Cercar en aquest blog

divendres, 3 de maig de 2013

S.E.VALLADA PARTITS CAP DE SETMANA

DISSABTE 4 DE MAIG DE 2013
PARTITS A CASA:
Pre.benjami:
10.00 H.S.E.Vallada &  C.D. La Canal "B"
Benjami:
11.00 H.S.E.Vallada & C.F.Lluxent
Alevi:
12.15 H.S.E.Vallada & C.F.Lluxent.
PARTITS FORA:
Infantil:
10.30 H.U.D.F.Navarres & S.E.Vallada
(Foto: Juvenil avanç del partit )
Cadet:
12.00  H. C.E. Pobla Llarga & S.E.Vallada
Juvenil:
17.30 H. Banyeres U.E. & S.E.Vallada
DIUMENGE 5 DE MAIG DE 2013
PARTIT A CASA:
2ª Regional Aficionats:
18.00 H. S.E.Vallada & U.D.Canals "B"
PARTIT FORA:
Pre.benjami: (partit ajornat)
10.30 H.C.D.Sport Base Ontinyent "B" & S.E.Vallada


Concert de la Unió Protectora Musical de Vallada
Novetats de la Biblioteca Municipal - Maig 2013


Assaig al càrrer.

     
   
     Ens hem assabentat de certa informació que vos pot interessar: 

    El grup de danses de Vallada es reunix els divendres i els dissabtes a la casa de la cultura per assajar. Este dissabte 4 de maig, si les inclemències climàtiques no ho impedeixen, farem un assaig a l'ermita de Vallada a partir de les 6:30 de la vesprada amb música en directe. Podreu vore què és el que fem i a vore si vos serveix per animar-vos a augmentar el grup.
   Vos esperem!!

dijous, 2 de maig de 2013

El polígono que arruinó a Vallada

El ayuntamiento de la localidad afronta una deuda que multiplica por ocho su presupuesto por la quiebra de Valpark, el gran proyecto de parque logístico impulsado por Fernando Giner - El parque ha centrado el 70 % de la inversión industrial del Consell en cinco años.

sergio gómez | vallada

Un millón de metros cuadrados de suelo para urbanizar. 2.000 puestos de trabajo directos. Un presupuesto de 46 millones de euros. Un nexo de unión entre el puerto valenciano y la industria del interior. Fue en 2004 cuando Fernando Giner, diputado, expresidente de la diputación y exalcalde de Vallada, comenzó a hablar de Valpark como un polo de atracción empresarial en un enclave «estratégico», una puerta para inversores europeos, una solución al declive del tejido industrial del interior. Ocho años después, el gran proyecto de la era Giner es un agujero de dinero público soterrado sobre unos terrenos que no presentan actividad y que ni siquiera se llegaron a urbanizar. El actual alcalde, el independiente Vicente Perales, no duda en apuntar que el parque ha supuesto «la ruina del pueblo». En 2011, cuando entró en el gobierno, desplazando al diputado del PP de la política local, se encontró con una deuda acumulada de más de 20 millones de euros como consecuencia de la quiebra del proyecto. El presupuesto anual del ayuntamiento es de 2,5 millones. «El proyecto empezó mal y acabó peor. Para un pueblo como Vallada, de menos de 3.000 habitantes, supone casi la quiebra», afirma.

Perales tiene que gestionar un

dimecres, 1 de maig de 2013

MENÚ DIA 4 D'ABRIL AL RESTAURANT SÀEZ

RESTAURANT SÀEZ 
MENÚ DIA 4 D'ABRIL

  • DETALL DEL XEF: 

- LA NOSTRA ENSALADILLA DE MARISC
- TOSTA DE LLOM D'ORSA

  • AMANIDA DE FRUITS SECS AMB FORMATGE DE CABRA I VINAGRETA DE MADUIXES
  • CUBALIBRE DE FOIE, PLAT DEL RESTAURANT DE QUIQUE D'ACOSTA
  • ARRÒS MELÓS DE XIPIRONS, FAVETES I ALLS TENDRES
  • XULLETA DE VEDELLA SENSE OS, AMB TERRINA DE CREILLA, PURÉ DE CARXOFA I REDUCCIÓ DE VI
  • MOJITO AL PLAT

EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS. INCLOU UNA BEGUDA I CAFÉ. 
962257158 WWW.SAEZRESTUARANTE.COM 

dimarts, 30 d’abril de 2013

DISSABTE 4 MAIG 3º ANIVERSARI AL GLAÇÓ

AMICS/ES DE LA NIT I DEL DIA!! 

EL PRÒXIM DISSABTE 4 DE MAIG, GLAÇÓ PUB CEL.LEBRA EL SEU 3º ANIVERSARI!!

