Cercar en aquest blog

divendres, 3 d’agost de 2012

Pitillo i Chuchi es casen!

... U Óscar i Alba, què més dóna! El cas es que aquesta parella es casa demà dissabte i hi ha que celebrar-ho!

Els amics voldriem dir-li al lladre de pancartes que perquè la tinga xicoteta no té perquè anar furtant obres d'art com aquesta, val?
En el que ens va costar de fer i no ha durat ni un dia en cartelera!

Menys mal que tenim la foto... Ahí va!dijous, 2 d’agost de 2012

Un dimoni entre els núvols de Vallada

La setmana passada, concretament el divendres 27 de juliol a les 19:40 el dia es va enfosquir de sobte i el cel va començar a presentar evidents símptomes de tronada: vent, núvols esponjosos i negres... Semblava, com diu Xavi Castillo "la fi de lo món" i jo sincerament, vaig pensar: ja està, el Nostre Senyor va a castigar a Rajoy, Zapatero i tot el seu sèquit de banquers i corruptes i va a clavar-los un raig pel cul... Però no, aquesta tronada, com diu la peli, no va ser "La tormenta perfecta" i tot es va quedar en un susto, en un "quiero y no puedo".
Aixina i tot, vaig sortir al balcó i vaig fer algunes fotografies ja que el cel era realment impresionant. El Sol, encara present a aquesta hora, es filtrava entre les vores dels nombrosos núvols negres i formava sumptuosos volums... Vaig decidir també provar de fer alguna panoràmica.
El cas és que avui he obert les fotos disposat a processar alguna d'elles i fixant-me en els núvols he vist el següent:

(podeu picar damunt de les imatges per veure-les més grans)


Vegeu alguna cosa extranya?
No?
I ara?


Efectivament. Sembla un rostre humà... amb banyes (cuernos). El dimoni?
Vos deixe una còpia de pantalla de part de la sèrie de fotografies que hi vaig fer.
Per als que entenguen un poc de fotografia, se n'adonareu que les fotos estan realitzades en format NEF (RAW) és a dir que no pot ser cap fotomuntatge.
També vos deixe una panoràmica (molt mal realitzada...) feta amb una sèrie de 24 fotografies.
Espere que vos agrade l'anècdota.


Algú veu alguna cosa més? :-)


MENÚ DIA 4 D'AGOST


RESTAURANT SÀEZ
MENÚ DIA 4 D’AGOST
 • DETALL DEL XEF

PER A COMENÇAR:
 • AMANIDA D’AHUMATS AMB VINAGRETA D’ENELDO AMB MEL
 • REVOLT DE BOTIFARRA AMB VERDURES I PANSES

CONTINUEM AMB:
 • ARRÒS MELÓS DE SEPIA AMB CARABASSETA

COM A PLAT PRINCIPAL:
 • LLÚÇ AMB SALSA VERDA I ELS SEUS MOL·LUSCOS

PER A FINALITZAR:
 • COCA DE CACAU AMB DOLÇ DE LLET I GELAT DE TOFFE


EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS. INCLOU BEGUDA I CAFÉ.

dimarts, 31 de juliol de 2012

Tens cobertura sanitària?Fins ara aquesta pregunta era innecessària. La sanitat era un dret del qual gaudíem tots pel fet de ser humans. La sanitat espanyola era de les més eficients del món. Amb una cobertura universal de qualitat suposava una despesa, per persona i any, el 28% inferior a la mitjana europea. Les famílies de treballadors que s’arruïnaven quan algun membre queia malalt quedava com un malson del passat. Però aquest malson pot tornar si no ho impedim ja.

Des de l'1 de juliol ja ha començat el “repagament” de medicaments però serà a partir del 31 d'agost quan es farà efectiu el Reial Decret-Llei que retalla els drets sanitaris, emparant-se en l'argument que no hi ha diners, deixant sense cobertura sanitària molt immigrants i... molts espanyols.

