dijous, 31 de gener del 2013

MENÚ DIA 2 DE FEBRER AL SÀEZ

RESTAURANT SÀEZ
MENÚ DIA 2 DE FEBRER

  • DETALL DEL XEF

PER A COMENÇAR: 

  • AMANIDA TEMPLADA AMB ANOUS, FORMATGE DE CABRA I VINAGRETA DE POMA. 
  • REVOLT DE CARABASSA AMB BOTIFARRA

CONTINUEM AMB: 

  • ARRòS MELóS DE CORDER AMB FOIE

COM A PLAT PRINCIPAL: 

  • RABO DE TERNERA AMB PURÉ DE XIRIVIA I CREïLLES PANADERES. 

PER A FINALITZAR: 

  • LA TARTA DE LA NOSTRA CUINERA. 


EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS. INCLOU UNA BEGUDA I CAFÉ. 
962257158 WWW.SAEZRESTAURANTE.COM 

RECORDEM QUE EL PROPER DIUMENGE DIA 3 DE FEBRER A LES 17:100 ES REALITZARÀ UNA CLASSE DE THERMOMIX AL SÀEZ. 

LLIBRERIA-PAPERERIA EL PENYÓ

Des de la llibreria el  Penyó, volem informar a tots de que ja tenin en marxa la campanya de comunions, posant a disposició del client una amplia oferta de productes per a realitzar la seua LLISTA DE COMUNIÓ, així com també tenim un nou catàleg amb detalls per a la celebració.

ANEU A CASAR-VOS?.... vingueu a vore el nostre catàleg de detallets i targetons, on trobareu un gran número de productes a preus molt ajustats.

VINE I VORÀS


dimecres, 30 de gener del 2013

Celebrem el Dia Mundial de les Zones Humides

La propera setmana, concretament el dissabte dia 9 de febrer, el Grupo Local SEO-Levante, celebra el Dia Mundial de les Zones Humides desplaçant-se fins al Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva, per conèixer els seus habitants i la importància d'aquest entorn.



Vos convidem a tots a gaudir d'aquest espai natural!!

Jornada sobre Biomassa a Moixent

Per a poder assistir cal registrar-se en:

 
S'abordaran temes referents a la viabilitat de l'aprofitament de biomassa forestal i se'ns explicarà el projecte life+ per a l'ordenació dels monts d'utilitat pública dels municipis d'Énguera i Moixent.

LOS ENCARGADOS (Santiago Sierra y Jorge Galindo)

Novament Sierra aconsegueix una acció impactant i plena de metàfores.

 
Si aquests tipus son sols "los encargados", qui collons mana?.

dimarts, 29 de gener del 2013

DISSABTES 2 Y 9 DE FEBRER AL GLAÇÓ PUB

DISSABTE 2 FEBRER

ARA SI QUE SI!! TOCA CELEBRAR-HO!! 

GLAÇÓ PUB COMENÇA FEBRER AMB FORÇA, PREPARANT LA FESTA RON BARCELÓ AMB AZAFATES, REGALS I BOTERO DJ EN CABINA!!!

FESTA FI D'EXAMENS!! 
LA MILLOR FORMA DE DESCONECTAR LA TENÍM AL GLAÇÓ PUB!!

NOCHES DE OSCURO DESEO!!

DIVENDRES MANTENIM LES PROMOCIONS:
COPES A 3,5€
CARLSBERG 1,5€ 
MAHOU 1€









DISSABTE 9 DE FEBRER 

GLAÇÓ PUB PRESENTA 

ÉRIKA ALBERO EN CONCERT!!
FINALISTA DE "TÚ SÍ QUE VALES 2011"

ENTRADA GRATUITA

CONSUMICIÓ MÍNIMA 2,5€
INICI CONCERT 00:30H



GLAÇÓ PUB 

VALLADA
C/JOSE DE RIBERA,21

dilluns, 28 de gener del 2013

CONVOCATÒRIA PLÉ ORDINARI DE 29 DE GENER DE 2013 A L'AJUNTAMENT DE VALLADA

El Grup Socialista a l'Ajuntament de Vallada vòl informar a la població de la convocatòria de Plé Ordinari a celebrar al Saló de Plens de l'Ajuntament el proper dimarts 29/01/2013, a les 20 hores.

