Cercar en aquest blog

dissabte, 7 de gener de 2012

MENÚ AL SÀEZ DIA 8 DE GENER

RESTAURANT SÀEZ

MENU DEL 8 DE GENER

ELS SNACKS DEL SÀEZ:
• ROSQUILLETA DE FORMATGE I PAPES DE CARABASSA
• ESPUMA DE FOIE
• LA NOSTRA ENSALADILLA DE MARISC

PER COMENÇAR:
• CREMA DE BOLETS AMB TROPESONS D’AQUESTS, ALLS TENDRES I OLI DE JULIVERT

• LA NOSTRA COQUETA DE DACSA

CONTINUEM AMB:
• ARRÒS MELÓS DE POLLASTRE AMB FABA I CARXOFA

COM A PLAT PRINCIPAL:
• XULLETA DE TERNERA SENSE OS A LA PLANXA, PURE DE FARCOL I CREILLES PANADERES

PER FINALITZAR:
• COCA DE CHOCOLATE AMB OLI D´OLIVA, DOLÇ DE LLET I GELAT DE VAINILLA
• SORBET DE CITRICS

EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS. INCLOU UNA BEGUDA I CAFÉ PER PERSONA.
962257158. WWW.SAEZRESTAURANTE.COM

RECORDEM QUE ELS DIVENDRES I DIUMENGES PODEU DISFRUTAR DE LES NOSTRES TAPES I MONTADITOS.

divendres, 6 de gener de 2012

Felicitació als reis i als seus ajudants.

La nit de reis al poble va estar plena de màgia i somriures... de xiquets, però també de majors.
Feia molt de temps que no es veia tanta gent ocupant tota l'avinguda i després la plaça major, plena de punta a punta.
Ningú pot negar que gràcies a la col·laboració i implicació de un gran nombre de persones, aquesta festa de reis, aquest any, ha sigut diferent i ha tingut una molt bona acollida i reconeixement... les cares dels més menuts així ho reflectien.
Decoració, indumentàries, ambientació... tot ha estat molt treballat i fet amb molt de gust.
I parlant de reconeixement, què tal si, a través del nostre bloc, li  enviem als reis mags i als seus ajudants la nostra enhorabona pel gran treball que varen fer anit al visitar el nostre poble?
Ara som nosaltres qui hem d'escriure a ells per a dir-los que així es fa, que ens ha agradat molt la seua entrada i que, per suposat, els esperem de nou l'any que ve!

dimecres, 4 de gener de 2012

S.D. VALLADA

L´equip cadet del S.D. Vallada va participar el passat dia 4 a la ciutat esportiva del València C.F. al trofeu "COPA COCACOLA". Van disputar el primer partit contra el Plus Xàtiva i van perdre 1-0.
En canvi, van guanyar el segon partit contra l' E.F. Albal per 3-0.
A pesar de no passar a l´altra ronda , el més important és que van ser triats com a candidats al premi "Vicente Del Bosque" que valora tant el comportament exemplar com l'esforç, el companyerisme, etc. a banda dels resustats esportius.

Ara podran ser elegits entre tots els equips d'Espanya que han disputat la "COPA COCACOLA", i han segut triats com ells per a guanyar aquest premi .


Esta actitud ja és un premi per a ells i tots el membres de l´escola. Enhorabona!


Per altra banda, vos informem que els partits de la S.D.Vallada per al cap de setmana son els següents:


DISSABTE 7:

Partits a casa

Infantil:
10.00 H. S.D.Vallada & Xàtiva futbol base (segon i primer classificats jugant-se el liderat )

Cadet:
11.00 H. S.D.Vallada & C.D. Llosa.

Partis Fora:

Pre benjamí
17.00 H. C.F.Aielo & S.D.Vallada

Benjamí
16.00 H. Esport base Moixent & S.D. Vallada

Aleví
16.00 H. Esport base Moixent & S.D. Vallada

DIUMENGE 8:
Partit a casa:
Aficionats 2ª regional
15.45 H. S.D. Vallada & U.E. Barxeta

dimarts, 3 de gener de 2012

Entrega de premis del 1r Concurs fotogràfic Vila de Vallada 2011.

Després d'una llarga espera i d'intentar quadrar horaris i dies, comuniquem als guanyadors del primer concurs de fotografia Vila de Vallada 2011 que l'entrega de premis es realitzarà el dia 6 de gener a les 18h. a la planta baixa de la casa de la cultura.
L'Ajuntament de Vallada ha volgut col·laborar i ficar de la seua part, per el que hi haurà, a banda d'un aplaudiment i diploma, també un regal per a cadascun dels premiats.

Vos esperem!


Teatre a El Musical de Vallada: EL SOSIEGO, per José de Lucio.