TENIM PREPARAT UN DIA PLE DE SORPRESES QUE COMENÇARÀ A LES 17:00H DE LA VESPRADA I NO ACABARÀ FINS LES 4:00H DE LA MATINADA, AQUEST ANY AMBIENTEM L'ANIVERSARI AMB LA CONEGUDISIMA FIRA DE SEVILLA.

DURANT TOTA LA VESPRADA ENS ACOMPANYARÀ L'ESCOLA DE SEVILLANES DE CANALS, PASSEIG DE CAVALLS DE LA MÀ DE HIPICA EL PLA I CLUB HIPIC ELS TERRERS. PER A QUE ET REFRESQUES DEGUSTA A LA TERRASSA DEL GLAÇÓ, CANYA CERVESA I REBUJITO PER 1€ I COPES PER 3,5€.

PER LA NIT CONTAREM AMB LA FANTÀSTICA FESTA COCTELERIA BRUGAL I NORDIC MIST AMB AZAFATES I IMATGE RENOVADA!! 

TOT AÇO NO SERIA POSSIBLE SENSE VOSALTRES, 
GRACIES A TOTS UN ANY MÉS!!

GLAÇÓ PUB
C/Jose de Ribera,21
VALLADA.


La dreta com déu manaUn dels avantatges de tindre un blog com Valladacity és que funciona com un tensímetre, mostrant la tensió ciutadana i els batecs socials del poble. Els darrers mesos les gràfiques vitals han sigut pràcticament planes. Només alguna bategada aïllada ens permet pensar que el cos social valladí no és mort, que encara respira. El comentari indignat de “la paca”, al vídeo dirigit als votants del PP, és una d'aquestes bategades que expressa el que pot pensar una part de la gent, potser poc avisada, atenent als arguments utilitzats.

El comentari recorda accions i declaracions desgraciades de dirigents del PSOE però cal recordar-li a “la paca” que els votants socialistes van castigar aquest comportament i per això van perdre les eleccions de manera tan aclaparadora. Ara qui governa, qui fa i desfà, és el PP, i és a aquest partit al que cal demanar explicacions i exigir accions positives per la societat. 

Diu “la paca” que “a mi,personalment no em donen cap pena”, referint-se als desnonats, el que no diu gran cosa de la seua humanitat. No ser sensible a la desgràcia del proïsme argumentant que la culpa és d'un o d'altre partit, no sentir empatia i solidaritat amb les víctimes la injustícia i del abús dels poderosos, és una mostra d'ignorància o de fanatisme, que és la pitjor forma d'ignorància. 

Però el pitjor de tot és el últim paràgraf, on diu que no és del PP ni del PSOE però reclama una “dreta com deu mana” que ens lliure de la immigració il·legal que sembla ser l'origen de tots els mals. Cal recordar que la dreta d'aquest país ha sigut sempre “com déu mana”, i així ens va. “Dios, Patria i Rey” ha sigut la tríada sobre la que s'ha basat el control ideològic del poder, així que déu ha beneit abusos, injustícies, assassinats i genocidis en nom de la Pàtria, amb la col·laboració, de dubtós patriotisme, d'alemanys, italians i moros. Actualment és la política “como dios manda” que aplica Rajoy la que ens ha enfonsat en un forat del qual no s'albira cap llumeneta. Sense llevar la part de responsabilitat que li pertoca, i que la ciutadania l’hi ha fet pagar apartant-lo de la política, culpar a Zapatero de la crisi que les polítiques “com déu mana” han provocat a Europa és, simplement, ridícul. En tot cas qui governa des de fa any i mig és el PP, i és a qui governa a qui cal exigir solucions.

La xenofòbia és un argument recurrent, per amagar els veritables problemes originats per la lluita de classes, basat en fal·làcies. No és cert que els immigrants tinguen més drets que els espanyols. Ni tan sols els mateixos. Però ara, quan la política de dretes “com déu mana” està forçant a milers de joves a l'emigració, és molt més perillós que mai propagar l'idea de la xenofòbia. Cada vegada són més els espanyols que emigren a Europa i a Amèrica del Sud, com fa poc els “sudaques” venien a Espanya. Uns i altres són treballadors que volen treballar per poder viure millor, i no són responsables de gestions i polítiques dolentes, ni de la corrupció que ha corcat el cos social.

Insolidaritat, poca informació, i repetir els arguments masegats, que emmascaren una ideologia amb olor a encens que malparla dels immigrants mentre se'n aprofita de la seua força de treball barat, no és, al meu parer, la millor manera d’afrontar la desesperada situació de milions de persones afectades pel despotisme dels qui tenen els diners. 

Iron Maiden