Cercar en aquest blog

divendres, 24 de maig de 2013

S.E.VALLADA PARTITS CAP DE SETMANA

Dissabte 25 de Maig de 2013
Partits a casa
Benjami:
11.00 h. S.E.Vallada & C.F.Agullent
Alevi:
12.15 h. S.E.Vallada & C.F.Agullent
Partits Fora:
Infantil:
17.30 h C.D.Xàtiva F.B. "B" & S.E.Vallada
Cadet:
19.00 h C.D.Xàtiva F.B. "B" & S.E.Vallada
(Camp: Ciutat de l´esport Xàtiva)
Juvenil: Partit per l´ascens a 2ª Regional
18.00 h. U.D.Genoves & S.E.Vallada

dijous, 23 de maig de 2013

MENÚ AL SÀEZ DIA 25 DE MAIG


MENÚ DIA 25 DE MAIG AL RESTAURANT SÀEZ

-DETALL DEL XEF
-AMANIDA D'ANOUS AMB POMA I MOUSSE DE FOIE
-REVOLT DE GAMBETES AMB ALLS TENDRES I XAMPINYONS
-ARÒS MELÓS DE XIPIRONS AMB MOLUSCS
-COSTELLA DE PORC A BAIXA TEMPERATURA AMB CREILLES PANADERES
-BROWNIE DE XOCOLATE AMB GELAT DE PLATÀN I DOLÇ DE LLET


INCLOU UNA BEGUDA I CAFÉ PER PERSONA. 

Actuació de la Unió Protectora Musical de Vallada al Certamen de la Diputació

Feu "Click" al títol.

Endevina, endevinalla...

Podria estar en algun indret de Manhattan,però no, està al nostre poble.
En quin lloc es troba aquest punt d'aigua?


Qui són les dones que avorten?

dimecres, 22 de maig de 2013

DISSABTE 25 DANY MARKEZ AL GLAÇÓ PUB


AQUEST DISSABTE 25 DANY MARKEZ AL GLAÇÓ

GLAÇÓ PUB ET CONVIDA A PASSAR UNA FANTÁSTICA NIT, CONTEM AMB LA PRESENCIA EN CABINA DE DANY MARQUEZ AMB EL MILLOR ELECTRO-LATINO. 

DESDE LES 24:00H I FINS LA MATINADA ESTARÀ MESCLANT ELS MILLORS HITS DEL MOMENT!!

DISFRUTA FINS LES 24:00H DE LES COPES X 3,5€GLAÇÓ PUB
C/JOSE DE RIBERA,21
VALLADA

El TSJ exime a las empresas de Valpark de devolver 3 millones a Ayuntamiento de ValladaEl secretario judicial "olvidó" comunicar a los magistrados que el ayuntamiento había pedido retirarse del proceso 

Levante-EMV   22.05.2013   sergio gómez, xàtiva

Las empresas adjudicatarias del parque empresarial de Vallada no tendrán que devolver los 3,3 millones de euros que el ayuntamiento les abonó en concepto de mejoras, ni la corporación municipal estará forzada a reclamárselos a la UTE, como sentenció el Tribunal Superior de Justicia en noviembre de 2012, cuando determinó que el pago fue irregular y propició el "enriquecimiento injusto" de las firmas. Ahora, el TSJ ha vuelto a pronunciarse rectificando y anulando su resolución previa porque durante el procedimiento "se vulneró el derecho constitucional a la tutela judicial efectiva" de las adjudicatarias y ha terminado archivando el caso. El TSJ cree que el fallo que emitió hace medio año nunca debería de haber visto la luz. De igual forma opinan el equipo de gobierno y la UTE Ferrovial-Guerola. Ambas partes habían pactado con anterioridad retirarse de la decena de procesos judiciales en curso a raíz del polémico proyecto, después de llegar a un acuerdo para rescindir por fin el contrato de Valpark a cambio de una pequeña indemnización de 1,5 millones de euros para la UTE. El equipo de gobierno remitió al secretario judicial el acuerdo de desistimiento, pero éste presuntamente se olvidó de comunicarlo a los magistrados del TSJ .

Un juzgado reconoció en 2111 el derecho de las empresas a cobrar 3,3 millones de las arcas municipales por unas obras de mejora que, aunque no se habían ejecutado, la juez entendió que correspondía al consistorio abonar.

Indignació

NOVES RESTRICCIONS PLA DE CREMES 2013

Governació amplia a juny la restricció de les cremes per una major prevenció d'incendis en la Comunitat. Entre juny i setembre no es poden cremar marges cultiu o restes agrícoles en terrenys amb proximitat menor de 500 m. de massa forestal.

Recordem que el Pla de Cremes està publicat al web de l'Ajuntament on podeu consultar la Resolució de 20 de maig de 2013 que anuncia esta restricció.
dimarts, 21 de maig de 2013

PROPERA DONACIÓ DE SANG A VALLADAComuniquem que dilluns, 3 de juny, de 17:00 a 20:30 h., l'equip mòbil del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana estarà en les dependències del CENTRE DE SALUT (C/ Pere Lluís Galcerán de Borja, núm. 59, Vallada). Si estàs interessat pots vindre a donar sang. És necessari tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 kg. i no acudir en dejú. Perque darrere de cada donant, hi ha un HEROI!

CITA PER A LA ITV

Està previst que la unitat mòbil de la ITV ( Ciclomotors, Vehicles Agrícoles, Motos, Vehicles d'obres i serveis i Quads Cuadricicles) es desplace fins a Vallada el pròxim 8 de juny. Per a sol·licitar cita prèvia podeu telefonar al 902 108 368 o contactar amb la Policia Local: 670 474 007.

Cal que presenteu la següent documentació:

-Permís de circulació
-Fitxa tècnica del vehicle
-Rebut de l'assegurança obligatòria