Cercar en aquest blog

divendres, 21 de desembre de 2012

S.E.VALLADA PARTITS CAP DE SETMANA


DISSABTE 22 
PARTITS A CASA

Pre.benjami:
10.00 H. S.E.Vallada &  Sport base Ontinyent "B"

Alevi:
10.00 H. S.E.Vallada &  Sporting Canals "C"


Juvenil:
12.00 H. S.E.Vallada & C.F.Aielo

 2ª Regional Aficionats:
16.00 H. S.E.Vallada & C.D.Enguera

dijous, 20 de desembre de 2012

MENÚ DIA 22 DE DESEMBRE AL SÀEZ


RESTAURANT SÀEZ
MENÚ DIA 22 DE DESEMBRE

  • DETALL DEL XEF

PER A COMENÇAR:
  • CREMA DE MARISC AMB FRUITS DEL MAR
  • CIGAL·LETES SALTEJADES AMB ALLS TENDRES I XORIÇ IBÈRIC

CONTINUEM AMB:
  • ARRÒS MELÓS DE CONILL AMB FAVES I CARXOFA

COM A PLAT PRINCIPAL:
  • RABO DE VEDELLA AMB LA SEUA SALSA, PURÉ DE FARCOL I CREÏLLES PANADERES

PER A FINALITZAR:
  • LA TARTA DE LA NOSTRA CUINERA


EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS. INCLOU BEGUDA I CAFÉ.

RECORDEM QUE  PODEU DISFRUTAR DEL NOSTRE FOIE D’ELABORACIÓ PRÒPIA AQUESTS NADALS!  PASSA I RESERVA EL TEU TROÇ.


US DESITGEM UN BON NADAL A TOTS!!

dimecres, 19 de desembre de 2012

Comparsa Valladina CREU TAU presenta: "La nit de les posades".


La Comparsa "Creu Tau" convida  tot el poble a l'acte "La nit de les posades", on es recrearà el peregrinatge de la Mare de Déu i de Sant Josep en busca d´un lloc on passar la nit de Nadal. Cal vindre vestit de pastoret/a o amb indumentària de l'època i amb ganes de pasar-ho molt bé, ja que les nadales i la música la posem nosaltres.

El proper diumenge 23 de desembre, a les 18:00h des de la porta de l'església, començarem el recorregut per tot el casc antic del poble i acabarem a la casa de la cultura per a fer-nos una bona xocolatada o, si el fred "apreta" un apetitosa misteleta.
Recordeu que el que no pot faltar són les ganes de passar-ho bé, ja que l'escenificació del peregrinatge promet ser una autèntica novetat que us ensenyarem només si veniu vestits com correspon.

L'esperit nadalencBetlem actualitzat al 2012

Nadal reblaneix els cors més durs. Tot lo món respira pau, solidaritat, amor i felicitat. Els fills i familiars que van arreu del món tornen a casa i als que no poden acudir, o ja no estan entre nosaltres, se'ls recorda amb estima. És l'esperit nadalenc que no oblida a ningú.

També el nostre govern se'n recorda de tots i cadascú de nosaltres, sense oblidar ningú. És la manera de donar les gràcies als votants que li van donar la majoria absoluta. Gràcies a les mesures del govern milers de mestres interins tornaran a viure a casa dels seus pares que, a més de l'alegria de tindre prop als fills, tindran més fàcil controlar el sucre i el colesterol per la pèrdua de poder adquisitiu de les pensions. Els pares no pensionistes tindran la bona sorpresa de veure tornar als fills que estudiaven amb beca, perquè milers d’ells no compleixen les exigències actuals, doncs, després de matricular-se han canviat les regles, endurint-les.

L'esperit nadalenc és el que anima al “liquidador” de RTVV a comunicar aquesta setmana l'acomiadament de centenars de treballadors de Ràdio 9 i Canal 9. Aquesta alegria per poder passar en casa tots els Nadals serà compartida per centenar de milers de treballadors de tota mena que seran acomiadats en aplicació de la reforma laboral, el que facilitarà que les labors de casa siguen compartides entre homes i dones. A més s’han reduït al mínim les beques de menjador per a que els xiquets puguen menjar a casa, amb els seus pares. Per a que vinguen “els de la cella” dient que aquest govern no fa res per la conciliació familiar!

Per a promoure l'esperit caritatiu i piadós que pertoca a Nadal s'han reduït els serveis socials i la Llei de Dependència. Així els familiars de persones dependents tindran més fàcil guanyar-se el cel patint en la terra i els rics podran guanyar punts davant Sant Pere fent caritat. Hi ha cap cosa més reconfortant que veure un explotador i evasor d’imposts donant un euro a un mendicant davant l’església? 

Els treballadors públics també es veuran tocats per l'esperit nadalenc, doncs després de les repetides retallades de salari, i sense paga extra, veuran millorar els nivells de colesterol i s'estalviaran apuntar-se al gimnàs passades les festes per perdre uns quilets, doncs es consumirà menys menjar, menys dolç i menys torró. La frugalitat és salut, i així s’estalvia en la sanitat pública.

Però el més colpidor, el que reflecteix millor l’esperit nadalenc dels governants actuals, és el foment dels betlems vivents que provoquen els desnonaments. És cada vegada més corrent veure famílies senceres, a les que el banc ha llevat la casa, en portals o al parc, rodejats del poc que han pogut endur-se. Què hi ha més nadalenc que això? A més són betlems actualitzats, com el papa mana, sense vaca ni ruc. 

Cal gaudir i donar gràcies per tots aquests bens al déu de les finances i al seu profeta, Rajoy, que anuncia que a l'any que ve no serà tan bo com aquest que deixem. Segons totes les institucions que saben d’això sembla que el 2013 serà tan negre com la morca que corre Salaella avall. 

Que l’esperit nadalenc, el de debò, no ens falte mai. Bon Nadal a tots

Iron Maiden

dimarts, 18 de desembre de 2012

CARLA TOMASUna noche donde la Navidad puede empezar de una manera diferente, disfrutar en nuestro pequeño ambiente, viendo y haciendo lo que más nos gusta!.
Desfile, showroom de vestidos y complementos.
Además podemos seguir la fiesta con detalles que nos incitarán a pasarlo genial entre amigos.

No lo dudes, un sábado diferente. Primer sábado de Navidad.

En Son Alison Music Club Vallada.

Sábado 22 de diciembre a las 24 horas.

Ven antes, míralo todo, tómate una copa, déjate envolver por el ambiente, disfruta del desfile y continúa la noche bailando.

La elegancia no se busca, está dentro de tí.

Déjate llevar, es Navidad.

GOW, L'aplicació creada pel valladí, Daniel Juan Cerdà, guanya el premi a la millor aplicació de l'any 2012 a Espanyahttp://madrid.theappdate.com/gow-app-ganadora-de-the-app-date-award-2012/

Premeu l'enllaç!!

Pedro Sucias, de la Unió Protectora Musical de Vallada, guanya el Premi Extraordinari de Finalització de Grau Mitjà a la SM d'Alzira

El nostre company, Pedro Sucias, ha guanyat el Premi Extraordinari de Finalització de Grau Mitjà, al Conservatori Oficial de la  Societat Musical d'Alzira, amb l'especialitat de Tuba. Un jurat format per professors de diferents especialitats, va decidir fer-lo mereixedor del premi. Enhorabona!