Cercar en aquest blog

divendres, 19 d’octubre de 2012

UN ÈXIT PER AL POBLE

UN ÈXIT PER AL POBLE

Al Ple de l’Ajuntament celebrat a les 9 del matí del dijous, 11 d’octubre, l’equip de govern no va tindre més remei que acceptar els recursos de reposició presentats per multitud de valladins contra la pujada de tarifes de l’aigua potable. Felicitacions a tot el poble. S’ha demostrat que per “abusadors” que siguen els postres governants, no s’atreveixen amb tot un poble unit. Perquè ni amb mentides ni enredros poden ja enganyar-nos.

Han fet falta 4 plens, presentar al.legacions (que va desestimar el PP-AIPV) i presentar recursos de reposició. Quan han vist que anàvem a continuar i que el pas següent era portar-los als tribunals, han reculat i han rectificat. El poble s’estalviarà uns 650.000 € que el PP+Perales li volien regalar a TECVASA. Evidentment, els nostres “governants” han intentat fer-nos creure que no havien tingut cap intenció de fer eixe regal. Com s’han passat quasi trenta anys enganyant, pensen que els valladins estem imbècils. Però els fets són tossuts.

→ La concessió de l’aigua a l’empresa TECVASA, es va produïr al Ple de l’Ajuntament de 22 de Febrer de 2012 amb els vots a favor de tots els grups polítics, inclòs el PP. En aquest Ple no es va aprovar cap augment de les tarifes.

→ El 5 de Març de 2012, el “senyor” Perales traiciona el pacte que tenia amb els socialistes i pacta amb el PP. El 26 de Març de 2012 es publica al BOP unes noves tarifes, no aprovades en cap Ple, que són recurrides pels regidors socialistes. Això suposava per a TECVASA uns ingressos de 26.000 € més a l’any, un regal de 650.000 € més al llarg dels 25 anys que dura la concessió. Si el Grup Socialista i els veïns de Vallada no els haguérem parat els peus, el PP+Perales hauria perjudicat als contribuients, beneficiant a TECVASA. I nosaltres ens preguntem: A canvi de què?

→ Les tarifes a aplicar per l’empresa havien de ser les aprovades prèviament per l’Ajuntament en Desembre de 2011. Donat que l’augment il.legal és Nul de Plé Dret, no sols s’han de tornar els diners als que van recurrir, sino a tots els contribuients.

Des del Grup Socialista, volem donar les gràcies a tota la gent que, havent vist vulnerats els seus drets, ha sigut capaç de reclamar en benefici de tots. La gent va a recuperar els diners que el PP+Perales havien permés que ens cobrara TECVASA. S’ha de tornar l’augment del 2º trimestre, i el 3º trimestre, que tots estem pagant ja, perquè ha sigut anul.lat i no es pot aplicar per als següents trimestres. I controlarem que eixos diners els torne l’empresa, que és qui els ha cobrat, i no l’Ajuntament. Que l’equip de govern PP+Perales tinga ben clar que els valladins i el Grup Socialista treballarem per aconseguir que l’actuació de l’Ajuntament siga transparent, legal i en benefici de tot el poble.

    
 Grup Municipal Socialista
           Ajuntament de Vallada

PARTITS SOCIETAT ESPORTIVA VALLADA


DISSABTE 20
Pre.benjami.

10H. S.E.Vallada & La Senia F.B.
Benjamin
11 H. S.E.Vallada & Xativa F.B.
Alevin
12.15 H.  S.E.Vallada & La Senia F.B.

DIUMENGE 21
Juvenil.
12 H. S.E.Vallada & La Font de la Figuera C.F.
2ª Regional
17H. S.E.Vallada & C.F. Agullent

dijous, 18 d’octubre de 2012

Vallada celebra el taller d’animació lectora ‘Aprenent de detectiu’
Ahir dimarts va tindre lloc a la Biblioteca Municipal de Vallada el taller d’animació lectora ‘Aprenent de detectiu’  dirigit per a xiquets de Primària i que va estar a càrrec d’Almudena Francés.

A través d’este taller, uns 30 xiquets van gaudir amb històries d’intriga i suspens, van jugar a seguir les pistes i van aprendre les tècniques per a arribar a convertir-se en un bon detectiu.

El taller es va iniciar a les 18h, i prèviament va tenir lloc una ‘bebeteca’, taller infantil per a pares i bebès.
El Taller, organitzat per la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Vallada, s’emmarca dins de la programació del SARC de la Diputació de València.

dimecres, 17 d’octubre de 2012

FESTA TEQUILA TENAMPA AL GLAÇÓ DISSABTE 20


Dissabte 20 D'OCTUBRE rebem una festa diferent la FESTA TEQUILA TENAMPA, amb azafates i regals.... degusta-la amb taronja i canella !!!