L'ordre del dia que ens ha remés l'Alcalde és el següent:

1- APROBACIÓN SI PROCEDE DEL ACTA DE LA SESIÓN ANTERIOR DEL DÍA 23/01/2013
2 - ASUNTOS OFICIALES Y DAR CUENTA DE LAS RESOLUCIONES DE LA ALCALDÍA, CONVALIDANDO Y RATIFICANDO LAS QUE TIENEN TAL FIN.
3 – ACUERDO ENTRE EL AYUNTAMIENTO DE VALLADA Y LA REGISTRADORA TITULAR DEL REGISTRO DE LA PROPIEDAD DE ENGUERA.
4 – DAR CUENTA DE LA SENTENCIA NÚMERO 635/12 DE LA SALA DE LO CONTENCIOSO-ADMINISTRATIVO DEL TSJ DE LA COMUNIDAD VALENCIANA.
5 – PRESTAR APROBACIÓN A LA CUENTA DE LA GESTIÓN RECAUDATORIA DEL EJERCICIO 2012 DEL SERVICIO DE GESTIÓN TRIBUTARIA DE LA DIPUTACIÓN DE VALENCIA.
6 – APROBACIÓN EXPEDIENTE MODIFICACIÓN DE CRÉDITOS NÚMERO 1/13.
7 – MOCIONES DE LOS GRUPOS POLÍTICOS MUNICIPALES.
8 – RUEGOS Y PREGUNTAS.

diumenge, 27 de gener del 2013

Per què de tan lluny quan està tan a prop?

Us recomane una iniciativa que m'ha semblat ben interessant. Es tracta de Mercat local de Barcelona una iniciativa de distribució de productes ecològics, artesans i de proximitat, mitjançant un portal web.
Molt didàctic el calendari dels productes, a hores d'ara que hem oblidat que els productes del camp tenen temporada.
Hauríem de tindre ben presents els costs mediambientals dels transports, no sols els econòmics. Per això em sembla tan important menjar el que es produïx al nostre entorn.
Seria genial que sorgiren iniciatives similars a la nostra terra, veritat?
Que tingueu una bona setmana, sense por i amb alegria.

divendres, 25 de gener del 2013

Manen, i no s'enteren de res?

1.- El Grup Municipal Socialista no ha mentit mai. El que hem dit i mantenim és que el PP, en els Plens del 19 de juny i 31 de juliol de 2012, VA VOTAR A FAVOR de resoldre el contracte de Valpark amb la UTE Ferrovial-Guerola, indemnitzant a les empreses amb 1.450.000 € i perdonant-los 3.310.058,24 € per unes obres de millora que l’empresa  mai no va executar. Ha quedat demostrat que el pagament d’eixos diners era indegut i per això ara l’Ajuntament els ha de reclamar a l’empresa.

2.- Els regidors del Grup Socialista van ser cessats pel senyor Perales el 5 de març. El pagament indegut dels 3.310.058,24 € de les obres de millora el demana l’empresa el 28 de març per registre d’entrada de l’Ajuntament i l’Equip de Govern (PP-Perales) ho envia al Ministeri d’Hisenda en el mes d’abril. Si el PP ja governava amb Perales quan es demanen els diners i es paguen, ¿com diu el PP que no eren coneixedors d’això?, ¿a què es dedicaven?

3.- Els  socialistes hem votat en contra de la indemnització del 1.450.000 €, demanant que es recorreguera contra la sentència en la qual s’emparava l’Equip de Govern.

4.- Els Socialistes hem demanat reiteradament, que ja que les millores s’havien pagat, era necessari reclamar que es feren les obres.

5.- Els socialistes hem denunciat al Ministeri d’Hisenda el pagament de la factura del 1.450.000 €, que entenem injusta i possiblement il·legal.

6.- Els socialistes hem posat una demanda davant el Jujat contenciós administratiu nº 6 de València (P.O. 644/2012) per reclamar tots els diners pagats indegudament.

7.- I què passa si l’empresa no torna els diners? Algú els haurà de pagar.

No som els socialistes els qui hem creat esta situació tan greu. Qui ha estat governant durant 24 anys deixant completament arruïnat el poble? Evidentment no són els socialistes.

