Cercar en aquest blog

dissabte, 11 de febrer de 2012

Publicació d'escrits al llibre de festes.

Ens han enviat aquest escrit i hem pensat que no només interessa a qui ja ha escrit, sinó a tots en general.
Ací el teniu:
Pròximament es confeccionarà el Llibre de Festes 2012 i com que ha participat en anys anteriors, li comunique que, en cas d’estar interessat en publicar enguany, el termini per a la presentació d'escrits finalitza el pròxim dia 15 de maig de 2012.

Els treballs han de tindre una extensió màxima de tres fulls DIN-A4 per una sola cara.

Preguem, per tant, la màxima celeritat en l'entrega del seu escrit.

Sense un altre particular, reba una salutació ben cordial,


Vallada 30 de gener de 2012
LA REGIDORA DE CULTURA I FESTES

Mª José Tortosa Tortosa

divendres, 10 de febrer de 2012

Llavors d'ací

La xiqueta de cansalà ens envia aquest interessant escrit:
Llavors d´ací és una associació que té com a finalitat recuperar la biodiversitat agrària del País Valencià. Es a dir totes eixes llavors que han cultivat els nostres majors i que ara estan desapareguent degut a la invasió d´híbrids i transgènics produïts per les grans multinacionals com Montsanto.
Foto treta d'aci.
ELS OBJECTIUS PRINCIPALS DE L’ASSOCIACIÓ SÓN:
 • Conèixer, recuperar i conservar les varietats tradicionals agràries
 • Realitzar accions, projectes i programes de sensibilització per a promoure l’ús de les varietats tradicionals dins del marc de l’agricultura ecològica
 • Establir una xarxa d’intercanvi d’informació i materials entre agricultors i aficionats
 • Defensar la recuperació del coneixement agrari sobre els cultius i costums associats al camp
 • Reclamar el retorn del dret dels agricultors a decidir sobre els recursos genètics agraris
Una de les activitats que fa aquesta associació son Les Trobades d'Intercanvi de Llavors tradicionals que es fan als diferents municipis del P.Valencià. La propera trobada és el 25 de febrer a Llíria.

Salut i llavors

La xiqueta de cansalà.
PS: Ací vos deixe un blog que també està molt relacionat amb llavors d'ací, la soberania alimentària

Villarejo: "El Supremo es una casta de burócratas al servicio de la venganza"

“A partir de un tribunal que es nulo, de una sentencia que carece de fundamentos rigurosos y la culminación de una venganza institucional, es un día para estar abochornado”, ha valorado Villarejo en la cadena SER.

Villarejo ha recordado que con este fallo “Garzón ha perdido definitivamente el cargo", lo que "es una tragedia para la magistratura, para el poder judicial y para el sistema democrático”. La sentencia, en su opinón, "es sesgada, errónea y con una profunda maledicencia”. Porque, “defendiendo al juez Baltasar Garzón estamos defendiendo los derechos humanos del atropello del Tribunal Supremo, que no es digno de llamarse ni supremo ni tribunal”. Con respecto a la posibilidad de recurso, el exfiscal ha señalado que "tiene que ser completado ahora por la mayoría conservadora con lo cual hace que la expectativa no sea muy esperanzada pero hay que agotar todas las alternativas”.

Seguir llegint en El País

Plantes d’ací: Aladern

L’aladern o llampúgol (Rhamnus alaternus) és un arbust molt corrent als pinars o entre les carrasques que, cada dia més, van poblant part de la serra, però també potser un dels més desconeguts. El motiu és perquè les fulles són molt paregudes a les de la coscolla, endurides i amb el marge punxant, i sovint es confon amb ella, amb la que no hi ha cap relació.
És una planta dioica, és a dir, que té flors masculines i femenines en peus diferents, i el fruit és una drupa carnosa, rogenca, més petita que un pèsol, amb un pinyol dur que tanca la llavor. Els fruits, que maduren a l’estiu, formen part important de la dieta de moltes aus silvestres.

Els humans també l’hem fet servir per a fer tanques o bardisses en jardineria, perquè suporta molt be els retalls i les fulles, sempre verdes, el fan atractiu. L’escorça s’emprava abans per a traure un tint que tintava la llana de groc i la fusta de les branques servia per a torneria i ebenisteria. En medicina també te aplicacions com a porgant, astringent i per rebaixar la sang.

