Cercar en aquest blog

dissabte, 14 de maig de 2011

Preguntas sin respuesta (o sí)

La foto de la izquierda muestra la conexión del alcantarillado del camino de la Font d’Espanya con la Avda. Diputación, que discurre por el interior del muro que está chapado con piedra, y que llega hasta los campos de la otra parte del puente. ¿Cuándo se ha visto construir una red de alcantarillado para conectar con unos campos de cultivo? ¿Para qué? ¿A quién beneficia? La fotografía de la derecha puede alumbrar alguna respuesta.

El alcantarillado ha costado 42.000 €. El contratista al que se le adjudicó la obra ofreció unas mejoras de 46.592,28 €, que no sabemos en qué se han gastado y a pesar de las preguntas realizadas en el Pleno, el Alcalde no ha dado respuesta alguna. ¿Dónde están?En la Via Parc de entrada a Vallada, inaugurada en 2007, hay 75 farolas. Aún no se han puesto en funcionamiento nunca, a pesar de que es necesaria la iluminación para ir al apeadero del tren. ¿Para qué tantas farolas si no funciona ninguna?


Son preguntas sin respuesta sobre cuestiones de Vallada que todos nos hacemos y que a todos nos interesa saber, porque todo eso se paga con el dinero de todos.

Grup Municipal Socialista
PSPV-PSOE Vallada

Comunicat als lectors, comentaristes i col·laboradors de VALLADA City

Estimats lectors, comentaristes i col·laboradors del bloc;
Durant els dies 21 i 22 de Maig, aquest bloc perdrà la seua funcionalitat 2.0.

Què vol dir això?

Doncs vol dir que ningú podrà crear cap entrada ni escriure cap comentari.
Serà un període de reflexió i calma en el que ens agradaria que tots vosaltres llegireu, rellegireu, mastegareu i remugàreu sobre tot allò que s'ha exposat al nostre bloc: entrades i comentaris. Tot per prendre (qui no ho haja fet ja per correu), una decisió final.

Des del bloc, animem a TOTS  a anar a les urnes i VOTAR.
A qui siga, però a VOTAR i manifestar-vos.
La llibertat de vot i de manifestar-se, és un dret que ha costat molt d'aconseguir, l'hem menyspreat i ara estem (tota Espanya, Europa, etc...) on estem: en crisi.

Així doncs, quedeu informats.
Salutacions de part de l'equip de VALLADA City.

divendres, 13 de maig de 2011

Las cuentas que no se dan: incumplimientos del PP en la legislatura

Agotada la legislatura, es el momento de revisar lo prometido por el PARTIDO POPULAR y que no ha cumplido. En el libro de propaganda DONEM CONTERS, pagado por todos los vecinos, solo se da cuenta de las realizaciones, aunque de cuentas y de la deuda existente no se encontrará ni una sola línea. Únicamente vamos a señalar los incumplimientos de cierta importancia y no todos.
Según el balance cerrado de 2010, la deuda total del Ayuntamiento es de 14.374.060,86 €, de cuyo detalle se dará cuenta en otra información.
EN EL PROGRAMA ELECTORAL DEL PP DEL 2007 SE COMPROMETIAN:
- Valpark:
“Antes del otoño del presente año se iniciarán las obras de toda la urbanización del Parque Estratégico Empresarial y simultáneamente se iniciará la construcción de las distintas empresas que se van a implantar en Vallada. La inversión prevista supera los 300.000.000 de euros.”
“Nos comprometemos a llevar a cabo todas las obras de urbanización en un plazo de 18 meses desde el inicio”
“Creación de 1800 puestos de trabajo (durante la legislatura)”
- Piscina cubierta y climatizada
- Aulas de naturaleza, nueva piscina, spa y tentadero en la ermita
- Construcción de

dimecres, 11 de maig de 2011

TALLER DE RISOTERÀPIA COMPARSA ZEGRÍES

.

Romanç a càrrec dels companys d'Al Tall

Hola gent de Valladacity!

M'ha semblat interessant apropar-vos al moviment a través de les xarxes socials que ha iniciat el grup valencià Al Tall sota el Hashtag #novoteucamps a través del qual recullen raons per tal de que els valencians no votem a Camps, raons aportades pels mateixos valencians.

El grup diu així:

Estimats amics,

El grup AL TALL estem preparant una cançó -ROMANÇ CONTRA CAMPS- en la que expressem la visió crítica que compartim amb bona part de la població i estenem una recomanació: NO VOTEU CAMPS (#novoteucamps). Front a la manipulació informativa dels mitjans públics valencians, trobem necessari que es facen sentir les veus dels que trobem vergonyosa la candidatura de Camps per governar la Generalitat.