Quedaran fora del sistema els immigrants sense permís de residència
Els ciutadans de la Unió Europea que no siguen residents a Espanya
Els estrangers amb permís de residència i els espanyols majors de 26 anys que no hagen cobrat mai la prestació per desocupació i amb rendes superiors a una quantitat encara sense determinar.  En aquest col·lectiu entren:
 • ·         Estudiants universitaris amb beques no subjectes a cotització però sí a IRPF
 • ·         Persones que no han aconseguit mai cap treball
 • ·         Persones divorciades que no estan a càrrec de l'ex-cònjuge
 • ·         Persones separades de parelles de fet no formalitzades
 • ·         Persones discapacitades en grau inferior al 65%
 • ·         Persones de poblacions nòmades
 • ·         Professionals liberals
Com vegeu el ventall que pot afectar els ciutadans espanyols és ample, per la qual cosa és aconsellable esbrinar si tinguem cobertura sanitària o no, perquè cap la possibilitat que quan necessitem el metge tinga que ser privat... si puguem pagar-ho. 

Altra opció aconsellable és fer el possible per evitar l'absurd que pretenen imposar mitjançant accions unitàries coordinades. A la web YoSí sanidad universal hi ha informació i propostes d'actuació, una de les quals és difondre la campanya com estem fent des d'ací. 

Salut (ara més necessària que mai)  Iron Maiden 

El Gup Municipal Socialista informa: convocatòria Ple ordinari a l'Ajuntament de Vallada

El Grup Socialista a l'Ajuntament de Vallada vol informar a la població de la convocatòria de Ple ordinari a celebrar al Saló de Plens de l'Ajuntament el proper dimarts 31/07/2012, a les 21 hores.

L'ordre del dia que ens ha remés l'Alcalde és el següent:

1- APROBACIÓN SI PROCEDE DEL ACTA DE LA SESIÓN ANTERIOR DEL DÍA 19/06/2012

2 - ASUNTOS OFICIALES Y DAR CUENTA DE LAS RESOLUCIONES DE LA ALCALDÍA, CONVALIDANDO Y RATIFICANDO LAS QUE TIENEN TAL FIN.

3 - APROBACIÓN TEXTO REFUNDIDO DE LA MODIFICACIÓN PUNTUAL DJIT SUELO NO URBANIZABLE, EN LOS TÉRMINOS PROPUESTOS POR LA COMISIÓN INFORMATIVA DE URBANISMO DE 16 DE JULIO DE 2012.

4 – INFORME DE MOROSIDAD 1º TRIMESTRE 2012.

5 – PROPUESTA DE DESESTIMACIÓN DEL ESCRITO DEL GRUPO SOCIALISTA DE VALLADA CON RE Nº 711 DE FECHA 25/05/2012.

6 - PROPUESTA DE DESESTIMACIÓN ALEGACIONES DEL GRUPO SOCIALISTA DE VALLADA A LA APROBACIÓN DE LA MODIFICACIÓN DE CRÉDITO NÚMERO 1/12.

7 - PROPUESTA DE DESESTIMACIÓN RECURSO DE REPOSICIÓN DEL GRUPO SOCIALISTA CONTRA EL ACUERDO DEL PLENO DE FECHA 19 DE JUNIO DE 2012.

8 – APROBACIÓN DEFINITIVA DEL REGLAMENTO DEL SERVICIO MUNICIPAL DE ABASTECIMIENTO DE AGUA POTABLE Y NORMAS TÉCNICAS DE ABASTECIMIENTO Y DEL REGLAMENTO DEL SERVICIO MUNICIPAL DE ALCANTARILLADO Y NORMAS TÉCNICAS DE SANEAMIENTO.

9 – CUMPLIMIENTO DEL FALLO DE LA SENTENCIA NÚMERO 339/11 DEL JUZGADO DE LO CONTENCIOSO-ADMINISTRATIVO NÚMERO 1 DE VALENCIA.

10 - CUMPLIMIENTO SENTENCIA NÚMERO 44/11 DEL JUZGADO DE LO CONTENCIOSO-ADMINISTRATIVO NÚMERO 6 DE VALENCIA.

11 – CUMPLIMIENTO DEL FALLO DE LA SENTENCIA NÚMERO 252/12 DE LA SECCIÓN CUARTA DE LA SALA DE LO CONTENCIOSO-ADMINISTRATIVO DEL TSJ DE LA COMUNIDAD VALENCIANA.

