitar a la Generalitat Valenciana la paralització de projecte del macro abocador de Llanera.

2.- Procedir a la paralització cautelar dels projectes.

3.-Procedir a la reversió de la gestió dels ecoparcs als Ajuntaments que ho sol · licitin.

4.- Instar a la subcomissió de govern a la revisió de costos imputats per rebaixar la taxa.

5.-  Donar compte de tot això als Ajuntaments consorciats.
 

En acabar l'assemblea, el secretari general de la Comarca del PSPV ha manifestat la seva satisfacció pel desenvolupament de la mateixa, per la coordinació política entre la Comissió Executiva Comarcal i els alcaldes socialistes del Consorci i pel consens aconseguit que "ve a demostrar que no estàvem equivocats en 2005 quan vam presentar un sistema de gestió del Consorci, quan de manera reiterada ens hem oposat de manera radical a la construcció del macro abocador de Llanera, quan hem explicat la nostra oposició a les taxes abusives i hem instat els ciutadans a què exercissin el seu dret de recurs o quan hem denunciat les despeses ingents en personal i propaganda política amb càrrec a les butxaques de les persones que ho estan passant molt malament per la crisi econòmica i la desocupació. Avui una part important del PP ha reconegut que les coses es poden fer millor i que el diàleg és fonamental en les solucions dels problemes que afecten directament als ciutadans.

Hem donat una lliçó de coherència i d'acció política al servei de les persones i de la comarca, és suficient per estar contents i continuar treballant ", va declarar.”

dilluns, 5 d’agost de 2013

Serra Grossa: Al ras 2013

Serra Grossa celebra Al ras des de fa més de deu anys, amb la intenció de recuperar el costum de reunir-nos sota les estrelles, per sopar, xarrar, escoltar, gaudir,... Us esperem!