dimarts, 25 de juny del 2013

MENÚ DISSABTE 29 DE JUNY AL SÀEZ

            SÀEZ RESTAURANT 
         MENÚ DIA 29 DE JUNY


  • DETALL DEL XEF

PER A COMENÇAR:

  • GASPATXO DE CIRERA AMB ENCURTIT DE CEBA, TAPENADE D’OLIVA NEGRA I API
  • CIGAL·LES SALTEJADES AMB XORIÇ I ALLS TENDRES

CONTINUEM AMB: 

  • ARRÒS MELÓS DE FOIE, CORDER I BOLETS

COM A PLAT PRINCIPAL: 

  • CORDER A BAIXA TEMPERATURA AMB PURÉ DE MONIATO I TERRINA DE CREÏLLA

PER A FINALITZAR: 

  • MIX DE FRUITES AMB GELAT DE PLÀTAN I SOPA DE TARONJA


EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS. INLOU UNA  BEGUDA I CAFÉ. 
WWW.SAEZRESTAURANTE.COM 962257158 

Fotografies de la nit de Sant Joan 2013 a Vallada

Les podeu veure totes picant ací damunt.


dilluns, 24 de juny del 2013

Rhapsody in Blue de George Gershwin, a Moixent, a càrrec del pianista de la Unió Protectora Musical de Vallada, Jaume Miravete

El jove pianista valladí, Jaume Miravete, realitzarà un concert amb la Societat Musical "La Constància" de Moixent, amb la qual interpretarà la famosa obra, Rhapsody in Blue, de George Gershwin. El concert serà dissabte 29 de juny a l'auditori de Moixent a les 18.00 hores. L'entrada és gratuita.


JAUME MIRAVETE RODRIGUEZ                                                 

CURRÍCULUM VITAE

Nace en Vallada, donde inicia sus estudios musicales en la escuela de música “Constantino Torregrosa Morant” en la especialidad de percusión y, más tarde, piano.

Al tiempo que se forma académicamente, compagina estos estudios con su formación musical en el conservatorio “Mestre Vert” de Carcagente, donde obtiene el título de Grado Medio, con los profesores Amparo Dómine, Emilio Boil, Javier Costa, Francisco Hervás y Juan Luis Vallés, entre otros.

Posteriormente, se traslada a Castellón para recibir clases del catedrático italiano Brenno Ambrosini, con quien finaliza sus estudios del Grado Superior de Piano, en el conservatorio “Salvador Seguí” de Castellón.

Puntualmente, ha realizado además, diferentes masterclass de piano con Javier Esplugues, Ludmil Angelov, Bernadetta Raatz, David Kuyken, Carole Carniel y Luv Shugom.

En Castellón toma contacto con la música para clave en las clases de Ignasi Jordá (Capella de Ministrers), además participa en los cursos de música antigua de Guadassuar.

En cuanto a la música contemporánea, participa en los conciertos del Antiphon Ensemble sobre la obra para piano de John Cage realizados en el Múseo de Arte Contemporáneo de Castellón.

En 2006, interpreta como solista el concierto para piano núm. 21 de Mozart, junto con la Banda UPM de Vallada.

También colabora con diferentes agrupaciones camerísticas realizando conciertos por diversos puntos de la geografía española.

Ha trabajado durante varios años en las escuelas de música de Vallada, Moixent y Canals.

Recientemente, ha realizado el Máster en Música de la Universidad Politécnica de Valencia, basando el tema de su tesina en la obra para piano del compositor valenciano Javier Costa.

divendres, 21 de juny del 2013

SESSIÓ DE THERMOMIX AL SÀEZ DIUMENGE DIA 23 DE JUNY

SESSIÓ DE THERMOMIX AL RESTAURANT SÀEZ DIUMENGE DIA 23 DE JUNY A LES 17:30

TALLER ESPECIAL D'ANIVERSARIS
MENÚ
-Pa de llet
- Patés diversos
- Quiche ràpida
- Piruletes de pizza
- Brownie amb closca d'ou
- Galetes amb lacasitos
- Batuts
- Gelat de fruita
- Tarta Red Velvet amb frosting de formatge

Tota persona que porte un acompanyant que no tinga Thermomix i vinga per primera vegada, la degustació serà gratuïta.
Preu 2€

dijous, 20 de juny del 2013

Carta abierta al 24,5% de los españoles que aún sigue apoyando al PP con posdata para el resto