12 – CUMPLIMIENTO DEL FALLO DE LA SENTENCIA NÚMERO 280/12 DEL JUZGADO DE LO CONTENCIOSO-ADMINISTRATIVO NÚMERO 8 DE VALENCIA.

13 – NOMBRAMIENTO DEL TENIENTE DE ALCALDE D. FRUTOS BIOSCA MOLLÁ COMO REPRESENTANTE DEL AYUNTAMIENTO DE VALLADA EN LA XÀRCIA DE MUNICIPIS VALENCIANS CAP A LA SOSTENIBILITAT.

14 – APROBACIÓN DEFINITIVA DE LA DESAFECTACIÓN EDIFICIO CENTRO DE SALUD SITO EN LA C/ BLASCO IBÁÑEZ Y C/ LEVANTE.

15 – INICIO DE ACCIONES JUDICIALES CIVILES QUE PERSIGAN EL CUMPLIMIENTO DEL CONTRATO DE COMPRAVENTA SUSCRITO ENTRE ESTE AYUNTAMIENTO Y EL SEPIVA.

16 – DESESTIMACIÓN ALEGACIONES DEL GRUPO MUNICIPAL SOCIALISTA A LA ORDENANZA DEL CAMPO.

17 – APROBACIÓN DEFINITIVA DE LA ORDENANZA DEL CAMPO.

18 – APROBACIÓN PLIEGO DE CONDICIONES JURÍDICAS Y ECONÓMICO ADMINISTRATIVAS PARA LA ADJUDICACIÓN MEDIANTE PROCEDIMIENTO NEGOCIADO Y SIN PUBLICIDAD DEL SERVICIO DE LIMPIEZA DE LOS COLEGIOS PÚBLICOS, INSTALACIONES DEPORTIVAS, CENTRO DE SALUD, CASA DE LA CULTURA, PABELLÓN CUBIERTO Y DEPENDENCIAS MUNICIPALES DE VALLADA.

19 – RESOLUCIÓN RECURSO REPOSICIÓN INTERPUESTO POR LA MERCANTIL ARDEA SAGUNTUM PROMOCIONES S.L. (RE 881) CONTRA EL ACUERDO DEL AYUNTAMIENTO PLENO DE FECHA 29 DE MAYO DE 2012.

20 – RESOLUCIÓN DE LAS ALEGACIONES PRESENTADAS POR LA MERCANTIL ARDEA SAGUNTUM PROMOCIONES S.L. (RE 814) CONTRA EL ACUERDO DEL AYUNTAMIENTO PLENO DE FECHA 29 DE MAYO DE 2012.

21 – APROBACIÓN CUENTA GENERAL CORRESPONDIENTE AL EJERCICIO ECONÓMICO 2011.

22 – MOCIONES DE LOS GRUPOS POLÍTICOS MUNICIPALES.

23 – RUEGOS Y PREGUNTAS.

GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA
AJUNTAMENT DE VALLADA

dilluns, 30 de juliol de 2012

Marxa nocturna d'estiu.


BIM de Juliol


Aquestos són els temes que s'han tractat a l'Ajuntament de Vallada i amb els que l'equip directiu ha estat treballant durant el mes de juliol. 
També podeu llegir les conclusions i temes tractats a l'últim ple.
 • ¿?
 • ¿?
 • ¿?
 • ¿?
 • ¿?
 • ¿?
 • ¿?
 • ¿?
 • ¿?
 • ¿?
 • ¿?
 • ¿?
Si no sabeu de què va açò, feu una ullada picant ací damunt.
Si voleu llegir tots els BIM's publicats fins ara, piqueu ací damunt.

PD: Encara que fóra genial, no estem demanant un BIM com aquest (piqueu ací damunt), però sí un breu resum del que es fa al nostre Ajuntament, perquè, com el nom indica, és nostre.
Nou o deu enunciats redactats al llarg d'un mes (30 dies). Tampoc demanem la Lluna... o sí?

Ens vegem a finals d'agost.