La cancó d'un divendres

Alguns dies l'únic que puc dir és no.

Raimon, Diguem no:

Entre les dues versions 35 anys de democràcia... en Espanya

dijous, 9 de febrer de 2012

Resultats de la segona jornada de la lliga de tennis.


Sóc Paco, el que treballa en el Pavelló, i m'agradaria que penjàreu aquests tres documents de la Lliga de Tennis que hem fet des de l'ajuntament.
Són: Resultats segona jornada, classificació segona jornada i emparellaments tercera jornada.

Gràcies.

Resultats segona jornada
Jornades del dissabte 3 de febrer
Classificació jornada 3

S.D. VALLADA PARTITS CAP DE SETMANA

DISSABTE 11-02-2012
Partit a casa:
Pre benjamí.
12.00 H. S.D.Vallada & Font de la Figuera C.F.
Partits Fora:
Benjami.
12.00 H. Quatretonda C.D. & S.D. Vallada.
Infantil.
16.00 H. F.B. Càrcer & S.D. Vallada.
Cadet.
18.00 H. F.B. Càrcer & S.D. Vallada.
DIUMENGE 12-02-2012.
Partits Fora:
12.00 H. C.D.F.Bocairent & S.D.Vallada.
2ª Regional Aficionats.
16.00 H. U.D. Anna & S.D.Vallada.

L'equip benjamí participa a la "copa federación " escola el Planter a Puçol el diumege 12-2-12 :
11.30 H. S.D.Vallada & C.D.B. Massanassa "A" (Camp 3)
13.10 H. Benimàmet C.F. "D" & S.D.Vallada (Camp 5)

Responsabilitats

Després de conèixer l’estat ruïnós de l’Ajuntament de Vallada que va rebre la nova corporació se’ns ericen els cabells. Un deute de 25.747.504 €, (4.284 milions de pessetes) per a un poble amb ingressos de 3 milions d’euros anuals, és un deute inassolible. És fàcil caure en donar les culpes a la crisi però ací ja portàvem anys denunciant la dolenta gestió dels diners públics i les irregularitats que anaven produint-se, denunciades reiteradament pel grup socialista.

A banda del desficaci megalòman de Valpark hi ha 4.355.068 € (més de 724 milions de pessetes) de deutes als bancs, factures impagades que generen interessos elevats, diners finalistes que s’han gastat en altres coses (com la subvenció de l’ambulatori que s’ha cobrat però els diners s’han dedicat déu sap a què i l’obra continua devent-se), imposts cobrats als ciutadans i no pagats durant anys com el fem i l’aigua, el deute amb Hisenda i un llarg etc.

El desastre que han deixat és de tal magnitud que l’actual equip de govern només treballa per anar pagant el que poden i intentar frenar als creditors per a que no porten a juí a l’Ajuntament perquè, com que tenen raó, hi hauria que pagar el deute, els interessos i a més a més les costes del judici. L’actual equip de govern ha elaborat un Pla d’Actuació Econòmica i d’Estalvi per tal d’evitar la fallida. La conseqüència és que no queden recursos per a fer res, només mantindre sota mínims els serveis municipals bàsics i esperar que no apareguen més factures sense pagar o sentències que augmenten el deute, com la coneguda recentment, que obliga a pagar més cars els terrenys expropiats per Valpark. Tots els serveis que depenen de l’Ajuntament s’han ressentit i el futur es presenta més negre encara, doncs els interessos són alts i augmenten el deute actual de 7.800 € per cada valladí (31.200 € per a un matrimoni amb dos xiquets).

Per això no puc estar d’acord en les postures bonistes que no volen “ficar colorat a ningú, ni ficar a parir a ningú” i que s’alegren de que no es diguen noms ni es busquen culpables. Quan es gestionen diners públics està gestionant-se el benestar dels ciutadans i, en molts casos, la supervivència i la vida en dignitat dels més necessitats. Cal doncs que hi haja responsables i que s’obligue a respondre de l’administració del poder que democràticament es cedeix als governants. Perquè hi ha responsabilitats inherents als càrrecs polítics, i també als funcionaris que tenen la funció de control de la despesa i del compliment de la legalitat.