Article de Rosa Maria Artal a “El Diario
Está Vd. entre los 8.112.582 de personas que, según una encuesta de Metroscopia, votarían de nuevo al PP allá donde se les convoque. Representan Vds. el 24,5% de los ciudadanos con derecho a sufragio y el 17,2% de los residentes en España. Apenas 6 puntos más de electores otorgaron la mayoría absoluta a Mariano Rajoy, el 30,2%. La primera cuestión es saber si esos porcentajes le parecen democráticamente significativos para respaldar un cambio del modelo de Estado como el que se está dando en nuestro país. Pero hay muchas más que le planteo siempre que no sea beneficiario del sistema creado. Es decir, marido, mujer, hijo, primo, tío, amigo, vecino, chofer, o simple siervo clientelar del PP. No es previsible que ese grupo alcance ni al millón de personas, así que todavía se encuentra Vd. en un sector muy amplio cuyas motivaciones nos interesan.
 ¿Qué piensa cuando asiste a diario al rosario de robos de dinero público a gran escala que muestran las investigaciones judiciales y periodísticas? Ya sé que me dirá el consabido “todos lo hacen” pero ¿de verdad cree que son lo mismo de “iguales” todos o que no es punible un solo euro sustraído por parte de quien sea? Más aún ¿Vd. apoyaría a quienes atracan su propia casa? ¿Estima que un país puede funcionar con gente que, como Vd., avala la corrupción?

 Nos gustaría saber también cómo se le queda el cuerpo al conocer que con el dinero de todos –el presupuesto del PP procede en un 95% de subvenciones públicas- sus favoritos se están llevando impresionantes sobresueldos, “indemnizaciones” y “becas” de alojamiento. Hasta un millón de euros más ha cobrado el propio Mariano Rajoy solo en un quinquenio, según las propias cuentas del partido presentadas al juez Ruz, y así buena parte del staff y durante años. ¿Sabe cómo se nos queda a la gente decente conocer estos datos? ¿Le importa algo?

¿Le da igual que le mientan? Porque Vd. sabe que nos han mentido a todos y reiteradamente. A la mayoría no nos da igual. ¿Confía en sus afirmaciones actuales que anuncian futuros prósperos? ¿En qué basa su confianza a la vista de la trayectoria?

Imagino que no ignora cómo ha crecido la desigualdad social en nuestro país. Estamos a la cabeza de Europa en esa progresión desde el inicio de la crisis. Y debe conocer que

CONVOCATÒRIA DE PLÉ EXTRAORDINARI EL 21 DE JUNY DEL 2013 A L’AJUNTAMENT DE VALLADA


El Grup Socialista a l'Ajuntament de Vallada vòl informar a la població de la convocatòria de Plé Extraordinari a celebrar al Saló de Plens de l'Ajuntament el proper divendres 21/06/2013, a les 9:00 hores.
 
L'ordre del dia que ens ha remés l'Alcalde és el següent:
 
1- APROBACIÓN SI PROCEDE DEL ACTA DE LA SESIÓN ANTERIOR DEL DÍA 03/06/2013.

2 – DAR CUENTA DE LA RESOLUCIÓN DE ALCALDÍA 105/2013 SOBRE DELEGACIÓN DE LAS ATRIBUCIONES DE LA ALCALDÍA.

3 – ADOPCIÓN DEL ACUERO PERTINENTE, SOBRE CONVENIO RESOLUTORIO DE CONTRATO ADMINISTRATIVO DE FECHA 20 DE JUNIO DE 2012, DE CONFORMIDAD CON LO ESTABLECIDO EN EL ARTÍCULO 102 DE LA LEY 30/19992.

4 – APROBACIÓN INICIAL ORDENANZA REGULADORA DE LAS TASAS POR EXPEDICIÓN DE DOCUMENTOS ADMINISTRATIVOS (POLICÍA LOCAL).

5 – ACEPTACIÓN DE LA DELEGACIÓN PARA CONTRATAR EL PCR 2013.

6 – APROBACIÓN PROYECTO PARA EJECUTAR EL PCR 2013.

