Cercar en aquest blog

dijous, 6 de juny de 2013

MENÚ DIA 8 DE JUNY

RESTAURANT SÀEZ
MENÚ DIA 8 DE JUNY
  • DETALL DEL XEF

PER A COMENÇAR:
  • AMANIDA DE PERDIU MAB CEBA CONFITADA I VINAGRETA D’ALL
  • OU DE CORRAL A BAIXA TEMPERATURA AMB PURÉ DE CREILLA, VIRUTES DE PERNIL IBÈRIC I SUC DE POLLASTRE

CONTINUEM AMB:
  • ARRÒS MELÓS D’ÀNEC AMB PANSES I ESPINACS

COM A PLAT PRINCIPAL:
  • BACALLÀ A LA VIZCAINA AMB CRUIXENT DE TINTA

PER A FINALITZAR:
  • LA POMA


EL PRÒXIM DISSSABTE DIA 15 DE JUNY ES REALITZARÀ UN MENÚ ESPECIAL MARIDATGE I CONTAREM AMB LA PARTICIPACIÓ DELS CREADORS DE LA CERVESSA L’OMBRIA (PLACES LIMITADES).

El Museu de la paraula


QUÈ ÉS AIXÒ  DEL MUSEU DE LA PARAULA??
Segurament ja el coneixeu, però crec que val la pena compartir la idea tan bonica que han tingut al  MUSEU VALENCIÀ D'ETNOLOGIA de València. Dins l'activitat de la web  podem trobar una biblioteca de sons, de gravacions de persones de molts pobles diferents, amb paraules característiques. He buscat i no hi ha documents sobre Vallada. Potser algú de vosaltres en té gravats i voldria que hi aparegueren o pensa que podria ser interessant treballar el tema. Què penseu d'aquesta iniciativa? Pot ser interessant?? Entreu a la web i pegueu una miradeta a vore i ja direu
                                           BONA SETMANA !!

Imatge extreta de la web del Museu Valencià d'Etnologia,(versió editada del tríptic)

dimecres, 5 de juny de 2013

Patrulla Valladina. Nou avís.


Podeu veure la resta d'avisos i denúncies picant ací damunt.
Per a participar en aquest apartat, visiteu la pestanya superior del blog anomenada: PATRULLA VALLADINA.

Gràcies!

S' informa tots el usuaris de l'aigua potable que, dilluns 10 de juny, començará la lectura dels contadors. Qui tinga el contador dins de casa o en qualsevol lloc inaccesible per als operaris, es prega que penje la lectura en la porta de casa o que la duga a l'oficina.

Es pot tirar en la bústia que trobaran en la porta del carrer de l'oficina, carrer Blasco Ibañez, 2 (antiga Càmera Agrària) o deixar-la en el contestador automàtic del telèfon 96 225 72 35. També poden enviar-la per mail a: vallada@tecvasa.com

Fins dimecres 26 de juny.

dimarts, 4 de juny de 2013

Curs de valencià intensiu estiu Grau Mitjà i Superior a Moixent

Un estiu més, la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Moixent ha organitzat un curs de valencià intensiu de preparació de les proves de Grau Mitjà (C1) i Superior (C2) de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, durant el mes de juliol i la primera setmana d'agost (del dilluns 1 de juliol al divendres 9 d'agost), per als qui vulguen presentar-se a les proves de la convocatòria de novembre o, simplement, fer un curs de valencià de nivell mitjà-superior, d'interés i vàlid tant per a estudiants que cursen estudis d'educació secundària o estudis universitaris i volen millorar la seua competència lingüística (fonètica, ortografia, gramàtica, lèxic, expressió oral i escrita) com per a persones interessades a presentar-se a les proves de certificació de l'Escola Oficial d'Idiomes (cicles intermedi i avançat) que es convoquen anualment per als alumnes lliures.

L'horari serà de dilluns a divendres, de vesprada (l'hora concreta encara no s'ha determinat). Les persones interessades podeu demanar-ne més informació i inscriure-vos a l'Agència de Lectura de Moixent (Casa de la Cultura), telefonant al 96 226 10 30 (vesprades, de 17 a 20 h.) o escrivint un correu a l'adreça epa@moixent.es. El preu consistix únicament en el pagament d'una matrícula de realització del curs (aprox. 50 euros). Places limitades.
Regidoria d'Educació i Cultura
Ajuntament de Moixent

DISSABTE 08 DE JUNY FERRAN DJ AL GLAÇÓ!!

DISSABTE 08 DE JUNY FERRAN DJ AL GLAÇÓ!!

TENIM EL PLAER DE PRESENTAR EN CABINA A FERRAN DJ, RESIDENT DE COSA NOSTRA (VLC), ENS FARÀ VIBRAR AMB ELS MILLORS TEMES DEL MOMENT!!

A MÉS FESTA COCA-COLA PER CADA COPA REGAL SEGUR!!

DUSFRUTA DEL MILLOR AMBIENT GLAÇÓ!! 

GLAÇÓ PUB
C/JOSE DE RIBERA, 21.
VALLADA

dilluns, 3 de juny de 2013

XAVI CASTILLO AL SON ALISON VALLADASON ALISON VALLADA PRESENTA EL ESPECTACLE VERIUE-HO AMB XAVI CASTILLO .13 DE JUNY DE 2013.

PUNTS DE VENDA D´ENTRADES:
NUOVO BANJO VALLADA
PAPERERIA ALEIXANDRE VALLADA
BAR DE XIMO VALLADA
PUB EL PAS MONTESA
PUB BACUS L´ALCUDIA DE CRESPINS
EL RACO DE RAMON MOIXENT

OBERTURA DE PORTES A LES 22 HORES
COMENÇAMENT ESPECTACLE A LES 23 HORESVENTALLS NATURALS: Escola d'Estiu i alternatives d'oci medi-ambiental.

M'agradaria informar a la població de Vallada sobre les activitats que du a terme Ventalls Naturals a Ontinyent, ja que el xic que ho du és quasi com del poble, "Ramón el d'Aielo" que molts de vosaltres conegueu.
Ací la informació que m'ha enviat per a la seua publicació:

Ventalls Naturals vos ofereix les següents activitats a realitzar en els mesos de juny i juliol per si esteu interessats vosaltres mateix o coneixeu algú que puga estar interessat.


1) Curs d’elaboració d’herbero. Aquest curs es realitza al parc d’educació vial i ambiental de la Vall d’Albaida el dia 22 de juny de 2013, i està impartit per Antonio Belda Antolí, Doctor en Biologia per la Universitat d’Alacant. El preu del curs (20 €) inclou l’esmorzar i la mostra del licor que cadascú s’elaborarà

2) Escola d’estiu “La vida al voltant dels molins”: Si teniu xiquets en edat escolar aquesta és una proposta educativa que desenvoluparem entre el 24 de juny i el 26 de juliol, en un entorn privilegiat, el molí del pas (carretera Ontinyent-Bocairent). Les activitats plantejades guarden relació amb els oficis de moliner, alquimista, agricultor, forestal i ramader, cadascun del qual es treballa en una setmana. Les activitats de jocs, contes i tallers permeten explicar els continguts teòrics d’una manera divertida, que junt amb la realització d’algunes activitats en anglès i les sessions de reforç escolar i tècniques d’estudi, formen una proposta completa per als mesos de més calor de l’any.

Per a més informació i inscripcions podeu posar-se en contacte amb nosaltres a través del telèfon 630832717 (Adrian) o al correu adrian@ventallsnaturals.com

Esperem veure’s prompte de nou. Moltes gràcies per la teua confiança.