Cercar en aquest blog

divendres, 5 d’octubre de 2012

Valladins a la BOTAMARGES 2012

El club d ´atletisme Camallarga  participa al la cursa "BOTAMARGES" :

63 Km , 3.000 m de desnivell  positiu acumulat i que ix de Forna pasa per Villalonga, L´Orxa, Benirrama, l´Adsúbia , tornant a Forna.

Els onze Vallains participants són:

José Enrique Castells, Paco Regalado, Emilio Esteve, Ricardo Terol, Rafael Castells, Adolfo Peris, Jaime Vila, José Blasco, Enrique Giner, Rafael Ortiz i Ramón Boils.
Ahí van algunes fotos de la cursa de l'any pasat per a què es feu una idea :






Sort i força

S.E. VALLADA: Partits

S.E.VALLADA.

Partits de competició:
2ª regional aficionats:
Dissabte 6 :
16.30 H. S.E.Vallada & C.D.Albaidense

Juvenil 3ª Regional:
Diumenge 7:
16.30 H. S.E.Vallada & C.E.Castalla

Partits Amistosos
Dissabte 6:
Infantil:
10.H. S.E.Vallada & Càrcer C.F.
Cadet:
11.45 H. S.E.Vallada & Càrcer C.F.



Xarrada "Ús racional del medicament"

Oferida per Miguel Murcia.
Dia: divendres 5 d´octubre
Hora: 19 hores
Lloc: Casa de la Cultura

Organitza l´Associació d´Ames de Casa de Vallada amb la col.laboració de l´Ajuntament de Vallada y la Diputació de València.

S´oferix per a tota persona que vullga assistir.

ADJUDICACIÓ CONTRACTE NETEJA DEPENDÈNCIES MUNICIPALS

ADJUDICACIÓ CONTRACTE NETEJA DEPENDÈNCIES MUNICIPALS
  
L’Ajuntament contracta des de fa molt de temps el servei de neteja de les diferents dependències municipals.

Davant la finalització del contracte de neteja a l’empresa que ho tenia adjudicat, l’equip de govern havia de fer una nova convocatòria.

El sistema que l’equip de govern (P-PP) va triar per fer aquesta convocatòria, va ser convidar a tres empreses per a que presentaren la seua oferta. Una d’aquestes empreses ni siquiera era de gent del poble.

Molta gent del poble que volia presentar-se, no va poder. Uns perquè no es van enterar, (donat que la data per a presentar projectes i ofertes no era pública), i als altres que es van presentar, els digueren que no podien, donat que era l’Ajuntament el que havia d’enviar-los la invitació.

Per tant, l’equip de govern (P-PP) ha adjudicat  el contracte per a la neteja de les dependències municipals  de forma obscurantista, gens transparent i sense donar opció a que pogueren presentar projecte  totes les persones del poble que estaven interessades.

Des del Grup Socialista, lamentem aquesta manera d’actuar de l’equip de govern actual (P-PP) que, una vegada més, posa de manifest que no governa per a tot el poble, sinó per a una minoria, anteposant com sempre, els seus interessos electoralistes per damunt de les necessitats reals del poble.

Grup Municipal Socialista

dijous, 4 d’octubre de 2012

SÀEZ RESTAURANT


MENÚ DIA 6 D’OCTUBRE AL SÀEZ
  • DETALL DEL XEF

PER COMENÇAR
  • CREMA DE CARABASSA I TARONJA AMB UN MUS DE MASCARPONE EN ESPECIES I VIRUTES DE PERNIL
  • CIGAL·LETES  SALTEJADES AMB ALLETS TENDRES, CARXOFA I XORIÇ

CONTINUEM AMB
  • ARRÒS MELOS NEGRE DE POLPETS AMB MOLUCS I VERDURES

COM A PLAT PRINCIPAL:
  • RABO DE TERNERA A BAIXA TEMPERATURA AMB LA SEUA SALSA, PURÉ DE XIRIVIA I PIMENTONS DEL PADRÓ.

PER FINALITZAR:
  • LA NOSTRA TARTA DE CANELLA I BAILEYS


EL MENÚ SÓN 15 EUROS. INCLOU BEGUDA I CAFÉ.

dimecres, 3 d’octubre de 2012

Ordre i justícia



La brutalitat de la policia anti-avalots espanyola ha tornat a ser, desgraciadament, notícia en tot el món i la seua actuació aplaudida per la delegada del govern i el ministre d'interior doncs, segons ells, defensaven l'ordre. Atès que hem pogut veure agressions indiscriminades de la policia a ciutadans pacífics de totes les edats exercint el dret constitucional a manifestar-se, abusos, mentides, vexacions i incompliments de la llei per part de qui ha de aplicar-la, cal preguntar-se pel binomi ordre-justícia. Que és més important? Està justificada la injustícia per evitar el desordre?

L'experiència del franquisme ens diu que la justícia no és necessària per l'ordre social. La repressió a la dissidència i la força bruta van mantindre quaranta anys d’ordre i silenci. Doncs aleshores, que és l'ordre? Segons el diccionari és la disposició regular de les coses, les unes en relació a les altres, és a dir, que mantindre l'ordre social actual és mantindre als dirigents dirigint, als corruptes robant, als banquers abusant, a l'església manipulant consciències amb la panxa plena i al poble pagant, patint i callant. Aquest és l'ordre a preservar per les forces pagades amb els nostres diners? 