El nostre propòsit és difondre este vídeo per internet tant com siga possible.

Hem obert també un nou canal de comunicació a Twitter @Al_Tall. Volem crear un forum de conversa; nosaltres tenim més de divuit raons per #novoteucamps. Podeu cadascú aportar ací les vostres raons.Demanem la vostra adhesió i que li doneu difusió per les vostres webs i correus electrònics. Si ens voleu confirmar la vostra adhesió, feu-ho a través d’ este correu: altallmusica@gmail.com

Vicent Torrent
En nom d’ Al Tall

PER UNA GENERALITAT NETA I VALENCIANA!

Vos inserisc també el Romanç que han composat especialment per a l'ocasió!Marc Mollà i Peris

dimarts, 10 de maig de 2011

Comunicat del partit polític "Units per València"

Ens han enviat aquest mail per a la seua publicació.
Segons ens varen contar fa  cosa d'un més en aquesta altra entrada, aques partít preten tindre representació a Vallada a les properes eleccions i vol donar-se a conéixer.

"Salutacions amics i amigues d'Units x Valéncia.

Hi ha moltes maneres de participar en l'actual campanya electoral segons la
disponibilitat de cada ú i a continuació vos informe de diferents posibilitats.
Segur que hi ha més i podem entre tots comentar-les.

1. Reenviar als nostres contactes els enllaços d'internet que parlen d'Units x
Valéncia, les notes de premsa que vos enviem, o els videos que aniran apareguent
per les diferents xàrcies. Aci vos deixe una mostra:

http://www.youtube.com/watch?v=_TPhEeLhJuc

2. Podeu també repartir publicitat i paperetes als vostres contactes personals.
En este cas caldria que vos passareu per la seu de Guillem de Castro, 165 de la
ciutat de Valéncia o acudir a les diferents seus dels pobles per a que

MONÓLEG OSCAR TRAMOYERES AL PUB GLAÇÓ


GRUP: OSCAR TRAMOYERES.
ESPECTACLE: “Estoy Gordo, ¡Que Pasa!”
LOCALITAT: VALLADA
SALA: PUB GLAÇÓ
DATA: DIVENDRES 13 MAIG.
HORA: 23:00 H.
ENTRADA: 3 €

Directamente desde la Huerta Valenciana, llega el personaje, con un humor del terreno, fácil y directo.
Prepárate para ver un espectáculo, en el que podrás disfrutar de las cosas cotidianas de la vida, tal y como son, donde el único fin es conseguir arrancarte una carcajada.
Mas de 100 kilos de humorista, haciendo el humor.
¡¡Ahí va aixó!!

GLAÇÓ ........... MÉS QUE UN PUB

Ètica democràtica


El premi Nobel de literatua Bernard Shaw va escriure: “Els polítics i els bolquers s’han de canviar sovint... i pels mateixos motius”. Crec que tenia molta raó. Quan un porta molt de temps gestionant els assumptes públics es converteix en una cosa tan familiar que es fa difícil diferenciar allò públic d’allò privat. Si de les qüestions privades no cal donar comptes s’acaba per no donar comptes de la gestió pública. I l’opacitat de les institucions és l’antesala de la corrupció.
En aquest bloc s’han dit coses que mostren a les clares com els casos més greus de corrupció, com Gürtel, i l’allau ideològica neoliberal afecten als valors ètics del sistema democràtic, conformant i justificant una corrupció de baixa intensitat que, pot no ser il·legal, però no és digna ni decent. El balafiament o el clientelisme són mostres d’això.
En un sistema democràtic la corrupció dels governants és possible per la permissivitat dels ciutadans. Si admetem com normal que un polític “ajude” un familiar aprofitant un càrrec públic; si admetem, justifiquem i participem en la venda de

diumenge, 8 de maig de 2011

El secret de la longevitat.A Virtudes la coneixien tant al carrer Sant Francesc com a tot Vallada. Era  la dona de  més edat del poble. Jo de vegades anava amb la que era la meua núvia –que hui és la meua muller- a buscar la seua neta Nieves i a Juanvi per anar a donar una volta. Li preguntàvem pel seu estat de salut i no deixàvem de meravellar-nos al vore que malgrat la seua avançada edat no necessitava ulleres. Ella deia que el secret de la seua longevitat tenia dos ingredients: una taceta de timó pels matins i alhora de menjar quedar-se amb un poc de fam. Potser què els arguments filosòfics d’una dona tan major ens puguen servir per a determinades situacions de la vida moderna? Jo crec que sí. 
Més informació ací.