Cercar en aquest blog

divendres, 10 d’agost de 2012

MENÚ DIA 11 D'AGOST AL SÀEZ

SÀEZ RESTAURANT 

MENÚ DIA 11 D'AGOST

  • DETALL DEL XEF

PER A COMENÇAR:

  • SOPA DE MELO AMB POLS DE PERNIL
  • LA NOSTRA COCA DE DACSA

CONTINUEM AMB:

  • ARRÓS MELÒS NEGRE

COM A PLAT PRINCIPAL: 

  • COSTELLA IBÈRICA A BAIXA TEMPERATURA AMB CREILLES A LO POBRE

PER A FINALITZAR: 

  • BROWNIE DE XOCOLATE NEGRE AMB GELAT DE PLATAN


EL PREU SÓN 15 EUROS. INCLOU BEGUDA I CAFÉ.
962257158    WWW.SAEZRESTAURANTE.COM 

Diana Cerdà presenta la novel·la: "La peor mentira".

Una altra vegada, un nou "artista valladí" ens sorprén, aquesta vegada amb una novel·la.
L'acte de presentació tindrà lloc en la discoteca SONALISON el dissabte 18 a les 20:30 hores.
I després actuarà la banda de pop-rock valladina Sombras en Color!
Enhorabona Diana per aquest projecte.


dimecres, 8 d’agost de 2012

CINE FÒRUM ASSEMBLEA DE JOVES 9 d'Agost

Hola Valladacity,

Només volíem informar a tot el poble que el proper dijous dia 9 d'Agost, tal i com teníem previst, farem el passe del documental "Debtocracy", a partir de les 22:30 h. de la nit. Vos convidem a tots a vindre per participar d'aquest documental així com del posterior debat.
Excelente documental realizado por los periodistas griegos Katerina Kitidi y Ari Hatzistefanou, y distribuido en Internet libremente por sus autores, que busca las causas de la crisis y de la deuda en Grecia y la"Eurozona", y que propone soluciones que el Gobierno y los medios de comunicación dominantes ocultan.

A lo largo del documental se analizan conceptos como la soberanía nacional, el neoliberalismo y la "deuda odiosa" y hechos trascendentales que tubieron lugar en la Argentina de "el corralito", la invasión de Irak, el Ecuador de Correa, el desenlace de la guerra hispano-estadounidense por Cuba, etc.

Es de vital importancia que la sociedad exija la creación de un Comité de Auditoría, derecho legítimo que posee, para investigar la Deuda Externa que somete al país, ya sea este Grecia, España, Argentina, Ecuador, México, Tunez, Egipto, el Congo, Las Filipinas, Sudáfrica o tantos otros países afectados de igual manera por dicha problemática.

Como conclusión final, cabe citar una de las últimas declaraciones que se reflejan en el documental: "No duden en defender sus derechos frente a la Unión Europea y el Gobierno Griego (tu país). El respeto se gana con lucha, no por obedecer a los acreedores de uno""Tenemos que liberarnos de la sumisión, liberarnos del Fondo Monetario Internacional, liberarnos del Banco Central Europeo y liberarnos de la Unión Europea, porque los tres son la esclavitud económica de Grecia (tu país)".

VINE I PARTICIPA

ASSEMBLEA DE JOVES DE VALLADA

dimarts, 7 d’agost de 2012

Músics de la Unió Protectora Musical de Vallada a la Sedajazz Symphonic Wind Ensemble

Sedajazz Symphonic Wind Ensemble, és un nou i ambiciós projecte que tracta d'una banda composta de una selecció de 65 músics provinents de diferents agrupacions musical i que va oferir el seu primer concert el passat 7 de juliol a la Sala Iturbi del Palau de la Música de València, amb un programa original de prestigiós músic i compositor JESUS SANTANDREU titulat "Think of Jazz" y que fou dirigit per ell mateix.


9 músics de la Unió Protectora Musical participaren en aquest concert. Adjunte el vídeos del concert per a poder gaudir.Últimes entrades "Recordant a Nino Bravo"

A la venda les últimes entrades a la secretaria de "El Musical" de 18 a 20:30 hores


Fem Poble: una idea per a construir entre totes


Fem Poble és una proposta que vol recollir les històries, la memòria, la cultura popular, la tradició oral, etc. del nostre poble, de Vallada.

Aquest projecte pretén que tots i totes participem en la recuperació i construcció de la història del nostre poble: realitzant investigacions, creant grups de treball, narrant històries de la vida...

Pensem que  totes i tots tenim coses a dir i per això, busca la major participació de totes les persones del poble. En eixe sentit, està obert a totes les propostes, ja que és un projecte obert i encara no està definit. Pensem que la millor manera és anar forjant-lo amb les propostes i la participació de valladins i valladines, joves i grans.

Per tot això, per compartir idees i començar a caminar, volem convidar-vos a l’ assemblea oberta que tindrà lloc el DIJOUS 16 D’AGOST a les 20h al CENTRE CULTURAL JUVENIL (lloc provisional). 

10 I 11 D'AGOST AL GLAÇÓ

DIVENDRES 10 D'AGOST A LES 23:00H.

GLAÇÓ TÉ LA SORT DE PRESENTAR OCEANS BLUE, UNA ACTUACIÓ DE REGGAE, SOUL, BLUES R&R I JAZZ DE LA MÀ DE TOT UN PROFESSIONAL... PER NO PREDRE'T AQUEST GRAN ACTE 

T'ESPEREM DIVENDRES 10 D'AGOST AL GLAÇÓ PUB!!!

ENTRADA GRATUITA!!

GLAÇÓ ............ MÉS QUE UN PUB.


DISSABTE 11 D'AGOST!!

APLEGA UNA DE LES MILLORS FESTES DE L'ESTIU GLAÇÓ PRESENTA LA FESTA JACK DANIEL'S AMB AZAFATES I FANTÀSTICS REGALS!!!

A MÉS CONTAREM AMB UNA SESSIÓ REMEMBER DE LA MÀ DE ERNESTO DJ LA MILLOR MÚSICA DELS 80 I DELS 90!!!

GLAÇÓ PUB VALLADAEscòcia i el Festival d'Edimburg

Aquest estiu Iniciatives Culturals torna a anar a Escòcia per veure el Festival d'Edimburg. Descobrirem la capital escocesa en el seu millor estat, en plena ebullició dels festivals que omplin teatres, auditoris, places i carrers des de 1947. Passejarem per la històrica Milla Reial, pel casc antic i pels seus estrets carrerons, visitarem el castell i el Palau de Holyroodhouse. A Glasgow coneixerem l'obra de Mackintosh i el Museu de les Religions de Sant Mungo, ubicat junt a la necròpolis i l'ùnica catedral medieval que no va ser destruïda a Escòcia durant la reforma protestant. També visitarem el Llac Lochmon i Stirling, el poble on va tenir lloc la famosa batalla de Breaveheart, i per ultim creuarem el Fiord del Clyde per anar a la més gran de les seues illes, Arran, la perla d'Escòcia. 


De diumenge 19 a diumenge 26 d'agost
El preu de 895€ inlcou billet de vol amb taxes incloses, transfer en bus, 6 nits d'hotel 3* MP, bus, guia i assegurança. 
Més informació en www.iniciativesculturals.net