Comunicat de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient.


(Preguem a aquells que estiguen encarregant-se aquest any d'organitzar i dur a terme la cavalcada de reis, que poden fer ús del nostre bloc per a realitzar els seus comunicats. Gràcies)

Les Normes de Castelló: unitat i futur per a la nostra llengua

En commemoració del 79é aniversari de les Normes de Castelló, el dissabte 17 de desembre es van organitzar durant tot el dia diferents actes públics i festius a la ciutat de Castelló de la Plana.
Recordem que amb el nom de «Normes de Castelló» o «Normes del 32» es coneix l'acord que signaven, a Castelló de la Plana, el 21 de desembre 1932, representants del món de la cultura i del valencianisme polític i institucions culturals de tot el País Valencià, i que certificava l'adopció amb lleus matisos de la reforma ortogràfica empresa al Principat per l'Institut d'Estudis Catalans, amb Pompeu Fabra al capdavant, i que s'havia materialitzat en les Normes ortogràfiques de 1913, i la Gramàtica catalana, del 1918. Les «Normes de Castelló» poden ser enteses en l'actualitat en dues direccions complementàries: per una banda, com un símbol de la unitat de la llengua; de l'altra, l'aposta per la normalitat de la llengua, ja que la codificació del català era un pas imprescindible perquè pogués acomplir la funció de vertebració de la societat de tot l'àmbit lingüístic.

Es tracta d'un fet de gran importància que cal recordar, celebrar i reivindicar. És per això que trobades i confluències dels darrers mesos han

dilluns, 2 de gener de 2012

Fotografies de la Sant Silvestre 2011 a VALLADA City PLUS

(Per poder veure les fotos, has d'unir-te a la nostra xarxa social al Google Plus, pica ací damunt, registra't i busca'ns com a "VALLADA City PLUS")

Efemèrides, Vallada CITY ara fa un any...

Al gener de 2011 encara no ens fèiem idea de com de difícil anava a resultar l'any.

Kike "animava" el bloc amb una pel·lícula de dibuixos molt recomanable: Un curt "de mort". Si no el vegéreu l'any passat, no deixeu de vore'l ara.
La seua Endevina, endevinalla, una de les seccions més populars, era el repte personal de moltes de les persones seguidores del bloc i s'encertava en temps rècord.

La temporada de l'oliva s'acabava a les almàsseres. Camot Roder de La Costera ens contava la seua impresió sobre el poc oli que donen les olives, Bandolers d'ahir i avui.

Iron Maiden compartia la lectura dels discursos del cap d'una illa del Pacífic, amb una visió del mon i la vida integrals i integradores, que qüestiona profundament el que anomenem civilització: Els Papalagi, un llibre molt recomanable.
També ens traslladava unes interessants reflexions de Martí R. Electrique sobre la nova normativa que regula el consum de tabac als establiments públics, i que tan polèmica ha resultat i resulta encara: Fumador versàtil,que va rebre nombrosos comentaris.

Els responsables del bloc li donaven una volta a les endevinalles i proposaven una molt ben treballada Prova de coneixement del medi.
Compartien els vídeos del programa Nuestras bandas de música, dedicat íntegrament a la banda de la Unió Protectora Musical de Vallada, que va guanyar el primer premi del Certamen de Torrevieja, provocant orgullosos comentaris dels lectors
Tanmateix compartien el vídeo One Goal, en el que "furgolistes", que han patit l'amputació de diversos membres als conflictes de Sierra Leona, demostren que l'afany de superació humana pot compensar les minves físiques. Un al·legat contra les violències i les guerres.
I també ens traslladaven l'escrit de Pere Miquel Guillem sobre l'Escalada en la zona de l'Ermita de Vallada, on ens mostrava contrari al mercantilisme i consumisme que fins i tot arriben a fer amb el nostre patrimoni natural. L'escrit rebia molts comentaris que matisaven les afirmacions de Pere.
A la campanya per recollir els diners necessaris per mantindre el bloc s'apuntaven fins i tot els Reis d'Orient, que dipositaven a la bustia d'un dels responsables del bloc una aportació pecuniària i una carta emocionant i emocionada, Moltes gràcies de tot cor.

Isidoro feia la seua habitual predicció meteorològica, D'il·lusió també es viu, ben adobada pel seu bon coneixement de la saviesa popular.

I tancava la setmana Natzaré, que compartia el primer capítol de la sèrie Arròs covat, uns vídeos que ens acompanyarien cada divendres durant una bona temporada.

Que els Reis Mags d'Orient vinguen ben carregats i que, si no ens portem tot allò que hem demanat, al menys que no s'enduguen el poc que tinguem, que ja no ens refiem massa de les famílies reials....

El vell manual, Soraya i Lisa