Tot açò ho sabia el PP. Per tant, cal que deixen de confondre el poble. El PP  és capaç de tragar-se “sapos y culebras” a fi de continuar “manant”, això sí, SENSE SABER NI ENTERAR-SE DE RES...

El PP ha de  reconéixer la seua incapacitat. No s’atrevixen a assumir el govern i enfrontar-se a la situació tan dramàtica que ells han creat. Que no s’amaguen darrere de Perales i que donen la cara i tinguen un poc de vergonya, si els en queda.

Ara entenem en què consistia el pacte pro natura (Perales-PP) que ells volien: unir-se una altra volta per acabar de rematar i afonar el poble.

I, com els ha dit la senyora De Cospedal, “cada palo que aguante su vela”.

                                                                                                            Vallada, gener del 2013


dijous, 24 de gener del 2013

En el pecat està la penitència




Alguns recordaran que fa anys, al principi dels ajuntaments democràtics, al cine de Terol es convocava al poble per informar del que feia l'equip de govern. La gent que volia dir o preguntar alguna cosa prenia la paraula i els responsables explicaven i contestaven. A l'alcalde d'aleshores l'acusaven falsament de fer-se la casa i omplir-se la butxaca a costa de l'Ajuntament. També li tiraven en cara que no “enxufava” a la seua gent. Era un alcalde decent, de convicció democràtica, i això li va costar perdre l'alcaldia.

L'alcalde següent el primer que va fer va ser llevar l'assignació que rebien alcalde i regidors que van passar a cobrar 1 pesseta simbòlica. Que cara ens ha eixit aqueixa pesseta!! Sense cobrar han acumulat bens i patrimoni; han comprat vots i voluntats amb treballs públics, com si els diners públics no els pagarem entre tots, i han posat en llocs de responsabilitat a ignorants i llepaculs per assegurar-se continuar en la poltrona. Mai més va tornar a informar-se a la gent del que es cuinava al consistori, tot i que la mala olor del guisat empudegava el poble.

La història continua amb un producte d'aquest sistema corromput. Un fillol nascut en política d'aquest caldo de cultiu no podia ser d'altra forma: fals, mentider, sense paraula, dèspota i incapaç. Aquests qualificatius estan tots documentats, alguns davant de notari, excepte l'últim. Incapaç és l’adjectiu més suau, doncs encara no sabem si és un ignorant incompetent o és alguna altra cosa pitjor. L'alegria amb la que s'han transferit milions d'euros, que hem de pagar entre tots, a mans privades fa mala olor.

Com hem pogut arribar ací? La crisi està deixant al descobert les nostres misèries. Vendre el vot, la decència i la dignitat ens desarma i ens menysprea. Potser el que està passant ens servisca d'experiència per valorar l'honestedat de les persones, a no pensar que és un fava qui no aprofite l'ocasió de corrompre's, sinó que és una persona íntegra. Encara que a molts els coste entendre-ho, hi ha gent que prefereix ser honest a tindre bens de manera indigna, i que fa política per conviccions ètiques, ideològiques i democràtiques, i no per omplir-se la butxaca. 

En canvi, empentats per la ideologia de la indignitat, hem perdut massa ocasions de posar al front de les institucions públiques a persones solvents i respectables. En un sistema polític d'eleccions periòdiques, com el nostre, permetre un deute tan descomunal com el de l'Ajuntament té molt a veure amb l'elecció reiterada d'individus deshonests. I el pitjor de tot és que ho sabien i esperaven que els afavoriren amb les sobralles els pocavergonya que elegien. Una vegada exhaurit el pastís dels diners públics aquesta gent s’ha quedat amb el deute, sense les engrunes i sense la decència i la dignitat venudes. Diuen que en el pecat està la penitència.

Iron Maiden

What's Happening in our Forest?

No té res a veure amb els nostres monts, o sí?

Va per a tots aquells que estiguen estudiant i necessiten 5 minuts de descans.
 El vídeo és senzill, molt didàctic i encara que s'observen coníferes temperades, tot el que es diu és perfectament extrapolable a l'àmbit mediterrani.
 
Ajudeu a que es difonga!!!