7 – APROBACIÓN SOLICITUD DEL TALLER DE EMPLEO DENOMINADO “PARAJE DE LAS ERMITAS” PARA EL EJERCICIO 2013.

8 – NOMBRAMIENTO DE LA REINA DE LAS FIESTAS PATRONALES DE 2013.

9 – DAR CUENTA DEL PROGRAMA DE LAS FIESTAS PATRONALES DE 2013.

dimecres, 19 de juny del 2013

Ostracisme




L'Antiga Grècia continua sent, avui en dia, una font inesgotable de saviesa i coneixement de les fortaleses i debilitats del ésser humà i les relacions socials. La producció literària, filosòfica i humanística que ens ha arribat són el material amb el qual s'ha construït la cultura occidental. També en l'ordre polític. La democràcia, que ens ha costat mil·lennis reconstruir, era la forma política d'Atenes. Entre les diverses lleis i institucions de la democràcia de la Grècia clàssica hi havia una ben pràctica i curiosa: l'ostracisme. Una manera que tenia el poble de lliurar-se de tirans i gentola poderosa indesitjable. 

A la ciutat s'emmagatzemaven les collites i els ciutadans acudien a per gra durant l'hivern. Era l'època que es reunia l'assemblea i, entre altres assumptes, els ciutadans votaven amb un tros de ceràmica dit “óstrakon”, procedent de les deixalles dels alfarers, que semblaven conquilles d'ostra per la forma còncava i contorn irregular (d'ací “ostracisme”). A l’òstrakon escrivien el nom de l'individu al qual volien retirar els càrrecs públics i enviar al desterrament, per considerar-lo dolent pel bé públic. Si un nom rebia una majoria absoluta de vots, la persona votada havia d'abandonar la ciutat en un termini màxim de deu dies i no tornar durant deu anys. Era una manera força efectiva per protegir-se de tirans i governants dolents.

Va ser Clístenes, al segle V aC, qui va introduir la llei ostracida per a que qualsevol ciutadà amb excés de poder o massa ambiciós, que es considerés un perill per la democràcia, poguera ser expulsat de la ciutat. Dos mil cinc-cents anys després, la nostra democràcia no és capaç de llevar-se de damunt els governants que estan desfent la societat construïda amb la suor i la sang dels treballadors i posant en greu perill la democràcia. Ni tan sols hi ha una via democràtica per a poder evitar que un mentider, incapaç i bròfec, continue arruïnant un Ajuntament en fallida, havent solucions tan simples com les practicades pels antics gecs. 

La nostra civilització ha avançat molt en la tècnica però en tot allò que té a veure amb el coneixement dels éssers humans, la cultura i la política, encara tenim molt a aprendre d'aquells que votaven amb óstrakon o conquilles d'ostra. 

Iron Maiden

MENÚ DISSABTE 22 DE JUNY AL SÀEZ

RESTAURANT SÀEZ

                             MENÚ DISSABTE 22 DE JUNY 

  • DETALL DEL XEF
  • AMANIDA DE TOMATA AMB CAPELLÀN I MELVA D'ATÚN
  • REVOLT DE CEBA CONFITADA AMB BACALLÀ I PANSES
  • ARRÓS MELÒS DE SEPIA AMB GAMBETES
  • COSTELLA DE PORC IBÈRIC A BAIXA TEMPERATURA AMB CREILLES PANADERES I EL SEU SUC
  • LA TARTA DE LA NOSTRA CUINERA 
                     EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS. INCLOU BEGUDA I CAFÉ
                                           962257158 www.saezrestaurante.com 

dimarts, 18 de juny del 2013

TELÈFON NOU DEL CENTRE DE SALUT


El Centre de Salut de Vallada ens ha comunicat que a partir de demà, dimecres 19 de juny, entrarà en funcionament un telèfon nou: 96 224 92 00. A més, el telèfon d'urgències també ha sigut substituït pel següent: 96 224 92 48.

BORSA DE LLIBRES DE TEXT

Des de les regidories d'Educació i Servicis Socials juntament amb l'AMPA del Col·legi Públic "Ramón Martí Soriano" s'està treballant en la creació d'una borsa de llibres escolars.

Quan acaba el curs la majoria de llibres són rebutjats i no tornen a utilitzar-se. Alguns d'ells poden servir perquè els utilitze un altre xiquet durant el curs següent.

