Cercar en aquest blog

dissabte, 7 d’abril de 2012

L'alcalde Vicent Perales col·loca el seu gendre en la nova empresa que gestionarà l'aigua a Vallada


L'Ajuntament de Vallada ha adjudicat a l’empresa TECVASA el servici d’aigua potable per un import de 700.000 €, amb la finalitat de poder pagar part de l’enorme deute que hi ha a Vallada a hores d'ara. Aprofitant l’ocasió, el Sr. Alcalde Vicent Perales ha col·locat en eixa empresa al seu gendre per atendre el servici en el poble.

¿És açò part de la “oferta inmejorable” que el PP li havia promés al Sr. Alcalde? Volem fer saber que la primera “oferta inmejorable” consistia en donar-li l’alcaldia durant 4 anys i 3 llocs de treball per a la seua família. A nosaltres (i a la majoria de la gent normal) ens cauria la cara de vergonya només de sentir-ho, però al sr. Alcalde li va calar.

De moment, ja té 2 persones colocades: la seua filla i el marit de la seua filla. En el paro que hi ha en Vallada, ¿és la família del sr. Alcalde la més necessitada del poble? ¿Han vist vostés alguna volta algun cas de nepotisme i "enxufisme" més escandalós?

Deia el Sr. Vicent Perales, com una de les excuses per trencar el pacte de govern amb els socialistes, que “en cualquier equipo de gobierno de España siempre se està a lo que dice su alcalde, menos en Vallada”. ¿Vol dir açò que els regidors del PP estan d’acord amb la decisió del sr. Alcalde de col·locar als seus familiars? Efectivament, Vicent Perales i Agustí López s’havien equivocat de companys, i ara estan amb els qui fan i pensen com ells. ¿És això “estar a lo que dice su alcalde”?
L'Equip de Govern diu en el seu full informatiu: “este cambio en el servicio de agua potable va a suponer un beneficio para el pueblo”. El que està clar és que el més beneficiat de moment és Vicent Perales i la seua família, que, una vegada més, anteposa el seu benestar al del poble.

¿Es mereix Vallada un Alcalde que només vol servir-se del poble i que, a més, ha dit en reiterades ocasions: “A MI EL POBLE ME LA BUFA”?

Vallada, abril del 2012


GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA
AJUNTAMENT DE VALLADA

divendres, 6 d’abril de 2012

LA MATRACA DE VALLADA

Abans, en Vallada, un dia com hui, no sonaven les campanes, sonava la matraca, que es un instrument de fusta (paregut a una carraca).

Tinguem la sort de ser l'únic poble de la costera que la conservada des de temps antics(algunes fonts apunten que els àrabs, tenien com a costum utilitzar aquest instrument).

Ara Moixent, ha recuperat la tradició i en ha fet una de nova, que faran sonar durant estos dies de setmana santa.

Bona pasqua!

Unes fotos de la nostra matraca, des de la pàgina dels campaners de València:

http://campaners.com/php/fotos_matraca.php?numer=1052

Plantes d’ací: Olivera


Diumenge de rams cobra un protagonisme important una planta que ha jugat un paper destacat en la història de la humanitat i ha sigut important als ritus religiosos de jueus i cristians, la olivera (Olea europaea L.), doncs d’olivera eren els rams que reberen a Jesús, d’olivera era la rameta que portava el colom per indicar que havia acabat el diluvi i de l’oli beneït dels seus fruits es fa us per al bateig, la confirmació o la unció de malalts.

Flors de l'olivera
Encara que resulte sorprenent, però, hi ha gent jove que no sap identificar una olivera. És el resultat d’una concepció de la cultura que ens allunya de saviesa acumulada per segles d’experiència, i també ens allunya de la natura de la qual, ens agrade o no, formem part inseparable. Per a la majoria, no obstant, l’olivera és ben coneguda, doncs acariciem les seues branques i ens agenollem als seus peus cada any, en una cerimònia de tradició secular, faça fred o calor, arreplegant el seu preat fruit.

Fa aproximadament 6.000 anys, durant el neolític, la varietat silvestre de l’olivera, el ullastre, va ser domesticat a l’actual Palestina, i des d’allí va començar l’expansió per tota la conca mediterrània. Els mercaders fenicis foren uns dels principals responsables de la difusió de l’olivera i foren ells qui la dugueren a la península, i les cultures ibèriques s’encarregaren d’empeltar els ullastres locals. El jaciment del Castellet de Castelló, corresponent a l’edat de bronze, alberga els indicis més antics d’olivera al País Valencià. Des d’aleshores les gents que habitaven aquestes terres han cultivat oliveres i negociat el seu oli amb fenicis, grecs, romans i musulmans, fins que foren expulsats de la seua terra.
Diuen els descendents dels moriscs expulsats de València el 1609 que si les famílies dels que van plantar les oliveres cullen tots els anys algunes olives conserven el dret a la propietat. Com que no podien vindre a collir-les, conten que van enviar els estornells, els quals bé que se les mengen, i en anar-se’n cap a l’Àfrica s’emporten tres olives cadascú, una en cada pota i una altra al bec, i moltes d’elles les deixen en arribar a les palmeres africanes i els descendents dels moriscs expulsats les arrepleguen.