Un document de la “Federación Valenciana de Municipios y Provincias” recordava als nous consistoris elegits en les últimes eleccions municipals que “El principio de legalidad es un principio fundamental del Derecho público reconocido expresamente por la Constitución (arts. 9.1 y 103.1), que supone el sometimiento pleno de la Administración a la ley y al Derecho. El principio de legalidad establece la seguridad jurídica y es la regla de oro del Derecho público y en tal caràcter actúa como parámetro para decir que un Estado es un Estado de Derecho, pues el poder tiene su fundamento y límite en las normas jurídicas.”

La major responsabilitat és dels electors, que sabent el que estava passant reelegien als gestors dolents que ens han dut al desastre i que han fet oïts sords a les denúncies i han mirat cap a un altre costat quan s’assenyalava amb el dit el que estava passant. Però també cal evidenciar el paper dels polítics i dels funcionaris que tenien l’obligació de controlar al poder polític. Els salaris que cobraven uns i altres porten  adossada la responsabilitat amb les dues accepcions de la paraula: responsabilitat com a capacitat de prendre decisions i responsabilitat perquè està obligat a respondre de les decisions que prenga. Per tant cal assabentar al poble, que està pagant les conseqüències de les arbitrarietats i de la gestió dolenta del poder municipal, de qui són els responsables del desficaci. Hi ha responsables, amb noms i cognoms, que no haurien de quedar impunes després d’arruïnar al poble.

Iron Maiden

dimecres, 8 de febrer de 2012

Dissabte a les 20h, concert

Menú San Valentin ( dies 11 i 18 de Febrer)

RESTAURANT SÀEZ
MENÚ DE SAN VALENTÍ (11 i 18 DE FEBRER)
DETALL DEL XEF
 • ROSQUILLETA DE FORMATGE AMB SEMILLES D’AMAPOLA
 • XIPS DE REMOLATXA Y CARABASSA
 • LA NOSTRA CULLERETA D’ENSALADILLA
 • ESPUMA DE FOIE AMB FRUITS SECS CARAMEL·LISSATS I REDUCCIÓ DE MISTELA
PER COMENÇAR
 • CREMA DE XAMPINYO AMB TROPESSONS DE BOLETS, PERNIL I ALLS TENDRES I UN OLI DE TIMO.
 • CARPACCIO DE CIGAL·LA AMB VINAGRETA SORPRESA
 • OU DE CORRAL A BAIXA TEMPERATURA, PURE PARMENTIER, SALTEJAT DE BLEDES, CRUIXENTS D’IBÈRIC I SOPA DE PERNIL
CONTINUEM AMB
 • ARRÒS MELÓS DE SEPIA AMB BUTIFARRA
COM A PLAT PRINCIPAL
 • CARRILLERA IBÈRICA AMB CREILLES PANADERES, MOSAIC DE VERDURES I LA SEUA SALSA
PER FINALITZAR
 • TARTAR D’ALVOCAT AMB MADUIXES, SOPA D’AQUESTA I GELAT DE FLOR D’AZAHAR
 • BROWNIE AMB GANACH DE XOCOLATA, MOLLES DE PANETONE I GELAT D’AVELLANA
El preu del menú són 20 euros. No inclou beguda.

SANT VALENTÍ 2012 AL GLAÇÓ


SANT VALENTI 2012 AL GLAÇÓ

AQUEST DISSABTE 11 ENAMORA'T AL GLAÇÓ !!!

AMB EL MILLOR AMBIENT GLAÇÓ I MÚSICA DE LA MÀ DE BOTERO DJ.

SERÀ UNA MAGNÍFICA NIT, NO FALTES !!

PUB GLAÇÓ VALLADA

Lo que quiero ahora

Circula per internet un article d’Ángeles Caso que m’ha paregut brillant i el qual subscric totalment, paraula per paraula. Us el deixe ací perquè crec que cal compartir-lo.              Iron Maiden


Será porque tres de mis más queridos amigos se han enfrentado inesperadamente estas Navidades a enfermedades gravísimas. O porque, por suerte para mí, mi compañero es un hombre que no posee nada material pero tiene el corazón y la cabeza más sanos que he conocido y cada día aprendo de él algo valioso. O tal vez porque, a estas alturas de mi existencia, he vivido ya las suficientes horas buenas y horas malas como para empezar a colocar las cosas en su sitio. Será, quizá, porque algún bendito ángel de la sabiduría ha pasado por aquí cerca y ha dejado llegar una bocanada de su aliento hasta mí. El caso es que tengo la sensación –al menos la sensación– de que empiezo a entender un poco de qué va esto llamado vida.

