Cercar en aquest blog

divendres, 25 de març de 2011

NOVA SENTÈNCIA FAVORABLE A L´AJUNTAMENT DE VALLADA

NOVA SENTÈNCIA FAVORABLE A L'AJUNTAMENT DE VALLADA


UN ALTRE REVÉS DE L'OPOSICIÓ DE VALLADA (PSOE-PSPV I AIPV)


El Jutjat del Contenciós Administratiu núm. 5 de València ha desestimat el recurs interposat pel lletrat José Martínez Cerdá en nom i representació de Servilio Alonso, Jesús García i Mª José Tortosa pel PSOE-PSPV i de Vicente Perales i Agustín López per AIPV, contra l'acord de data 14 de gener del 2010 del Ple de l'Ajuntament de Vallada sobre l'aprovació definitiva del Compte general de l'exercici 2008.

La resolució de la sentència desestima este recurs contenciós administratiu interposat pels grups de l'Oposició i reconeix que l'actuació de l'Ajuntament de Vallada ha sigut correcta i dins de la legalitat, resultant d'acord amb dret.

L'Equip de Govern de l'Ajuntament ha mostrat la seua satisfacció per esta nova sentència favorable als interessos de l'Ajuntament, és a dir, de tots els i valladins i valladines del nostre poble.

Podeu consultar la sentència en www.vallada.es, Tauler d´Anuncis.

dijous, 24 de març de 2011

Actes de l'Ajuntament per al divendres 25 de maig.


COL.LOCACIÓ DE LA PRIMERA PEDRA DEL PLA D´INSTAL.LACIONS ESPORTIVES III FASE EN EL POLIESPORTIU MUNICIPAL” .

INAUGURACIÓ DE LA REFORMA DE LA PLAÇA DE LA PAU.

El divendres dia 25 de març de 2011 es va a procedir a l´acte de col.locació de la Primera Pedra de les obres d´Adequació de Zona Esportiva III Fase, incloses dins del Pla d´Instal.lacions Esportives.

L´import total de la inversió és de 262.616,85 € cofinançat per la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i l´Ajuntament de Vallada.

Les obres han sigut adjudicades a l´empresa Construccions Francés S.A. i la duració de les mateixes será de 4 mesos.

Posteriorment es procedirà a la Inauguració de

Ja estem en primavera que la sang alteraDesprès d'aquest temporal el model adjunt a llarg termini ens indica estabilitat i augment de temperatures per a iniciar el mes d'abril.

Durant la setmana vinent ens creuarà una baixa per la part nord de la península, d'oest a est, sent poc apreciable la inestabilitat per la nostra zona, ja sobre el final de setmana i primers dies d'abril lluir un sol primaveral i una temperatura ideal per als amants del espàrrec silvestre.

És mes previsible que la temperatura política a partir d'aquestes dates es inestabilice,donat la proximitat de les eleccions.
Tot i això esperem que en l'acalorada defensa de les idees, aquestes es defensen amb cordura, maneres i sobre tot respecte per a evitar colps de calor que comporten atenció sanitària, en aquest cas la millor prevenció és utilitzar el sentit comú, sent aquest el menys comú dels sentits.

INAUGURACIO REFORMA PLAÇA DE LA PAU I POLIESPORTIU

COL·LOCACIÓ DE LA PRIMERA PEDRA DEL PLA D'INSTAL·LACIONS ESPORTIVES III FASE EN EL POLIESPORTIU  MUNICIPAL.

INAUGURACIÓ DE LA REFORMA DE LA PLAÇA DE LA PAU.


         El proper divendres dia 25 de març del 2011 se'n va a procedir a l'acte de col·locació de la Primera Pedra de les obres d'Adequació de Zona Esportiva III Fase, incloses dins del Pla d'Instal·lacions Esportives i que suposarà el tancament total de tot el recinte esportiu.
         L'import total de la inversió és de 262.616,85 € cofinanciat per la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i l'Ajuntament de Vallada.