A més en cabina BOTERO DJ amb tots el hit's del moment!! 
El millor ambient GLAÇÓ t'espera!!!

RECORDA DISSABTE EN HORARI DE FUTBOL TAPEJA AL GLAÇÓ!! 
Amb una fantàstica selecció de montaditos!!

SEGUIX-NOS FACEBOOK & TWITTER

GLAÇÓ PUB VALLADA

dimarts, 16 d’octubre de 2012

MENÚ DIA 20 D'OCTUBRE AL SÀEZ


MENÚ DIA 20 D’OCTUBRE AL SÀEZ
  • DETALL DEL XEF

PER COMENÇAR
  • CREMA DE BOLETUS AMB POLS DE PERNIL, VIRUTES DE PARMESÀ I OLI DE ROMER
  • LA NOSTRA COQUETA DE DACSA

CONTINUEM AMB
  • ARRÒS MELOS DE CIGRONS AMB ABADEJÓ I ALLS TENDRES

COM A PLAT PRINCIPAL:
  • RABO DE TERNERA A BAIXA TEMPERATURA AMB EL SEU SUC, PURE DE NAP I PIMENTONS DEL PADRÒ

PER FINALITZAR:
  • LA TARTA DE LA NOSTRA CUINERA


EL MENÚ SÓN 15 EUROS. INCLOU BEGUDA I CAFÉ.

"LA QUE SE AVECINA " EN SON ALISON MUSIC CLUB VALLADAHOLA SOY "MAXI" PROPIETARIO Y GERENTE DE "MAX & HENRY",  BAR UBICADO EN  LA COMUNIDAD DE VECINOS MIRADOR DE MONTEPINAR EN MADRID.  LO CONOCEIS????......MI LOCAL SALE EN LA SERIE DE  TELE 5..." LA QUE SE AVECINA"!!!!, Y VOY A SON ALISON MUSIC CLUB EN VALLADA PARA PRESENTAR LA NUEVA TEMPORADA DE LA SERIE Y... PARA PASAR UN RATO DIVERTIDO CON TODOS VOSOTROS. ESTARÉ ALLÍ EL PRÓXIMO SABADO 10 DE NOVIEMBRE.
WE ARE SON ALISON!!!

Exigim un referèndum


El dilluns dia 15 d'octubre va ser presentada a la Universitat Complutense de Madrid la Comissió Promotora del Referèndum que havia promogut la III Cimera Social, integrada per més de 150 organitzacions. 

El referèndum reivindica la dignitat dels ciutadans i el dret constitucional a ser consultats en decisions polítiques d'especial transcendència com les que està prenent el govern d'esquenes als ciutadans.

A l'acte van acudir nombrosos representants del món de la Universitat, la cultura, la justícia o el sindicalisme. Mayor Zaragoza, Jimenez Villarejo, Martín Pallín, Marina Subirats, Vicenç Navarro, Julio Aróstegui, Ángel Bahamonde, Almudena Grandes o Rosa María Artal, entre molts altres noms significatius, van donar suport i van signar la carta dirigida al president Rajoy exigint un referèndum pel "flagrant incompliment del contracte electoral establert entre el PP i els seus votants". 

La Cimera Social ha obert la web www.exigimosunreferendum.org per tal d'arreplegar signatures per la petició de la convocatòria del referèndum, des d'on podeu signar directament i/o baixar fulls per signar.

dilluns, 15 d’octubre de 2012

Finaliza en Valencia el «Trirettoman» para luchar contra el Síndrome de RettDos deportistas han cubierto 1.490 kilómetros a nado, a pie y en bicicleta en favor de la niña María Ferre, afectada por esta dolencia

El Trirettoman finalizó ayer con la cuarta y última etapa, una prueba de resistencia y esfuerzo que ha cubierto 1.490 kilómetros y que han realizado los deportistas Víctor Cerdá y Raúl Zurriaga para dar a conocer, junto al equipo Cazarettos, la enfermedad de Síndrome de Rett.

La última etapa de esta singular iniciativa transcurrió por las poblaciones de Andilla, Alcublas, Lliria y Benaguacil para finalizar en las Torres de Serrano de Valencia. Paralelamente, este último tramo sirvió para inaugurar la ruta verde que une el oeste con el este de Valencia y dará continuidad a la ruta del parque fluvial del río Turia, que en la actualidad finaliza en Vilamarxant. Después de cuatro etapas, Víctor Cerdá ha nadado 12 kilómetros, ha recorrido 745 kilómetros en bicicleta y 170 de carrera a pie en formato non-stop, mientras que Raúl Zurriaga ha corrido 563 kilómetros. 

Un esfuerzo «tremendo»
Un esfuerzo «tremendo» y lucha «extrema», tanto física como psicológica, coimo afirma la organización, al que se han enfrentado los rettadores con el fin de dar a conocer la enfermedad del Síndrome de Rett que sufre María Ferre, hija de Josele Ferre, quien lleva años luchando para dar a conocer esta dolencia a través de Cazarettos.