Casi nada de lo que creemos que es importante me lo parece. Ni el éxito, ni el poder, ni el dinero, más allá de lo imprescindible para vivir con dignidad. Paso de las coronas de laureles y de los halagos sucios. Igual que paso del fango de la envidia, de la maledicencia y el juicio ajeno. Aparto a los quejumbrosos y malhumorados, a los egoístas y ambiciosos que aspiran a reposar en tumbas llenas de honores y cuentas bancarias, sobre las que nadie derramará una sola lágrima en la que quepa una partícula minúscula de pena verdadera. Detesto los coches de lujo que ensucian el mundo, los abrigos de pieles arrancadas de un cuerpo tibio y palpitante, las joyas fabricadas sobre las penalidades de hombres esclavos que padecen en las minas de esmeraldas y de oro a cambio de un pedazo de pan.

Rechazo el cinismo de una sociedad que sólo piensa en su propio bienestar y se desentiende del malestar de los otros, a base del cual construye su derroche. Y a los malditos indiferentes que nunca se meten en líos. Señalo con el dedo a los hipócritas que depositan una moneda en las huchas de las misiones pero no comparten la mesa con un inmigrante. A los que te aplauden cuando eres reina y te abandonan cuando te salen pústulas. A los que creen que sólo es importante tener y exhibir en lugar de sentir, pensar y ser.

Y ahora, ahora, en este momento de mi vida, no quiero casi nada. Tan sólo la ternura de mi amor y la gloriosa compañía de mis amigos. Unas cuantas carcajadas y unas palabras de cariño antes de irme a la cama. El recuerdo dulce de mis muertos. Un par de árboles al otro lado de los cristales y un pedazo de cielo al que se asomen la luz y la noche. El mejor verso del mundo y la más hermosa de las músicas. Por lo demás, podría comer patatas cocidas y dormir en el suelo mientras mi conciencia esté tranquila.

También quiero, eso sí, mantener la libertad y el espíritu crítico por los que pago con gusto todo el precio que haya que pagar. Quiero toda la serenidad para sobrellevar el dolor y toda la alegría para disfrutar de lo bueno. Un instante de belleza a diario. Echar desesperadamente de menos a los que tengan que irse porque tuve la suerte de haberlos tenido a mi lado. No estar jamás de vuelta de nada. Seguir llorando cada vez que algo lo merezca, pero no quejarme de ninguna tontería. No convertirme nunca, nunca, en una mujer amargada, pase lo que pase. Y que el día en que me toque esfumarme, un puñadito de personas piensen que valió la pena que yo anduviera un rato por aquí. Sólo quiero eso. Casi nada. O todo.

Font: Article de Ángeles Caso en La Vanguardia

dimarts, 7 de febrer de 2012

LA SÍNDROME DEL SEQUAÇ (o com diem al poble, el llepó)

I) Definició

En un individu, la síndrome del sequaç és un comportament patològic consistent a prendre sistemàticament la defensa de les classes més afavorides en detriment de les classes d’on ell mateix ha eixit. Una síndrome que disminueix les capacitats d’anàlisi del llepó i es tradueix per un bloqueig psicològic que l’incita a actuar preferentment contra els seus propis interessos, en pro dels que l’exploten.