         Les dites obres han sigut adjudicades a l'empresa Construccions Francés S.A. I la duració de les mateixes serà de 4 mesos.
Posteriorment procedirem a la inauguració de

dimecres, 23 de març de 2011

La primera pedra

El conseller d’educació Alejandro Font de Mora acaba de proclamar-se el campió d’Espanya de les inauguracions autodenominant-se “Alejandro I el Inaugurador”, perquè diu que ningú ha inaugurat tants col·legis com ell. També es podia haver anomenat, seguint el mateix raonament, “el rei del fracaso escolar”, ja que la Comunitat Valenciana és capdavantera en aquest tema, o “el verdugo del valenciano”, perquè està carregant-se l’ensenyament del valencià a l’escola, però al conseller, com a tants polítics, el que li va és inaugurar.
En un país com el nostre el que importa és construir, que és el que deixa diners “para todos” els implicats. Cal construir el major hospital d’Europa encara que no hi haja personal sanitari. Cal construir escoles encara que reduïm el personal docent. Cal construir aeroports encara que no hi haja tràfic de passatgers. Cal construir perquè és el que permet inaugurar, eixir als diaris i a la tele, que la gent et conega i, a més, en la construcció és on estan els diners.
La dotació de personal per a prestar un servei públic de qualitat no serveix per a fer-se la foto i a molts polítics els agrada més una foto que

Endevina, endevinalla...

Hola a tots i totes;
Aquesta setmana toca jugar a endevinar a un veí o veïna del poble.
Com que se m'acumulen les fotografies, en posaré dues, una sobre "persones de vallada" i altra sobre "raconets".
El guanyador de l'endevinalla passada ha sigut, de nou, Aleix. Enhorabona Aleix! Les dos d'un tir!
Ahí van:


CONCERT NAIA I ENDERROCKS AL PUB GLAÇÒ


AQUEST DIVENDRES 25 DE MARÇ A LES 22:00H,ACTUEN AL PUB GLAÇÒ ELS GRUPS NAIA I ENDERROKS, QUE FORMEN PART DE LA PRIMERA FASE DEL CONCURS DE GRUPS DE LA COSTERA.

L'ENTRADA ES TOTALMENT GRATUITA.
ESPEREM LA VOSTRA ASISTENCIA.

GLAÇÒ ........... MÉS QUE UN PUB.

http://lacosterasona.wordpress.com/

Menjar S.A.


Aquesta és la traducció aproximada de “Food Inc”, el revelador documental que lluitarà per un Oscar el proper 7 de març (2010). Es tracta d'un “documental de combat”, a l'estil dels de Michael Moore, centrat en aquest cas en les entranyes de la indústria alimentària nord-americana i en l'estela del que albirem en els llibres “Fast food Nation” i “Un detectiu en el supermercat”. De fet, els seus respectius autors –Eric Schlosser i Michael Pollan- apareixen en “Food Inc” per denunciar que les granges s'han convertit en fàbriques i que la cobdícia d'un grapat d'empreses està emmalaltint als ciutadans…i no només als americans: una de cada tres persones nascudes després de 2000 seran diagnosticades amb diabetis, un de cada dues entre les minories, no per casualitat els més pobres.

En les baldes del supermercat americà mitjà poden trobar-se 47.000 productes, la majoria d'ells processaments, generant una “il·lusió de diversitat”, en paraules de Pollan. En realitat, mitja dotzena de corporacions fabriquen la majoria d'aquests productes, “que semblen aliments però que no ho són”, segons el periodista.

El procés simultani d'industrialització de la producció alimentària i concentració empresarial va tenir el seu origen, com no, amb McDonald’s. L'expansió de la cadena dels arcs daurats es va basar en l'extrem abaratiment dels menús, la qual cosa va implicar la hiperespecialització dels seus empleats i la simplificació al màxim de la seva oferta. La pressió en els marges va passar als proveïdors, que van aplicar les economies d'escala a les seves pròpies cadenes de producció. Així van sorgir monstruosos escorxadors com el de Smithfield Foods,...