CLASSE DE THERMOMIX AL SÀEZ

EL RESTAURANT SAÈZ INFORMA QUE EL PROPER DIUMENGE DIA 3 DE FEBRER A LES 17:OO, ÉS REALITZARÀ UNA CLASSE DE CUINA AMB THERMOMIX. 
EL MENÚ QUE S'ELABORARÀ SERÀ EL SEGÜENT: 

- Ensalada especial
- Macarrons a la carbonara
- Llentilles 
- Arròs caldós de marisc
- "Pochas con almejas y merluza"
- Postre exprés amb fruita natural
- Bescuit de galetes amb xocolate

US ESPEREM!!
WWW.SAEZRESTAURANTE.COM 962257158 



MENÚ DIA 26 DE GENER AL SÀEZ

SÀEZ RESTAURANT 
MENÚ DIA 26 DE GENER

  • DETALL DEL XEF

PER A COMENÇAR: 

  • CREMA DE BOLETS AMB POLS DE PERNIL IBÈRIC
  • LA NOSTRA COQUETA DE DACSA

CONTINUEM AMB: 

  • ARRòS MELóS DE SÈPIA AMB CARXOFA

COM A PLAT PRINCIPAL: 

  • CARRILLADA DE PORC IBÈRIC AMB PURÉ  DE CREïLLA GRATINAT AMB FORMATGE PARMESÀ

PER A FINALITZAR: 

  • LA TARTA DE LA NOSTRA CUINERA


EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS. INLOU BEGUDA I CAFÉ. 
WWW.SAEZRESTAURANTE.COM 962257158 


EL RESTAURANT SAÈZ INFORMA QUE EL PROPER DIUMENGE DIA 3 DE FEBRER A LES 17:OO ÉS REALITZARÀ UNA CLASSE DE CUINA AMB THERMOMIX. 

dimecres, 23 de gener del 2013

Un poc d'humor: Barrio Sésamo ens explica el panorama més actual a l'Ajuntament de Vallada

La situació és tant tensa i complicada, i a la vegada, tan surrealista, que no ens vindria be un poc d'humor i simplicitat alhora d'explicar-la.



Per veure la vinyeta sencera, piqueu ací baix, on posa "més informació".


Somni o realitat?

Anit vegent el programa Bon Dia Comarcal (en reposició), el tertulians van comentar una notícia apareguda el diari Levante.
La notícia no era altra que el Partit Popular de Vallada trencava el seu pacte amb AIPV.
M'he passat mig matí buscant per la xarxa, i no he trobat cap referència, ahir al soterrar tampoc ningú va comentar res.

I em pregunte, somniava o era de veres?.

Sembla que sí,  que la notícia ha existit:


dimarts, 22 de gener del 2013

Bar La Saraella

Bar Restaurante La Saraella

Muchos ya nos conocéis y otros aún no tenemos el gusto, pero nuestro carácter es como nuestra cocina: sin precocinados y a fuego lento.
Pero aunque somos pacientes, estamos deseosos de contaros las novedades!

TODO EL FUTBOL!

La Liga, la Champions, la Copa, el Valencia, el Barça, el Madrid, el Alcoyano... TODO!!
El miercoles 23 a las 21:30 Valencia-Real Madrid.
Y como siempre, tapas gratis!!!!!!!!!!!

ALMUERZOS

Es complicado innovar en esto. Por eso tratamos cada día de ampliar la variedad. Mientras, seguimos  prepararando unas buenísimas alcachofas frescas en tempura. Y a partir del viernes 25, regalamos el zumo de naranja natural recien exprimido!

MENU MEDIODIA ANTICRISIS A 5 EUROS
 
1 Primer plato a elegir
1 Segundo plato a elegir
1 Bebida
Pan
Postre casero o café (a elegir).
Si no lo has probado ven o pregunta a quien sí lo haya hecho. Te sorprenderá gratamente. Y que no te cuenten historias...