II) Anàlisi dels símptomes
L’amor desmesurat que mostra el sequaç als seus amos, rentistes o milionaris, és l’acte de fe que que estructura el seu discurs. El sequaç actua sense discernir què podria ser bo per a ell, intel·lectualitza el debat per a intentar convéncer-nos que "pellucar als rics" és la pitjor de les solucions, encara que ell n’eixiria beneficiat. Els arguments econòmics que invoca infatigablement no han servit per a forjar la seua convicció, la síndrome del sequaç, per desgràcia, és una vocació que un porta dins des de l’edat més tendra i contra la qual no existeix cap remei. El sequaç no ha triat estimar els rics, ell estima els rics perquè és un sequaç. De tendència clarament liberal, el sequaç és aquell que vos alaba els beneficis del sistema fiscal encara que ell mateix no pague impostos. I és també el que voldria eliminar els impostos de les grans fortunes encara que sap que això a ell mai li afectarà personalment. Un descervellat víctima del síndrome del sequaç no té consciència política, ell vota instintivament segons l’interés dels que l’exploten per a atraure’s la seua benevolència. El sequaç creu que els diners que ell no té són molt més útils en el cofre d’un ric, que podrà així reinvertir-los molt més útilment perquè ell se’ls hauria gastat. El sequaç aprova tots els sacrificis i els plans d’austeritat dels quals ell pot ser objecte, com la baixada de salari o l’augment de l’edat de la jubilació, encara que el seu treball no li convinga de cap manera i els seus amos no li donen cap perspectiva de millora en la seua condició.

Foto d'ací

III) Hipòtesis sobre l’origen de la síndrome
Dos teories s’enfronten per a explicar-ne l'origen : la tesi genètica i la patologia mental. Després de segles d’esclavitud i de feudalitat, els sequaços podrien ser el producte d’una selecció artificial dels sotmesos pels seus amos. La transmissió genètica dels caràcters hauria afavorit la selecció d’una cepa viva de sequaços domèstics en pro d’una nova espècie de primates : "Homo larbinus" (lleponinus ?). Segons aquesta hipòtesi, el mecanisme seria similar a la selecció de gossos i cavalls, però aplicat a l’home.
Per als defensors de la patologia mental, el factor hereditari no seria tingut en compte, es tractaria més aviat d’un trastorn que es desenvoluparia des de la infància. El procès s’agravaria amb el pas a l’edat adulta, quan el subjecte pren consciència de la seua mediocritat, el sequaç desenvoluparia estratègies inconscients per a intentar restaurar un equilibri cognitiu, per a justificar l’acceptació de la seua subordinació. El sequaç acaba així identificant-se amb els seus amos, imaginant-se que pertany al cos social que l’explota.

BUTLLETÍ D'INFORMACIÓ MUNICIPAL 7/2/2012: INFORMACIÓ DE LA SITUACIÓ ECONÒMICA A L'AJUNTAMENT DE VALLADA

El Grup Socialista a l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Vallada, vàrem realitzar una reunió informativa el passat 27 de Gener del 2012, per informar a tota la població valladina de la situació económica i comptable real en què ens trobàrem l’Ajuntament el passat 11 de Juny de 2011, al prendre posessió del càrreg com a membres del Equip de Govern.

El que vàrem fer donant eixa reunió informativa no és sino el compliment de la promesa electoral de donar els comptes. Per això creguem important assenyalar que este Grup Polític i este Equip de Govern tenim la ferma voluntat d’informar a la gent de tot el que va passant dins de l’Ajuntament, volem fer-ho periòdicament, fer reunions informatives sobre els temes que vagen ocorreguent o que que causen l’interés dels valladins. I esta va ser la primera.

Quan vam entrar a governar, ens ficàrem de seguida a analitzar la documentació económica i comptable, el que ens ha resultat molt complicat per molts motius. Com tots imaginareu, s’han d’analitzar moltes dades, moltes variables, i anar comprovant-ho un per un, amb tot el que això costa. Bé, primerament ens vam plantejar demanar una auditoria a una empresa, però la més barata de les ofertes era de 21.000 € més IVA, i a més ens van dir que tardarien varios mesos a tindre-ho a punt.

Aleshores és quan vam parlar amb l’empresa externa que portava la comptabilitat de l’Ajuntament contractada per l’anterior Equip de Govern. Esta empresa sabia millor que ningú com estaven els comptes, i si faltava per comptabilitzar alguna despesa o ingrés.
Esta empresa ens va presentar un Informe de la situació económica a ixa data, que hem anat actualitzant entre ells i nosaltres segons les “novetats” que han anat isquent (com poden ser proveïdors que han vingut ací a l’Ajuntament amb factures per treballs fets i que no s’havien comptabilitzat per l’anterior Equip de Govern, o poden ser també sentències que han anat aplegant a l’Ajuntament per interesos de demora que ja li sol.licitaven a l’anterior Equip de Govern, o sentències per temes de Valpark).

