Cercar en aquest blog

divendres, 14 de juny de 2013

Firmeu contra les tasses abusives per gestionar els residus i contra el Macroabocador de Llanera.

Firmeu i compartiu.
És important.
Piqueu ací damunt.


Per què és important?

El Consorci de Residus Sòlids (COR) de l'àrea 2 comprèn les comarques de la Safor, la Vall d'Albaida, la Costera, la Canal de Navarrés i la Vall d'Aiora, més de 300.000 persones estan patint la gestió desastrosa d'un servei públic bàsic privatitzat pel qual es paguen taxes per un import que multiplica per dos el que es pagava a l'ajuntament pel mateix servei. Per rematar la jugada fa més de cinc anys que es va adjudicar la construcció d'un macro abocador al terme municipal de Llanera de Ranes amb informes tècnics de dubtosa procedència i idoneïtat. La Consellera Bonig apunta a un redimensionament amb la incorporació d'una incineradora. Signa contra les taxes abusives i contra la construcció del macro abocador.

dijous, 13 de juny de 2013

RESERVA MATRÍCULA “NANOS PETANOS” 2013

La guarderia “Nanos Petanos" informa que fins al 15 de juliol està obert el termini per a sol·licitar reserva de matrícula per al proper curs escolar 2013-2014.


També podeu passar a recollir-la per les oficines de l'Ajuntament.

INSCRIPCIÓ "ESCOLA D´ESTIU" 2013


Es comunica als pares, mares i tutors/es que, durant el mes de juliol del 2013, l'Ajuntament de Vallada iniciarà l'ESCOLA D´ESTIU, amb la qual es pretén que els xiquets i xiquetes facen activitats com:
 
      - DEURES
      - MANUALITATS
      - JOCS / JOCS ESPORTIUS
      - ACTIVITATS DE COHESIÓ DE GRUP
      - ACTIVITATS AQUÀTIQUES
      - EXCURSIONS PEL PARATGE DE LES ERMITES
      
Totes les activitats s'adaptaran en funció de l'edat del xiquet/a. L'objectiu principal és fomentar la camaraderia, l'aprenentatge i la diversió.

L'horari de l'escola serà de l'1 al 31 de juliol de 9:00 a 13:00 de dilluns a divendres.

Per a inscriure's han d'ingressar en el següent número de compte 35 € amb el nom del xiquet/a i portar a l'ajuntament el resguard de l'ingrés.

Data límit d'incripció: 26 de juny

Podeu descarregar el full d'inscripció picant ací.

dimecres, 12 de juny de 2013

DISSABTE 15 JUNY, FESTA CUTTY SARK AL GLAÇÓ


EL PRÒXIM DISSABTE 15 DE JUNY


FESTA CUTTY SARK AMB AZAFATES, REGALS I MULTITUT DE SORPRESES!!

DISFRUTA DEL MILLOR AMBIENT AMB LA MILLOR COMPANYIA!!GLAÇÓ PUB
C/JOSE DE RIBERA, 21.
VALLADA


dimarts, 11 de juny de 2013

Taller de Thermomix al Restaurant La Saraella

+Jose Colomer impartirà aquest taller el proper 14 de juny a les 19 hores.
Vos animem a acudir.
Felicitats Jose per aquestes iniciatives.


Fixeu-vos en aquest blog
Fixeu-vos en aquest blog on pot escriure qui ho desitge per expressar el que vullga. És un magnífic tauler d'anuncis: cursos, restaurants, actuacions, festa, etc. però no hi ha res que indique el que de veritat està passant la gent d’un poble amb un deute que no pot pagar i uns gestors municipals incompetents. O potser sí, i Vallada és un poble amb un alcalde que compleix el que promet, amb activitat econòmica que ocupa als ciutadans en edat de treballar; amb pares que tenen la tranquil·litat de tindre una educació de qualitat per als seus fills; amb joves que estudien el que desitgen independentment del poder adquisitiu dels pares i tenen un futur esperançador; i gent major que gaudeix de tranquil·litat per la seguretat de les pensions que han pagat durant tota la seua vida, perquè la sanitat pública és cada vegada millor i, quan siguen dependents i no puguen valdre's, les autoritats no els deixaran a la seua sort. 