WI-FI GRATIS

Disfruta tranquilamente de un café o una cerveza con los amigos mientras navegas en internet con tu smartphone o tu pc portátil a alta velocidad. Y sí,...gratis gratis.
Y claro, lo más importante, nuestras raciones. Comida casera, preparada íntegramente por nosotros mismos y sin aditivos ni precocinados: Frituras andaluzas con boquerones frescos, sabrosos rejos (por los que volverás, comprobado) y los mejores calamares que hay en el mercado. Croquetas caseras de jamón, morcilla con habitas, gambas con pimiento verde al auténtico curry y de puchero hecho a fuego muuuuy leeeento.
Los vistosos bocadillos Heidis, en pan redondo y rústico hecho en un horno local (olvídate de panes congelados). Nuestra receta de hamburguesas, jugosas y sabrosas.  Las ya famosas patatas Carolinas con una salsa brava casera solo para los más valientes. Los mejillones al estilo abuela Paquita, sencillos y espectaculares, como lo es siempre la cocina de una abuela.  Nuestra ensaladilla rusa fresca, porque lo fácil es abrir una bolsa de verdura congelada, pero lo bueno... eso lleva su tiempo... Y por supuesto, entrecottes, chuletillas de cordero, pescados del día, etc.
Mejor ven a probarlas!  Por mucho menos de lo que te imaginas, pégate una buena cena en un buen ambiente. Seguro que repites. Estamos tan seguros de nuestra comida, que si no te gusta, no la pagas.
Más garantía, imposible.
Os esperamos!

Bar Restaurante La Saraella
tlf. 96 225 72 22
(búscanos en Facebook!)


Convocatòria taula redona: El negoci del fem, no el paguem

Des de l'Agrupació Socialista de Vallada vos informem de la convocatòria de la taula redona El negoci del fem, no el paguem, sobre la gestió del fem a la comarca i la creació d'una nova taxa de fem que ja hem començat a pagar els ciutadans, que es realitzarà este dimecres 23 de febrer, a les 20 hores, a la Casa de la cultura de Xàtiva, convocada per la Plataforma comarcal la Costera-la Canal en defensa dels serveis públics. Ací podeu trobar més informació de la convocatòria de l'acte. Se centrarà en el cas de Xàtiva però la situació és la mateixa per a tota la comarca i, per tant, la informació i les explicacions que es donen són igualment vàlides per a tots els pobles.

Nosaltres hi enviarem algun representant i vos animem que hi assistiu i vos informeu bé de la situació actual i de les possibles mesures de protesta i mobilització que es duran a terme. Vos n'adjuntem el cartell de la convocatòria (podeu punxar-hi damunt per fer-lo mes gran i visualitzar-lo millor).


dilluns, 21 de gener del 2013

Ara i sempre defenent els interessos del poble *



       Volem recordar que el sr. Perales, després de trencar el pacte amb el PSOE, va cessar els nostres regidors el 5 de març del 2012, i va formalitzar un altre Equip de Govern amb el PP. Ací va acabar la nostra responsabilitat com a govern municipal. A partir d'ací, ja com a grup en l'oposició, açò és el que hem fet. 

El 19 de juny del 2012, l'Equip de Govern Perales-PP va acordar la resolució del contracte de VALPARK amb la UTE Ferrovial-Guerola, li va aprovar una indemnització d'1.450.000 € i li va perdonar 3.310.058,24 € d'unes obres de millora que la UTE havia de realitzar però mai va dur a terme. Fins i tot sense tindre tota la informació sobre els juís, apel·lacions i sentències que s'anaven a produir, no cal ser molt intel·ligent per a saber que si s'han pagat unes obres de millora, com a mínim se li ha d'exigir a l'empresa que les realitze. Açò, que ho saben fins als xiquets de Primària, el PP no ho va entendre i no va fer res, la qual cosa dóna mostra de la seua incompetència i ignorància. 

divendres, 18 de gener del 2013

S.E.VALLADA PARTITS CAP DE SETMANA

PARTITS A CASA
DIVENDRES 18-01-2013
BENJAMI:
17.30 H. S.E.VALLADA & U.D.F.NAVARRES
ALEVI:
18.30 H. S.E.VALLADA & U.D.F.NAVARRES
DISSABTE 19-01-2013
JUVENIL:
18.00 H. S.E.VALLADA  & U.D.GENOVES "B"
PARTITS FORA
DISSABTE 19-01-2013

