Cercar en aquest blog

divendres, 31 de desembre de 2010

Contes de Nadal: Insomni.“Quina hora és? Són les quatre i mitja de la matinada. Uff! Com tinc la panxa de plena. No em trobe bé. Vaig a alçar-me a vore si em faig un got d’aigua amb sals de fruites, em tire dos rots i em torne a gitar.
No trobe el flascó. I és que estes festes Nadal el portem a carxots. Crec que ne’m pres més en estos dies que en tot l’any. Menjades copioses, vins, licors, dolços... No m’estranya que esta època els hospitals estiguen més visitats per malalts amb problemes gastrointestinals. A més se’ls sumen els augments d’infarts. Som l’hòstia. Ahí està Joan amb principi  d’úlcera d’estomac. Abusa dels licorets i cubates. Hui abuse demà ja vorem. I a l’endemà està mal. Així com ell altres amb problemes diabètics, de colesterol, els quals no poden menjar més de quatre coses, però com esten en Nadal... Un dia un dia és.
Per continuar llegint feu click ací.

dimarts, 28 de desembre de 2010

Comunicado de este, nuestro bloc, a los lectores.
Atentamente: El equipo de VALLADA City.

Bones i laiques festes nadalenques

Deia Goebbels, el canceller de l’Alemanya Nazi, que una mentida mil vegades repetida es transforma en veritat. Per això cal refrescar de tant en tant la memòria i dir les veritats de qüestions que, sent falses, es tenen per certes i s’han establert com una tradició inqüestionable.
Ahir es va publicar en el periòdic digital El Plural un article de Gustavo Vidal Manzanares titulat “La Navidad...otra mentira catòlica” que, com els papers publicats per Wikileaks, posa en evidència les fal·làcies oficials i documenta les mentides que sospitàvem.
L’article afirma, basant-se en l’Evangeli de Mateo 13: 55 i 56, que la suposada “verge” Maria tenia set fills i que el seu home la va abandonar en secret per evitar la lapidació, el càstig per a les adúlteres. Que el naixement de Jesús, en cas d’haver-se produït, va ser en primavera, en el mes de Nisàn. La festivitat del 25 de desembre és característica del món pagà. Diu, el que és un fet acceptat pels historiadors, que el naixement virginal és una còpia de la deessa egípcia Mut i la mort i resurrecció de Jesús una imitació del déu egipci Osiris.
Conclou Vidal Manzanares que gran part dels dogmes catòlics no són més que adaptacions al mercat religiós de creences egípcies i babilòniques i, el que és pitjor, es pregunta: fins on poden arribar, en nom de la fe, les persones que són capaces d’empassar-se tot açò?
Aquestes i moltes altres mentides repetides a diari han esdevingut tradicions basades en la no aplicació del sentit comú. Però una societat adulta ha d’estar amb els peus en terra i saber diferenciar els àmbits privats, amb les creences íntimes i manies de cadascú, de l’espai públic on han de conviure totes les creences i tots els ciutadans. Està be celebrar festa, reunir la família i ser tots bons durant uns dies però sense perdre la referència de la raó, del sentit comú i de la llibertat de pensament que només el laïcisme, si més no a l’àmbit públic, és capaç de promoure.

Iron Maiden

Reedició: Documental Zeigeist

La llar de Nuri: Menu sopar cap d'any.

dilluns, 27 de desembre de 2010

Donacions a VALLADA City

El nostre bloc necesita anualment de 28 euros per a funcionar correctament (19 Euros per hospedatge i 9 Euros per tindre un domini propi). Fins ara ho hem pagat nosaltres creguent que amb el temps, els empresaris de Vallada gastarien el bloc per anunciar-se permanentment i informar a la gent sobre ofertes i productes.
Com no ha sigut aixina, hem pensat en el tema de donacions a través de Paypal (transferència 100% segura).
No cal dir que no és, per a res, obligatori, però com diuen al poble "Per demanar que no siga!".
Vinga, un euret cadascú que és Nadal.

(si algú s'anima, anirem anunciant el que va acumulant-se fins arribar als 28 eurets)

diumenge, 26 de desembre de 2010

Fotos San Silvestre 2010

He penjat unes quantes fotos de la carrera d'avuí al poble.
Estan totes al meu bloc.
Pugueu accedir fent  des d'ací: www.hein-rich.blogspot.com