Volem dir amb açò que el comprovar de manera exacta la situació económica de l’Ajuntament ha sigut un procés continu, amb contínues sorpreses, i per això ha costat prou de temps. No obstant, no volem que siga ninguna excusa, nosaltres vam prometre que informaríem als valladins de la situació i és el que hem fet el passat dia 27 de Gener, però al mateix temps els demanem disculpes perque hem tardat alguns mesos més del que havíem previst en un principi.

I bé, entrant ja en matèria, vàrem dividir esta exposició en 2 grans blocs: els deutes de l’Ajuntament, per la gestió normal de l’Ajuntament, podríem dir, en un primer gran bloc, i els deutes generats per la gestió de Valpark en un segon gran bloc. Tot referit a la data del 11/06/2011.

En el primer gran Bloc, vàrem subdividir els deutes generats per la gestió normal de l’Ajuntament en 3 Blocs: El Deute Bancari, el Deute per Factures i Obligacions Pendents i el Deute per Factures d’Inversions u Obres pendents, que poden tindre alguna subvenció per cobrar.

1- DEUTE VIU BANCARI:
1.1. Prèstec BBVA concedit el 15/09/2010 per 1.649,166,67 €, a tornar a 20 anys amb 2 de carència: 1.649.166,67 €
1.2. Prèstec RuralCaixa concedit el 27/12/2010 per 150.000 €, a tornar a 3 anys sense carència: 138.253,88 €
TOTAL DEUTE VIU BANCARI: 1.787.420,55 €

2- FACTURES PENDENTS DE PAGAMENT I OBLIGACIONS PENDENTS:
2.1. Factures a Proveïdors Diversos, Pendents de Pagament: 422.422,70 €
2.2. Factures Pendents de Pagament a Girsa, per

dilluns, 6 de febrer de 2012

SON ALISON MUSIC CLUB

SABADO 11 DE FEBRERO. FIESTA DE" SAN VALENTÍN WEEKEND LOVE" en SON ALISON MUSIC CLUB. No te pierdas esta fiesta tan especial con nuestro DJ residente DANI, y como DJ INVITADO RAUL PLATERO con su MDT TOUR 2012. Ven con tu pareja o ... ven a encontrarla junto con la gente más guapa y la mejor música del momento y REMEMBER de la mano de Raúl Platero, y así también podrás degustar gratuitamente tu COPA BACARDI ELIXIR.
ENTRADA GRATUITA. DE 24 h a 3 h dos copas por cinco euros. I LOVE SON ALISON.

BUTLLETÍ D’INFORMACIÓ MUNICIPAL

Moltes han sigut les persones que, des de l’existència d’aquest bloc, s’han queixat de la falta d’informació municipal procedent de l’equip de govern. La gent de Vallada vol, i té dret a saber com és el dia a dia al nostre Ajuntament, sobre què es treballa, quines coses es pretenen aconseguir, contra quins problemes eslluiten, acords presos, decisions, resultats a les juntes de govern, opinionsrespecte a temes d’actualitat, etc... Cal recordar que no tothom viu al poble,que no tothom pot assistir a les reunions i que a molts de nosaltres no ensagrada la idea de gastar paper existint el MÓN DIGITAL.

L’existència dels fulls informatius “L’Ajuntament informa” (en el cas d’aquest govern) o “El Ayuntamiento informa”, en el cas de l’anterior, pot resultar suficient per a uns, però no per a altres que viuen des de fa temps, a l’era de les noves tecnologies, el món digital i sobre tot EL LLIURE ACCÉS A LA INFORMACIÓ I A LA LLIBERTAT D’OPINIÓ.

Des de VALLADACity, sempre hem oferit la possibilitat tant a uns partits com a altres, d’informar al poble, no tan sols a l'hora de debatre i tirar-se les culpes uns a altres, sinó també per a INFORMAR. Però informar, s’ha informat més bé poc... i de vegades amb retard.
Informar, per anosaltres és tindre al poble sabedor del que passa mensualment al nostre Ajuntament,de com es gestionen els diners (i els deutes) i també saber què opinen els distints grups polítics sobre certs temes d’actualitat (perquè “ells” ens representen i estan on estan gràcies als nostres vots).