En canvi la justícia és una virtut moral per la qual hom pensa i obra segons dret i veritat. És allò que cal fer segons dret i raó. De vegades però el dret i la raó qüestionen l'ordre establert, aquest ordre que ens presenten com natural, ineludible i fatalment inexorable, que no és més que el muntatge d'unes persones per perpetuar els seus privilegis en detriment de la resta. En una societat amb grups d'interessos contraposats és difícil harmonitzar un ordre social estable, doncs el que és bo per als interessos d'uns és lesiu per als interessos dels altres. El contracte social es fa necessari i l’acord entre classes socials imprescindible. Per aconseguir-ho la justícia, és a dir, el dret i la raó, esdevé essencial. 

Els poderosos sembla que no pensen el mateix. La injustícia de les classes dominats imposada per la força és la resposta obligada, diuen, per mantindre l’ordre, oblidant que el desordre l’han provocat ells al trencar el pacte social fent abús indecent del seu poder. Com diu Joan Fuster, “el binomi «desordre-injustícia» resulta d’una fal·làcia monumental. Per poc que hi pensem, de seguida se’ns acut una primera objecció inapel·lable: la de preguntar, ingènuament, si la injustícia, qualsevol injustícia, no és ja, en si, un desordre. I, de fet, potser la injustícia és el pitjor dels desordres, perquè corca i corromp el fonament mateix de l’ordre, que és, si hem de creure el tòpic, la justícia.”

Iron Maiden

dimarts, 2 d’octubre de 2012

06/10 FESTA REMEMBER I BURN EXPERIENCE AL GLAÇÓ


Aquest dissabte 6 estem de celebració al GLAÇÓ, ELS PERDUTS una de les "quadrilles 
mítiques" del poble fa 20 anys!!

Presentarem una fantastica festa REMEMBER amb BOTERO Dj i TEROL Dj, a més rebem la 
festa BURN EXPERIENCE amb azafates i més de 200 regals!!!

Recorda dissabte i diumenge a partir de les 18:30h TAPEJA AL GLAÇÓ!! Montaditos i més.... vine i disfruta!!

GLAÇÓ ..... MÉS QUE UN PUB!!


visitan's a FACEBOOK i TWITTER

1ª Gimcana d'aventura a Montesa

Podeu comunicar la vostra assistència picant ací damunt

.

UN BON REGAL PER A TECVASA

L’Ajuntament de Vallada va aprovar a finals de 2011 les tarifes de l’aigua que s’havien d’aplicar a l’any 2012.

En febrer de 2012, l’Ajuntament va adjudicar la gestió de l’aigua potable i alcantarillat a l’empresa TECVASA per un període de 25 anys, servint com a base les tarifes ja aprovades per l’Ajuntament. A canvi, l’Ajuntament rebrà 700.001 €.

Les tarifes que havia de cobrar TECVASA en 2012 són les aprovades pel Ple de l’Ajuntament a finals de 2011.

L’equip de govern, format per Perales i PP (P-PP), ha pactat amb TECVASA augmentar les tarifes, incomplint les aprovades pel Ple de l’Ajuntament. D’aquesta manera, per cada rebut trimestral, han afegit il.legalment, 3’15 €. Si calculem els quatre trimestres de l’any, cada casa del poble ha de pagar un total de 12’60 € que no toca pagar-los.

El regal que l’equip de govern (P-PP) li ha fet a TECVASA suposa un benefici extra de 25.000 € a l’any. Al llarg dels 25 anys de la concessió, suposa una quantitat de 625.000 € de benefici extra per a l’empresa TECVASA, que no li corresponia  i que per suposat, haurem de pagar els valladins. Li resulta gratis el sou del gendre de l’Alcalde, i li sobren diners  per altres menesters.

Des del Grup Socialista, estem peleant per a que eixa il.legalitat no es duga a terme. Com a conseqüència, un bon grapat de valladins i valladines, han reclamat. Aquestes reclamacions han estat desestimades per l’equip de govern (P-PP).

Totes les persones  que han presentat la reclamació i que han rebut la notificació de l’Ajuntament  desestimant-la, han de presentar un nou escrit  (recurs de reposició) que vos facilitarà qualsevol  regidor del Grup Socialista.

Si no rectifica el P-PP, el Grup Socialista té ben clar que no va a permetre este abús. Per tant, esgotada la via administrativa, defensarem els interessos dels valladins  presentant una demanda davant dels tribunals.

Una vegada més, l’equip de govern P-PP demostra que el poble “els la bufa”, afavorint una empresa privada en contra dels interessos del poble.
  
Grup Municipal Socialista
  

dilluns, 1 d’octubre de 2012

Matrícula oferta formativa Escola d'Adults de Moixent 2012-2013

S'ha obert el termini de matrícula dels diferents programes formatius del Centre de Formació de Persones Adultes de Moixent:

- Cursos d'alfabetització, neolectors i iniciació a la formació bàsica de persones adultes.
- Preparació de les proves per a obtindre el Graduat en Educació Secundària per a majors de 18 anys i per a l'accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà de FP.
- Preparació de les proves de valencià de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià: Grau Mitjà i Grau Superior.
- Cursos d'anglés (inclouen preparació de les proves de certificació de l'Escola Oficial d'Idiomes): nivells inicial (A2), intermedi (B1) i superior (B2).
- Altres cursos: Informàtica i Internet, castellà i valencià per a estrangers, danses, etc.

INFORMACIÓ I MATRÍCULA: Casa de la cultura de Moixent (C/ Santes Relíquies, 3), telèfon 96 226 10 30 (de 15 a 22 hores) i en l'adreça epa@moixent.es.

Regidoria d'Educació
Ajuntament de Moixent

Bon dia Valladins

Bon dia majoria absoluta.
Bon dia majoria silenciosa que no es protagonista de portades ni telediaris.
Wellcome to Spain.

Taller d´Animació Lectora