Per poder vore'l feu click en aquest enllaç

Títol original: Food Inc.
Nacionalitat: USA
Génere: Societat
Director: Robert Kenner
Any: 2008
Calificació moral: No Rec. Menors de 13 años

dimarts, 22 de març de 2011

La inmersió lingüística en valencià

Jose Carlos Villena ens envia aquest polèmic article pertanyent al Diari Las Provincias i redactat per Ramón Atienza, catedràtic de la politècnica de València.
No ens escriu res més, pel que desconeguem si està a favor o no d'aquest article.
L'article en qüestió diu així:

" Recientemente se han publicado los resultados de una encuesta a padres de alumnos de la Comunidad Valenciana. Sólo un 7'8% prefiere que domine el valenciano en la enseñanza, sin embargo, el presidente de la Plataforma Valenciana por la Libertad Lingüística recordó que, de los 150 centros públicos de la provincia de Castellón, en 140 «tienen únicamente programas de inmersión puros y duros en valenciano».
La inmersión en valenciano la está forzando un grupo de presión minoritario que domina la administración educativa. El resultado final es conocido: se utilizan los impuestos de todos para imponer los valores de unos pocos.
No se puede negar que el valenciano es un bien cultural y una seña de identidad, pero, si lo convertimos en prioritario, también será un lastre que frenará el desarrollo personal y el colectivo. No es cierto eso de que «

De viatge per terres valencianes

Paco Tortosa, el valladí més reconegut (que no conegut) fora del nostre poble, i menys conegut dins d'ell, presenta el seu últim llibre al jardí botànic de València.
Esteu tots convidats:

dilluns, 21 de març de 2011

Devoció imposada.

Recorde quan era menut a Xàtiva a la processó del Corpus hi havia feligresos que denotaven una devota religiositat. Estes persones, les quals es podien comptar amb els dits d’una mà, anaven resant el rosari durant tot el recorregut amb cara de sentiment de culpa i com si tractaren de pagar algun pecat. La resta de la gent anava tan normal, però també tenien un gran fervor i una devota religiositat.
Ara per ara hi ha molta gent que no s’acostava a l’església i donada la situació de clientelisme polític els veus portar imatges a les processons. També gent que no ha tingut cap interés per la cultura, ara van a recolzar al seu senyor en actes de presentacions de llibres, exposicions de pintura o qualssevol esdeveniment cultural. Són els llepacrestes que han d’agrair un lloc de treball, de vegades s’han canviat la jaqueta i li fan el rendibú al senyor que mana en eixos moments. El senyor els suggereix que v

COL·LABORACIONS PROGRAMA DE FESTES 2011


L'AJUNTAMENT INFORMA
 
COL·LABORACIONS PER AL PROGRAMA DE FESTES DEL 2011


Fins al 30 d'abril podeu enviar escrits per al Programa de Festes 2011 (a nivell d'associacions o particulars).

Ho podeu fer arribar a l'Ajuntament a través del correu vallada_alc@gva.es
o presentant un CD en les dependències municipals.

diumenge, 20 de març de 2011

Aquest és "Jou"??

Recorde que em van dir que un tal "Jou" anava a ser el representant de Coalició Valenciana a Vallada.
Jo no sabia qui era, però pel que em van contar, supose que serà aquest xic.

Sols volia compartir amb vosaltres aquesta còpia de pantalla que he fet al meu facebook per a que tots els valladins sàpiguen com pensa i a quin tipus de manifestacions acudix aquest polític o militant, com voleu dir-li.

Gràcies.
Per si no es llig be:


_____________________________________________
*Reedició: Val, ja no tinc cap dubte, és ell

Nit de la cremà 2011

C'est fini ...

Gracies a tot el poble per la masiva asistencia a la nit de la cremà i per disfrutar amb nosaltres d'aquestos dies ...