El Síndrome de Rett (SR) es un desorden neurológico visto casi exclusivamente en mujeres, y encontrado en una gran variedad de etnias en todo el mundo. El niño se desarrolla normal hasta los 6-18 meses de vida y a continuación le sigue un período de estancamiento o retroceso temporal durante el que el niño pierde las habilidades de comunicación y de movilidad de las manos. La incapacidad de programar el cuerpo para realizar los movimientos motrices es la característica más severa y fundamental.

Per a tindre més informació sobre el tema piqueu ACÍ 

diumenge, 14 d’octubre de 2012

La caritat, una Espanya en blanc i negreLa casualitat va voler que estiguera escoltant la sinfonia del Nuevo Mundo  mentre llegia als diaris digitals la notícia de que més de dos milions de xiquets viuen, a Espanya, per davall del llindar de la pobresa, i em va vindre a la memòria “Ustedes son formidables”, un programa molt famós, a l’Espanya en blanc i negre, que tenia per sintonia la popular sinfonia de Dvorak. 

Ustedes son formidables” va ser un programa radiofònic que la cadena SER va emetre als anys seixanta i setanta. El programa apel·lava a la caritat dels oients per alleugerar situacions dramàtiques col·lectives, com riuades, o situacions individuals o familiars quotidianes que mostrava les vergonyes d'una societat desigual, amb carències clamoroses en sanitat, educació, vivenda i, fins i tot, amb pobresa extrema. Una Espanya sense drets polítics, laborals, socials ni ciutadans que fomentava la caritat cristiana, l'almoina i el favor del poderós per afrontar les freqüents calamitats de la gent corrent.

Significativament el programa radiofònic va desaparèixer l’any 1977, al mateix temps que començava a implantar-se un Estat democràtic amb una Constitució que garantia la llibertat d'expressió, d'associació política i sindical, que declarava l'Estat espanyol com un “Estat social de dret” i substituïa la caritat i el favor pel dret i la solidaritat.

En la nostra cultura catòlica, dominada pel pensament políticament conservador, la caritat és una virtut, (per al cristianisme és una virtut teologal) doncs és el que permet fer el be al proïsme, ajudar a qui ho demanda de manera, formalment, desinteressada. Però tradicionalment la caritat ha impulsat i ha ajudat a consolidar situacions d'inferioritat i exclusió social de les persones assistides, mitigant temporalment la desgràcia del receptor, al temps que ha reforçat la posició dominant del que dona i ha tranquil·litzat la seua consciència davant la injustícia social generalitzada.

La caritat és un concepte anacrònic en una societat democràtica amb drets ciutadans. L'Estat té l'obligació d'atendre les necessitats bàsiques ciutadanes. Alimentació, habitatge, educació, sanitat i assistència als dependents, etc. han d'estar garantits pels poders públics mitjançant la redistribució de la riquesa, harmonitzada per una fiscalitat progressiva, indispensable per aconseguir la cohesió social.

La democràcia fa innecessària la caritat i implementa la solidaritat, entre tots els membres de la societat, on tots aportem i ens fem responsables del funcionament del conjunt i de la situació de cadascú. El valor solidaritat pretén compensar les injustícies socials afavorint els necessitats però no solucionant un cas particular o una situació determinada, sinó impedint que s'hi produïsquen. Caritat és donar un peix per a que algú menge; solidaritat és ensenyar-lo a pescar per a que no tinga fam mai més. 

Desgraciadament tot apunta que tornem a la caritat. La Creu Roja ha celebrat enguany el dia de la bandereta per arreplegar diners per a donar menjar a ciutadans espanyols, cosa que no passava des de feia més de trenta anys. A la porta de l'església hem pogut veure una panera per arreplegar menjar i donatius per als pobres. Mentre els rics continuen engrossant les seues fortunes sense pagar imposts i l'església segueix gaudint del privilegi de no pagar imposts i rebre milers de milions d'euros de diners públics, sense que li afecten les retallades. 

Ara els programes com “Ustedes son formidables” tornen amb el format de “telemaratón”, i torna la caritat, per mostrar les vergonyes d'una Espanya que està perdent els drets ciutadans, laborals i socials, amb una educació i sanitat pública descapitalitzada i precària. Tornarà la caritat de les senyores, vestides amb modelets cars, donant almoina als pobres i mirant-los des de dalt; la humiliació de qui ha d'anar als menjadors de caritat o ha de recórrer a la vergonya de demanar favors per aconseguir un treball mal pagat i precari; a la família desesperada demanant ajuda per al fill mallat... Tornem a la caritat, a una Espanya en blanc i negre.

Iron Maiden