dijous, 5 d’abril de 2012

Canvis al nostre bloc i al Google+

Recentment hem afegit uns canvis al nostre bloc i al Google+ per millorar més la nostra plataforma social.
Els canvis són els següents:


 1. Secció nova en l'apartat de pestanyes superior, anomenada "Funcionament de Google+". En ella, expliquem com unir-se la nostra xarxa i també vos donem l'oportunitat de fer-nos preguntes sobre el seu funcionament.
 2. Canvi en la política d'admissió als cercles de Google Plus. Podreu llegir aquestos canvis accedint al nostre perfil públic picant ací damunt.
 3. Millorada interface "d'últims comentaris", amb els avatars de la gent amb perfil públic a google o blogger i també amb accés directe al comentaris si piqueu damunt de nom d'aquella persona que l'ha fet.
 4. I molt prompte: Secció de #hashtags!


Moltes gràcies a tots per participar al bloc del poble!

dimecres, 4 d’abril de 2012

TENGO DERECHO A MI MONA EN PASCUA. SON ALISON MUSIC CLUB VALLADA

SON ALISON MUSIC CLUB TE OFRECE ESTE SABADO DE PASCUA EL SONIDO MÁS COOL DE LA MANO DE LUIS TORRE, DE LA SALA AMIGA LE FABRIQUÉ. VIVE UNA NIGHT DIFERENTE Y ÚNICA.
ABIERTO DE 24 A 7:30 HORAS
DESDE LAS 24 HORAS A LAS 3 DE LA MADRUGADA POR TAN SOLO CINCO EUROS, TIENES DOS COPAS.
ZONA SMOKING
ENTRADA LIBRE
I LOVE SON ALISON, BE RICH IN A EXPERIENCE. BE COOL!!!

LA CAMBRA DE DALT: ENDEVINALLA

LA CAMBRA DE DALT: ENDEVINALLA: Ara que ve, pasqua un parell d'endevinalles

DIJOUS 5 I DIVENDRES 6 D'ABRIL GLAÇÓDIJOUS 5 i DIVENDRES 6 d'abril durant tot el dia i la nit disfruta de la calsberg i obtindràs un fantastic regal !!

S'ACOSTA L'ANIVERSARI GLAÇÓ... DISSABTE 28 D'ABRIL...

GLAÇÓ PUB VALLADA

Somnis de paper: Dia Internacional del Llibre Infantil


Des de 1967, el 2 d'abril, coincidint amb la data del naixement de l'escriptor danés Hans Christian Andersen, l'IBBY (International Board on Books for Young People) promou la celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil a fi de promocionar els bons llibres infantils i juvenils i la lectura entre els més jóvens. 

Cada any, una Secció Nacional té l'oportunitat de ser la patrocinadora internacional del Dia del Llibre Infantil i selecciona un escriptor representatiu i un reconegut il·lustrador del seu país perquè elaboren el missatge dirigit a tots els xiquets i xiquetes del món i el cartell que es distribueix per tot el món, per promoure la celebració d'aquest dia

Enguany, la secció encarregada ha sigut Mèxic. El cartell ha sigut il·lustrat per Juan Gedovius i el missatge amb el lema "Había una vez un cuento que contaba el mundo entero" ha sigut escrit per Francisco Hinojosa.

Que no falte mai un llibre en les nostres vides i que cap xiquet no passe un dia sencer sense contes a la seua redor, perquè llegir l'ajudarà a créixer i ser persona. I, potser, a ser més feliç. 

dimarts, 3 d’abril de 2012

Fotografies de la #PrimaveraValladina

El 5 de març del 2009 la Diputació de València (PP), va censurar MUVIM, una de les exposicions de fotografia anuals més importants que es realitzen a València: Fragments d'un any, on s'exposen els millors treballs dels fotoperiodistes valencians, allò més representatiu del que ha passat al llarg de l'any i que ha sigut publicat als periòdics.
L'exposició organitzada per seccions, agrupava en la secció de política 10 fotografies relacionades amb el cas Gürtel. La Diputació de València (PP) va censurar tota la secció de política i va mentir dient que la direcció del MUVIM també hi estava d'acord amb aquesta decisió. Eixe mateix dia tota l'exposició va ser tancada al públic.
3 dies després dimitia Román de la Calle, director del MUVIM amb un emotiu comunicat que podeu veure picant ací i també amb una carta de dimissió contundent però molt emotiva. El missatge era clar:
"No es pot tindre llibertat d'opinió si no es pot tindre llibertat d'expressió"
Estava clar que "Cadascú veu els fantasmes que té al seu cap".
Això va passar a València, però també va passar a Vallada quan una persona que només conec de vista i poc més, se'm va adreçar a mi el dia de la #PrimaveraValladina amenaçant-me de males maneres i amb el dit en alt, si publicava per ahí "la foto que li acabava de fer".
Li vaig explicar que a un lloc públic, és a dir, fora de sa casa bàsicament, jo li podia fer fotos, i després fer amb elles allò que cregués convenient. Però res, ell "erre que erre" amb el dit en alt i mirada assassina... Sort que vaig traure el mòbil per gravar el que m'estava dient i va eixir escopetat...
- Quina gràcia!. Vaig pensar jo després amb el cor encara accelerat... - El que no m'ha passat a tots els llocs on he viatjat, m'ha tingut que passar al meu poble!