Per tot això, vos demanem que doneu els llibres que ja no necessiteu perquè siguen reutilitzats per altres companys.

Podeu portar-los a l'Ajuntament, al despatx de la Treballadora Social (planta baixa), de dilluns a dijous d'11 a 14 hores.

Gràcies per la vostra col·laboració.

CAMPIONAT CRICKET AL GLAÇÓ DIVENDRES 21

AQUEST DIVENDRES 21 DE JUNY,
2º CAMPIONAT DE DARDS AL GLAÇÓ!! MODALITAT CRICKET INDIVIDUAL
TOS AQUELLS/ES QUE ESTIGUEN INTERESATS/ES EN INSCRIURES AL CAMPIONAT HO PODEN FER AL GLAÇÓ PUB O PER MIG DE LAPAGINA DE FACEBOOK AMB UN MISSATGE INDICANT (NOM, COGNOM).

EL SORTEIG ES REALITZARÀ EL DIJOUS 20 DE JUNY A LES 19:30H AL GLAÇÓ PUB.

INICI CAMPIONAT 23:00H.
INSCRIPCIÓ: 5€.
PREMI ECONOMIC PER ALS 3 FINALISTES.

GLAÇÓ PUB
C/JOSE DE RIBERA, 21
VALLADA

divendres, 14 de juny del 2013

Firmeu contra les tasses abusives per gestionar els residus i contra el Macroabocador de Llanera.

Firmeu i compartiu.
És important.
Piqueu ací damunt.


Per què és important?

El Consorci de Residus Sòlids (COR) de l'àrea 2 comprèn les comarques de la Safor, la Vall d'Albaida, la Costera, la Canal de Navarrés i la Vall d'Aiora, més de 300.000 persones estan patint la gestió desastrosa d'un servei públic bàsic privatitzat pel qual es paguen taxes per un import que multiplica per dos el que es pagava a l'ajuntament pel mateix servei. Per rematar la jugada fa més de cinc anys que es va adjudicar la construcció d'un macro abocador al terme municipal de Llanera de Ranes amb informes tècnics de dubtosa procedència i idoneïtat. La Consellera Bonig apunta a un redimensionament amb la incorporació d'una incineradora. Signa contra les taxes abusives i contra la construcció del macro abocador.

dijous, 13 de juny del 2013

RESERVA MATRÍCULA “NANOS PETANOS” 2013





La guarderia “Nanos Petanos" informa que fins al 15 de juliol està obert el termini per a sol·licitar reserva de matrícula per al proper curs escolar 2013-2014.


També podeu passar a recollir-la per les oficines de l'Ajuntament.

INSCRIPCIÓ "ESCOLA D´ESTIU" 2013


Es comunica als pares, mares i tutors/es que, durant el mes de juliol del 2013, l'Ajuntament de Vallada iniciarà l'ESCOLA D´ESTIU, amb la qual es pretén que els xiquets i xiquetes facen activitats com:
 
      - DEURES
      - MANUALITATS
      - JOCS / JOCS ESPORTIUS
      - ACTIVITATS DE COHESIÓ DE GRUP
      - ACTIVITATS AQUÀTIQUES
      - EXCURSIONS PEL PARATGE DE LES ERMITES
      
Totes les activitats s'adaptaran en funció de l'edat del xiquet/a. L'objectiu principal és fomentar la camaraderia, l'aprenentatge i la diversió.

L'horari de l'escola serà de l'1 al 31 de juliol de 9:00 a 13:00 de dilluns a divendres.

Per a inscriure's han d'ingressar en el següent número de compte 35 € amb el nom del xiquet/a i portar a l'ajuntament el resguard de l'ingrés.

Data límit d'incripció: 26 de juny

Podeu descarregar el full d'inscripció picant ací.

dimecres, 12 de juny del 2013

DISSABTE 15 JUNY, FESTA CUTTY SARK AL GLAÇÓ


EL PRÒXIM DISSABTE 15 DE JUNY


FESTA CUTTY SARK AMB AZAFATES, REGALS I MULTITUT DE SORPRESES!!

DISFRUTA DEL MILLOR AMBIENT AMB LA MILLOR COMPANYIA!!