CADET:
18.00 H. C.D.SPORT BASE ONTINYENT "C" & S.E VALLADA (CAMP EL CLARIANO)
INFANTIL:
20.00 H.C.D.SPORT BASE ONTINYENT "C" & S.E VALLADA (CAMP EL CLARIANO)
DIUMENGE 20-03-2013
2ª REGIONAL AFICIONATS:
16.00 H. U.D.GENOVES & S.E.VALLADA

dimecres, 16 de gener del 2013

MENÚ DIA 19 DE GENER

SÀEZ RESTAURANT 
MENÚ DIA 19 DE GENER

  • DETALL DEL XEF

PER A COMENÇAR: 

  • CREMA DE CARXOFA AMB XIPS D'AQUESTA I "VIRUTES" DE PARMESÀ 
  • CIGAL·LES SALTEJADES AMB ALL TENDRES I XORIÇ

CONTINUEM AMB: 

  • ARRòS MELóS D'ABADEJO AMB FARCOL

COM A PLAT PRINCIPAL: 

  • ENTRECOT DE VEDELLA AL PEBRE  AMB CREïLLES PANADERES 

PER A FINALITZAR: 

  • EL POSTRE DE LA NOSTRA CUINERA


EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS. INCLOU BEGUDA I CAFÉ. 
962257158 WWW.SAEZRESTAURANTE.COM 

AQUESTA SETMANA EL MENÚ TAMBÈ ESTARÀ DISPONIBLE EL DIVENDRES AMB MOTIU DE LA CELEBRACIÓ DEL BINGO DE LA COMPARSA DELS CRISTIANS.

REUNIÓ INFORMATIVA DEL GRUP SOCIALISTA A L'AJUNTAMENT DE VALLADA

REUNIÓ  INFORMATIVA


EL PRÒXIM DIVENDRES, 
18 DE GENER DE 2013,
 A LES 19:30 HORES,
 AL CENTRE CULTURAL JUVENIL, 
EN LA PLAÇA LA PAU;

EL GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA FARÀ UNA REUNIÓ INFORMATIVA AL POBLE DE VALLADA, PER EXPLICAR ELS SEGÜENTS TEMES:

- PAGAMENTS QUE HA FET L’EQUIP DE GOVERN (AIPV I PP) A EMPRESES DE VALPARK

- INFORMACIÓ SOBRE LA NOVA TAXA DEL CONSORCI DE RESIDUS.
   
                                           Grup Municipal Socialista
Ajuntament de Vallada

dilluns, 14 de gener del 2013

GENER AL GLAÇÓ PUB


BUEN@S!! En Gener no et quedes a casa!!

AL GLAÇÓ durant aquest mes,DIVENDRES vesprada/nit i DISSABTE vesprada:
CARLSBERG 1,5€ 
MAHOU 1€ 
A MÉS LES TEUES COPES PER 3,5€


INTENTEM FER-TE LA "CUESTA" LO MÉS PLANA POSSIBLE!!
PRÒXIMAMENT NOVES FESTES, ACTUACIONS I EVENTS!!


+INFO FACEBOOK I TWITTER

GLAÇÓ PUB
VALLADA
C/JOSÉ DE RIBERA,21

CURS "MANIPULADOR D´ALIMENTS" GRATUÏT EN VALLADA - 28 i 29 de gener


L´Ajuntament de Vallada, junt amb el CdT, ha organitzat un curs de "Manipulador d´Aliments", branca hosteleria.
El curs va dirigit principalment a desocupats, però es reserven unes places per a treballadors en actiu.
S´impartirà el dilluns 28 i dimarts 29 de gener, en horari de 16 a 20 h, en el Centre Cultural Juvenil, ubicat en la Plaça de la Pau.
És totalment gratuït, i està finançat pel Fons Social Europeu. Al finalitzar el curs s´expedirà un diploma acreditatiu.
Per a apuntar-se cal passar per l´Ajuntament i portar fotocòpia del DNI, de la targeta DARDE (desocupats) i de la capçalera de l´última nòmina o rebut d´autònom (treballadors).