I ara em dirigisc a tu. Sí, tu:
- Saps què va passar amb l'exposició censurada? La notícia va córrer com la pólvora i altres sales d'exposicions de tota València i de tot l'estat espanyol es barallaven per tindre-la exposada. Per si fóra poc, la notícia es publicar a tots els periòdics de tirada nacional...
M'hagués agradat fer de la teua foto, la foto portada d'aquest àlbum. Retallar-la i traure't en primer plànol. O millor encara, traure tota la seqüència de fotos on es veu com te n'adones que estic al mig de tots els manifestants disparant cap on estàs tu i penses... Ostiaaaa... ara què!? T'assegure que la teua cara és tot un poema... Però no, no ho faré. Faré just el que volia fer, PUBLICAR-LA.


Així que ja sabeu, a VALLADA City+ teniu totes les fotos, les meues, les de Dora, les de Manel, les de Pepe i les de l'assemblea de joves. Recordeu que al G+ podeu descarregar-vos-les a tamany original si piqueu el botó de baix, on posa opcions, i li doneu a Baixar a mida completa.


Per aquells que voleu saber-ne més sobre els drets del fotògraf, al meu bloc teniu un article interessant publicat l'any passat.

JOSE COLL EN SON ALISON MUSIC CLUBEL PROGRAMA REMEMBER THE MUSIC ES EL MÁS ESCUCHADO DE LA FM PORQUE ES EL PROGRAMA DE "TODOS UNIDOS POR LA MUSICA DE NUESTROS CORAZONES". RADIO SPEKTRA SE TRASLADA CON EL MEJOR SONIDO REMEMBER A SON ALISON MUSIC CLUB EL SÁBADO 14 DE ABRIL PARA ESO... UNIRNOS CON LA MÚSICA!!! DE LA MANO DEL SUPER DJ COSE COLL!!!BE RICH IN A EXPERIENCE WITH SON ALISON MUSIC CLUB

APERTURA SALA 24:00 CIERRE SALA 7:30

ENTRADA: 5 € CON CONSUMICIÓN

SIGUENOS EN FACEBOOK TODOS NUESTROS EVENTOS

I A MÉS...


1º ANIVERSARI DELS MENÚS AL SÀEZ


RESTAURANT SÀEZ

CELEBRACIÓ DEL PRIMER ANIVERSARI DELS MENÚS DE DISSABTE PER AL DIA 7 D’ABRIL

 • DETALL DEL XEF

PER COMENÇAR:

 • AMANIDA DE VENTRESCA D’ATÚN AMB VINAGRETA DE PIPES DE CARABASSA CARAMELITZADES
 • ELS NOSTRES XIPIRONS AMB GAMBES I ALLS TENDRES

CONTINUEM AMB:

 • ARRÒS MELÓS DE CONILL AMB ESPÀRRECS DE TEMPORADA

COM A PLATS PRINCIPALS:

 • ABADEJÓ CLUB RANERO
 • CARRILERRA AMB SALTEJAT DE VERDURES

PER FINALITZAR:

 • SORBET DE MANDARINA
 • POSTRE DE LA CUINERA

EL PREU SÓN 15 EUROS. INCLOU BEGUDA I CAFÉ.

962257158 WWW.SAEZRESTAURANTE.COM

dilluns, 2 d’abril de 2012

S'adopta

Li diuen Angy i té tres mesos.
Sa mare és una boxer, son pare no se sap.
Contacte: 669018663.
Butlletí d'Informació Municipal. Mes de Març

Aquestos són els temes que s'han tractat a l'Ajuntament de Vallada i amb els que l'equip directiu ha estat treballant durant el mes de Març.
 • ¿?
 • ¿?
 • ¿?
 • ¿?
 • ¿?
 • ¿?
 • ¿?
 • ¿?
 • ¿?
 • ¿?
 • ¿?
 • ¿?
Si no sabeu de què va açò, feu una ullada picant ací damunt.

PD: Encara que fóra genial, no estem demanant un BIM com aquest (piqueu ací damunt), però sí un breu resum del que es fa al nostre Ajuntament, perquè, com el nom indica, és nostre.
Nou o deu enunciats redactats al llarg d'un mes (30 dies). Tampoc demanem la Lluna... o sí?

Ens vegem a finals d'abril.Nota: Gràcies al partit socialista, hem sabut, al menys, les qüestions plantejades i discutides al ple ordinari celebrat el 27 de març . Podeu consultar-les ací.