GLAÇÓ PUB
C/JOSE DE RIBERA, 21.
VALLADA


dimarts, 11 de juny del 2013

Taller de Thermomix al Restaurant La Saraella

+Jose Colomer impartirà aquest taller el proper 14 de juny a les 19 hores.
Vos animem a acudir.
Felicitats Jose per aquestes iniciatives.


Fixeu-vos en aquest blog




Fixeu-vos en aquest blog on pot escriure qui ho desitge per expressar el que vullga. És un magnífic tauler d'anuncis: cursos, restaurants, actuacions, festa, etc. però no hi ha res que indique el que de veritat està passant la gent d’un poble amb un deute que no pot pagar i uns gestors municipals incompetents. O potser sí, i Vallada és un poble amb un alcalde que compleix el que promet, amb activitat econòmica que ocupa als ciutadans en edat de treballar; amb pares que tenen la tranquil·litat de tindre una educació de qualitat per als seus fills; amb joves que estudien el que desitgen independentment del poder adquisitiu dels pares i tenen un futur esperançador; i gent major que gaudeix de tranquil·litat per la seguretat de les pensions que han pagat durant tota la seua vida, perquè la sanitat pública és cada vegada millor i, quan siguen dependents i no puguen valdre's, les autoritats no els deixaran a la seua sort. 

Açò no és, desgraciadament, el que es percep en l'ambient general del poble. Inactivitat, tristesa i, el que és pitjor, conformisme i passivitat es mastega al carrer, al bar, a les cases. El conformisme i la passivitat ciutadana és el que busquen els enemics de la democràcia perquè permet l'arbitrarietat, la corrupció, la iniquitat i la injustícia.

Fa dos anys que un mentider, indigne del càrrec que ocupa, va rebre l'alcaldia del poble gràcies a un pacte, signat davant notari, pel qual es comprometia a deixar el govern del municipi a la representant del PSOE als dos anys. A partir d'avui hauríem de tindre l'alcaldessa que es va pactar però aquest ser vil va tardar pocs mesos en llevar-se la careta d'home just i de paraula, i va mostrar-se com en realitat era: un bròfec dèspota que va tirar al fem la seua paraula empenyorada, trencant l'acord amb els regidors que exigien transparència i democràcia davant l'autoritarisme i arbitrarietat del bròfec.

Aquest procés ha sigut possible gràcies al recolzament dels regidors del PP que, empassant-se els insults i baixeses que el bròfec els havia proferit, han trobat la manera de continuar amb les mamandúrries de l'equip de govern per a desgràcia dels valladins. Si en legislatures anteriors ja havien enfonsat el poble amb un deute inassumible, en aquest últims mesos han continuat cavant cap avall fent el forat més gran amb incompetències i accions dolentes que ja estem pagant tots. 

Mentre els esforços per fiscalitzar als governants i informar als ciutadans, per part de l'oposició, no troba el suport ni l'alè necessari per continuar treballant. La passivitat ciutadana facilita el mal govern i debilita la democràcia perquè desmoralitza a qui ha de controlar al poder. La democràcia perd la seua eficàcia si els dipositaris del poder real, els ciutadans, s'inhibeixen. Així els poders fàctics del poble poden fer el que els vinga en gana sense que ningú alce la veu. Fixeu-vos, sinó, en aquest blog on pot escriure qui ho desitge per expressar el que vullga. 

Iron Maiden

dilluns, 10 de juny del 2013

CATA DE CERVESA L'OMBRIA AL SÀEZ DISSABTE 15 DE JUNY

RESTAURANT SÀEZ
MENÚ MARIDATGE DE CERVESA L’OMBRIA DISSABTE 15 DE JUNY
  1.  DETALL DEL XEF
  • *   Rosquilleta de roquefort i papes de xirivia
  • *   Bola d’humus amb sesam tostat
  • *   Tartar d’atún i tomaca amb mostassa i soja
  • *   Brandada de bacallà
  • *   La nostra creilla brava
  1. GASPATXO ANDALÚS DE CIRERA AMB ENCURTIT DE CEBA, TAPENADE I API
  2. UNA GAMBA AL NOSTRE ESTIL
  3. OU A BAIXA TEMPERATURA AMB PARMENTIER DE CREILLA, PAPA IBÈRICA I AIRE DE SUC DE VEDELLA
  4. ARRÒS MELÓS DE REMOLATXA AMB ÀNEC I AVELLANES
  5. GARRÓ DE PORC IBÈRIC AL FORN AMB ESCALIVADA DE VERDURES
  6. MOUSSE DE IOGURT AMB BESCUIT D’ANOUS
  7. LLESCA D’ORXATA AMB GELAT DE TORRÓ, POLS D’AMETLA I LLAGRIMA DE DOLÇ DE LLET
EL PREU DEL MENÚ SÓN 25 EUROS. INCLOU TRES CERVESSES L’OMBRIA.
962257158 WWW.SAEZRESTAURANTE.COM (PLACES LIMITADES)