Aquest nou apartat, l’apartat de BUTLLETÍ D’INFORMACIÓ MUNICIPAL, naix per una banda, per a facilitar a l’equip de govern i a la seua oposició, un espai digital on informar la gent i, per altra banda, per a recollir tots aquestos comunicats(i els comentaris que la gent, i els grups de l’oposició, hi facen al respecte )en un mateix lloc: un arxiu històric de consultes informatives municipals.


Així doncs, obrimla nova secció, i amb ella, un nou procediment de publicació:
 • Mensualment (coma mínim) l'equip de govern publicarà una entrada al bloc per INFORMAR al nostre poble. Com ja em dit, es pot parlar del que siga, entenent que a un Ajuntament, tots els dies es treballa i, per tant, sempre hi ha alguna cosa que dir i transmetre (economia, cultura, esport, medi ambient, agricultura, sanitat,etc.) per poc que siga.
 • Si l'entrada no es publica, nosaltres publicarem una entrada EN BLANC, com a forma de pressió i de reflex del que ens vol transmetre el nostre Ajuntament.
 • L'entrada sempre durà el mateix títol, acompanyat de la data: BUTLLETÍ D'INFORMACIÓ MUNICIPAL 00/00/000 i serà etiquetada amb la paraula BIM i amb els temes tractats en ella.
 • A més d’informar, l’equip de govern mostrarà la seua visió respecte d’un tema d’actualitat i/o d’interés per al poble. El tema d’interés serà proposat i votat al nostre Google Plus mensualment a partir de març.
Bé, això és tot. Febrer ja ha començat. Esperem els vostres butlletins municipals (com molts pobles de la contornada els tenen). El tema a tractar durant aquest mes és fàcil: Situació econòmica de l'Ajuntament de Vallada. Molta gent no va poder anar a la reunió. Aquesta gent també es mereix saber allò que vàreu exposar.

Esperem que vos agrade la iniciativa.
A fer els deures.

Atentament: L’equip de VALLADA City.

LA CAMBRA DE DALT: EL FORN DE PERE BOTERO (a comprar 2)

LA CAMBRA DE DALT: EL FORN DE PERE BOTERO (a comprar 2): Abans d'arribar a ca Elida, tombem a la dreta, per Sant Francesc, per baixar al forn. El fred ens adorm els llavis i ja no parem tant a conv...

MANIFEST PEL PRESTIGI VALENCIÀ


Mentre veiem com la imatge pública dels valencians cau en picat, un grup de vint joves intel·lectuals valencians han fet públic un manifest amb l'objectiu d'articular una plataforma en defensa de la regeneració democràtica des de la societat civil.  El manifest, redactat a partir d'un esbós de Josep Vicent Boira, te tres eixos fonamentals, on es demana una menor intervenció d'institucions públiques i partits polítics en la societat, s'impulsa una renovació per tal d'enfortir la societat civil, i es crida a lluitar per tal de recuperar el prestigi de la Comunitat Autònoma Valenciana.
Vint personalitats del País Valencià se sumen a este manifest. A més de l'autor de "La Commonwealth catalano-valenciana", hi trobem a Alfonso MaldonadoCarlos González Triviño o José María Tomás Llavador.
Una quantitat significativa de pensadors valencians que, provenint de diferents posicions ideològiques, s'unixen per tal de demanar una reacció als valencians com a societat. Entre els seus consensos, podem trobar la de la necessitat de demandar la construcció del Corredor Mediterrani.
El contingut complet del manifest el posem a continuació,

diumenge, 5 de febrer de 2012

Autobusos Pego

Des de l'assemblea de joves de Vallada volem recordar-vos que estem organitzant uns autobusos per anar als carnestoltes de Pego. A banda de tot el que ja hem dit en anteriors posts al blog, volem informar-vos de que per agilitzar el pagament, a banda de l'opció que havíem donat amb el número de compte estarem físicament a la seu del centre juvenil cultural a la plaça de la pau.

Així doncs serem allà dilluns, dimarts, divendres i diumenge de 17'30h a 19h.

Assemblea de joves de Vallada