Açò no és, desgraciadament, el que es percep en l'ambient general del poble. Inactivitat, tristesa i, el que és pitjor, conformisme i passivitat es mastega al carrer, al bar, a les cases. El conformisme i la passivitat ciutadana és el que busquen els enemics de la democràcia perquè permet l'arbitrarietat, la corrupció, la iniquitat i la injustícia.

Fa dos anys que un mentider, indigne del càrrec que ocupa, va rebre l'alcaldia del poble gràcies a un pacte, signat davant notari, pel qual es comprometia a deixar el govern del municipi a la representant del PSOE als dos anys. A partir d'avui hauríem de tindre l'alcaldessa que es va pactar però aquest ser vil va tardar pocs mesos en llevar-se la careta d'home just i de paraula, i va mostrar-se com en realitat era: un bròfec dèspota que va tirar al fem la seua paraula empenyorada, trencant l'acord amb els regidors que exigien transparència i democràcia davant l'autoritarisme i arbitrarietat del bròfec.

Aquest procés ha sigut possible gràcies al recolzament dels regidors del PP que, empassant-se els insults i baixeses que el bròfec els havia proferit, han trobat la manera de continuar amb les mamandúrries de l'equip de govern per a desgràcia dels valladins. Si en legislatures anteriors ja havien enfonsat el poble amb un deute inassumible, en aquest últims mesos han continuat cavant cap avall fent el forat més gran amb incompetències i accions dolentes que ja estem pagant tots. 

Mentre els esforços per fiscalitzar als governants i informar als ciutadans, per part de l'oposició, no troba el suport ni l'alè necessari per continuar treballant. La passivitat ciutadana facilita el mal govern i debilita la democràcia perquè desmoralitza a qui ha de controlar al poder. La democràcia perd la seua eficàcia si els dipositaris del poder real, els ciutadans, s'inhibeixen. Així els poders fàctics del poble poden fer el que els vinga en gana sense que ningú alce la veu. Fixeu-vos, sinó, en aquest blog on pot escriure qui ho desitge per expressar el que vullga. 

Iron Maiden

dilluns, 10 de juny de 2013

CATA DE CERVESA L'OMBRIA AL SÀEZ DISSABTE 15 DE JUNY

RESTAURANT SÀEZ
MENÚ MARIDATGE DE CERVESA L’OMBRIA DISSABTE 15 DE JUNY
 1.  DETALL DEL XEF
 • *   Rosquilleta de roquefort i papes de xirivia
 • *   Bola d’humus amb sesam tostat
 • *   Tartar d’atún i tomaca amb mostassa i soja
 • *   Brandada de bacallà
 • *   La nostra creilla brava
 1. GASPATXO ANDALÚS DE CIRERA AMB ENCURTIT DE CEBA, TAPENADE I API
 2. UNA GAMBA AL NOSTRE ESTIL
 3. OU A BAIXA TEMPERATURA AMB PARMENTIER DE CREILLA, PAPA IBÈRICA I AIRE DE SUC DE VEDELLA
 4. ARRÒS MELÓS DE REMOLATXA AMB ÀNEC I AVELLANES
 5. GARRÓ DE PORC IBÈRIC AL FORN AMB ESCALIVADA DE VERDURES
 6. MOUSSE DE IOGURT AMB BESCUIT D’ANOUS
 7. LLESCA D’ORXATA AMB GELAT DE TORRÓ, POLS D’AMETLA I LLAGRIMA DE DOLÇ DE LLET
EL PREU DEL MENÚ SÓN 25 EUROS. INCLOU TRES CERVESSES L’OMBRIA.
962257158 WWW.SAEZRESTAURANTE.COM (PLACES LIMITADES)


CONTAREM AMB LA PRESÈNCIA D’OVIDI MASCARELL I EDUARD GANDIA, CREADORS D’AQUESTA CERVESA VALLADINA.

Un poc d'humor: Qui és Gandhi?

Per començar la setmana, un vídeo del APM.