CONTAREM AMB LA PRESÈNCIA D’OVIDI MASCARELL I EDUARD GANDIA, CREADORS D’AQUESTA CERVESA VALLADINA.

Un poc d'humor: Qui és Gandhi?

Per començar la setmana, un vídeo del APM.

dijous, 6 de juny del 2013

MENÚ DIA 8 DE JUNY

RESTAURANT SÀEZ
MENÚ DIA 8 DE JUNY
  • DETALL DEL XEF

PER A COMENÇAR:
  • AMANIDA DE PERDIU MAB CEBA CONFITADA I VINAGRETA D’ALL
  • OU DE CORRAL A BAIXA TEMPERATURA AMB PURÉ DE CREILLA, VIRUTES DE PERNIL IBÈRIC I SUC DE POLLASTRE

CONTINUEM AMB:
  • ARRÒS MELÓS D’ÀNEC AMB PANSES I ESPINACS

COM A PLAT PRINCIPAL:
  • BACALLÀ A LA VIZCAINA AMB CRUIXENT DE TINTA

PER A FINALITZAR:
  • LA POMA


EL PRÒXIM DISSSABTE DIA 15 DE JUNY ES REALITZARÀ UN MENÚ ESPECIAL MARIDATGE I CONTAREM AMB LA PARTICIPACIÓ DELS CREADORS DE LA CERVESSA L’OMBRIA (PLACES LIMITADES).

El Museu de la paraula


QUÈ ÉS AIXÒ  DEL MUSEU DE LA PARAULA??
Segurament ja el coneixeu, però crec que val la pena compartir la idea tan bonica que han tingut al  MUSEU VALENCIÀ D'ETNOLOGIA de València. Dins l'activitat de la web  podem trobar una biblioteca de sons, de gravacions de persones de molts pobles diferents, amb paraules característiques. He buscat i no hi ha documents sobre Vallada. Potser algú de vosaltres en té gravats i voldria que hi aparegueren o pensa que podria ser interessant treballar el tema. Què penseu d'aquesta iniciativa? Pot ser interessant?? Entreu a la web i pegueu una miradeta a vore i ja direu
                                           BONA SETMANA !!

Imatge extreta de la web del Museu Valencià d'Etnologia,(versió editada del tríptic)

dimecres, 5 de juny del 2013

Patrulla Valladina. Nou avís.


Podeu veure la resta d'avisos i denúncies picant ací damunt.
Per a participar en aquest apartat, visiteu la pestanya superior del blog anomenada: PATRULLA VALLADINA.

Gràcies!

S' informa tots el usuaris de l'aigua potable que, dilluns 10 de juny, començará la lectura dels contadors. Qui tinga el contador dins de casa o en qualsevol lloc inaccesible per als operaris, es prega que penje la lectura en la porta de casa o que la duga a l'oficina.

Es pot tirar en la bústia que trobaran en la porta del carrer de l'oficina, carrer Blasco Ibañez, 2 (antiga Càmera Agrària) o deixar-la en el contestador automàtic del telèfon 96 225 72 35. També poden enviar-la per mail a: vallada@tecvasa.com

Fins dimecres 26 de juny.

dimarts, 4 de juny del 2013

Curs de valencià intensiu estiu Grau Mitjà i Superior a Moixent

Un estiu més, la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Moixent ha organitzat un curs de valencià intensiu de preparació de les proves de Grau Mitjà (C1) i Superior (C2) de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, durant el mes de juliol i la primera setmana d'agost (del dilluns 1 de juliol al divendres 9 d'agost), per als qui vulguen presentar-se a les proves de la convocatòria de novembre o, simplement, fer un curs de valencià de nivell mitjà-superior, d'interés i vàlid tant per a estudiants que cursen estudis d'educació secundària o estudis universitaris i volen millorar la seua competència lingüística (fonètica, ortografia, gramàtica, lèxic, expressió oral i escrita) com per a persones interessades a presentar-se a les proves de certificació de l'Escola Oficial d'Idiomes (cicles intermedi i avançat) que es convoquen anualment per als alumnes lliures.