També és possible la inscripció en el curs a través de la plataforma del CdT.
Accés a la plataforma
Més informació en el telèfon 962 257 009 (pregunteu per Maria).

divendres, 11 de gener del 2013

S.E.VALLADA PARTITS CAP DE SETMANA

DISSABTE 12 /01/2013
PARTITS A CASA
INFANTIL:
10.00.H S.D.Vallada & U.D.F.Navarres.
CADET :
12.15.H.S.D.Vallada & Pobla Llarga.
2ª REGIONAL AFICIONATS Partit amistos
16.00 H. S.E.Vallada & Castellonense "B"
PARTITS FORA
ALEVIN:
10.00 H. C.F.Lluxent & S.E.Vallada
BENJAMI:
10.00 H. C.F.Lluxent & S.E.Vallada
PRE-BENJAMI:
12.00.H. La Canal "B" & S.E.Vallada
JUVENIL:
16.30 H. La Canal  & S.E.Vallada

dijous, 10 de gener del 2013

MENÚ SÀEZ RESTAURANT

RESTAURANT SÀEZ
MENÚ DIA 12 DE GENER

  • DETALL DEL XEF

PER A COMENÇAR: 

  • CREMA DE CARABASSA AMB POLS DE XORIÇ I QUENELLE DE MASCARPONE
  • EL NOSTRE SAQUET DE VERDURES AMB OU DE CODORNIU, VIRUTES DE PERNIL I PURÉ DE CREILLA

CONTINUEM AMB:

  • ARRÓS MELÒS DE BLEDES I CIGRONS

COM A PLAT PRINCIPAL: 

  • ABADEJO A LA VIZCAINA AMB CRUIXENT DE TINTA DE CALAMAR

PER A FINALITZAR: 

  • LLET FREGIDA AMB XOCOLATE I GELAT DE TORRÓ


EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS. INCLOU BEGUDA I CAFÉ. 
962257158 WWW.SAEZRESTAURANTE.COM 

dilluns, 7 de gener del 2013

CONVOCATÒRIA PLÉ EXTRAORDINARI DEL 08 DE GENER DEL 2013

El Grup Socialista a l'Ajuntament de Vallada vòl informar a la població de la convocatòria de Plé Extraordinari a celebrar al Saló de Plens de l'Ajuntament el proper dimarts 08/01/2013, a les 10:30 hores.

L'ordre del dia que ens ha remés l'Alcalde és el següent:

1- APROBACIÓN SI PROCEDE DEL ACTA DE LA SESIÓN ANTERIOR DEL DÍA 26/12/2012
2 – DAR CUENTA DE LA SENTENCIA Nº 630 DE LA SECCIÓN QUINTA DE LA SALA DE LO CONTENCIOSO-ADMINISTRATIVO DEL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTICIA DE LA COMUNIDAD VALENCIANA, RECAÍDA EN EL RECURSO DE APELACIÓN Nº 250/2011.
3 – INFORME JURÍDICO QUE SE EMITE EN RELACIÓN CON LA SENTENCIA Nº 630 DE FECHA 30 DE NOVIEMBRE DE 2012, DICTADA POR EL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTICIA DE LA COMUNIDAD VALENCIANA, SALA DE LO CONTENCIOSO, SECCIÓN QUINTA.

Espai de "Carretera i Manta" dedicat a Vallada

El passat divendres 4 de gener es va emetre, dins de l´espai de "Carretera i Manta" de Notícies 9, una ruta pel Paratge de les Ermites de Vallada.

Ací tingueu el vídeo:


divendres, 4 de gener del 2013

MENÚ AL RESTAURANT SÀEZ


MENÚ DIA 5 DE GENER


  • DETALL DEL XEF
PER A COMENÇAR: 
  • CREMA DE BOLETS AMB VIRUTES D'IBÈRIC I MASCARPONE
  • OU A BAIXA TEMPERATURA AMB MOLLES DE PA, PURÉ DE FARCOL I SUC DE PERNIL
CONTINUEM AMB: 
  • ARRÓS MELÒS DE FAVA I CARXOFA AMB CONILL I POLLASTRE
COM A PLAT PRINCIPAL: 
  • RABO DE TERNERA AMB CEBA CONFITADA I PURE DE XIRIVIA
PER A FNIALITZAR:
  • ROSCÓ DE REIS


EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS. INCLOU BEGUDA I CAFÉ. 
WWW.SAEZRESTAURANTE.COM 962257158