L'horari serà de dilluns a divendres, de vesprada (l'hora concreta encara no s'ha determinat). Les persones interessades podeu demanar-ne més informació i inscriure-vos a l'Agència de Lectura de Moixent (Casa de la Cultura), telefonant al 96 226 10 30 (vesprades, de 17 a 20 h.) o escrivint un correu a l'adreça epa@moixent.es. El preu consistix únicament en el pagament d'una matrícula de realització del curs (aprox. 50 euros). Places limitades.
Regidoria d'Educació i Cultura
Ajuntament de Moixent

DISSABTE 08 DE JUNY FERRAN DJ AL GLAÇÓ!!

DISSABTE 08 DE JUNY FERRAN DJ AL GLAÇÓ!!

TENIM EL PLAER DE PRESENTAR EN CABINA A FERRAN DJ, RESIDENT DE COSA NOSTRA (VLC), ENS FARÀ VIBRAR AMB ELS MILLORS TEMES DEL MOMENT!!

A MÉS FESTA COCA-COLA PER CADA COPA REGAL SEGUR!!

DUSFRUTA DEL MILLOR AMBIENT GLAÇÓ!! 

GLAÇÓ PUB
C/JOSE DE RIBERA, 21.
VALLADA

dilluns, 3 de juny del 2013

XAVI CASTILLO AL SON ALISON VALLADA



SON ALISON VALLADA PRESENTA EL ESPECTACLE VERIUE-HO AMB XAVI CASTILLO .13 DE JUNY DE 2013.

PUNTS DE VENDA D´ENTRADES:
NUOVO BANJO VALLADA
PAPERERIA ALEIXANDRE VALLADA
BAR DE XIMO VALLADA
PUB EL PAS MONTESA
PUB BACUS L´ALCUDIA DE CRESPINS
EL RACO DE RAMON MOIXENT

OBERTURA DE PORTES A LES 22 HORES
COMENÇAMENT ESPECTACLE A LES 23 HORES



VENTALLS NATURALS: Escola d'Estiu i alternatives d'oci medi-ambiental.

M'agradaria informar a la població de Vallada sobre les activitats que du a terme Ventalls Naturals a Ontinyent, ja que el xic que ho du és quasi com del poble, "Ramón el d'Aielo" que molts de vosaltres conegueu.
Ací la informació que m'ha enviat per a la seua publicació:

Ventalls Naturals vos ofereix les següents activitats a realitzar en els mesos de juny i juliol per si esteu interessats vosaltres mateix o coneixeu algú que puga estar interessat.


1) Curs d’elaboració d’herbero. Aquest curs es realitza al parc d’educació vial i ambiental de la Vall d’Albaida el dia 22 de juny de 2013, i està impartit per Antonio Belda Antolí, Doctor en Biologia per la Universitat d’Alacant. El preu del curs (20 €) inclou l’esmorzar i la mostra del licor que cadascú s’elaborarà

2) Escola d’estiu “La vida al voltant dels molins”: Si teniu xiquets en edat escolar aquesta és una proposta educativa que desenvoluparem entre el 24 de juny i el 26 de juliol, en un entorn privilegiat, el molí del pas (carretera Ontinyent-Bocairent). Les activitats plantejades guarden relació amb els oficis de moliner, alquimista, agricultor, forestal i ramader, cadascun del qual es treballa en una setmana. Les activitats de jocs, contes i tallers permeten explicar els continguts teòrics d’una manera divertida, que junt amb la realització d’algunes activitats en anglès i les sessions de reforç escolar i tècniques d’estudi, formen una proposta completa per als mesos de més calor de l’any.

Per a més informació i inscripcions podeu posar-se en contacte amb nosaltres a través del telèfon 630832717 (Adrian) o al correu adrian@ventallsnaturals.com

Esperem veure’s prompte de nou. Moltes gràcies per la teua confiança.