Cercar en aquest blog

divendres, 20 d’agost de 2010

PROPOSTA CULTURAL.

    
     Des d’aquest mitjà de comunicació que és Valladacity llance una proposta cultural per vore si alguna associació cultural del poble vullguera dur-la endavant.

     La idea ja la vaig suggerir a una associació cultural quan feren una conferència referent al tema de l’expulsió dels moriscos. Estaria bé una o dues vegades al més organitzar xerrades culturals en les que es tractaren temes de la nostra història –eixos que no s’han estudiat als llibres de text de l’escola i els instituts-. També de personatges il•lustres: pintors, metges (L’Espanyoleto, Lluís Alcanyís)... I com no dels que vivien al marge de la llei (El Gatet d’Otos, El Frare, Camot...)

     Altres temes podrien ser els remeis casolans amb plantes del terme i la comarca, d’aliments que abans es feien servir com: el margalló, el raïm de pastor o verdures silvestres que ara es consumixen com delicatessens als restaurants de menjar vegetarià.

     La temàtica pot ser molt amplia i donar per a molt. Inclús si es disposara de capital podrien fer-se xicotetes publicacions referides als temes més destacats.

     El sistema de treball podria ser ajuntar-se per sopar de baix braç per un preu mòdic entre 3 i 5 euros, després la conferència i taula de preguntes. En algunes ocasions els oradors no cobraran i ho faran de franc i de bon grat, altres hi haurà que pagar-los, d’ahí la necessitat de recabar fons.

     Totes estes coses costen molt de dur endavant i sempre pareix que a la gent li costa de participar i assistir, encara que pense que no es perdria res per provar i inclús podria ser un èxit.

dimecres, 18 d’agost de 2010

Se traspasa Cafeteria-Heladeria en Vallada.

Traspaso cafeteria-heladeria, en pleno funcionamiento, clientela fija, instalaciones de recién construcción, con la mejor ubicación del pueblo y totalmente equipado.
El precio es de 45.000€ negociables, urge el traspaso.

Interesados llamar al: 692217704 - javi
La falla Blasco Ibañez i la TDT

Vallada Campus Party 2010

Hola a todos los campuseros, hos escribo esto para informaros que los dias 28 y 29 de agosto en Vallada (pueblo de la comunidad valenciana) van ha hacer una especie de "Campus Party".
Segun la informacion recibida se hara en la casa de cultura de esa localidad.
Se habriran las puertas a las 10:30 de la mañana y habra todo tipo de actividades esos 2 dias.
Se sortearan:
- 2 Xbox 360
- TV 19" HD Samsung

La informacion aun no esta completa, ya que me dijeron que aun faltan unas cosas por mirar en su ayuntamiento, para ver si podrian haber mas premios o algo asi.

Para mas informacion, sigan este post:  dilluns, 16 d’agost de 2010

Amb amor

Este video va dedicat a el/la què va arrancar tots els cartells del Meruts Festival 2010 a Vallada i també per a qui els va tapar amb els seus cartells discotequeros abans que la data finalitzara.

"Máximo Respect!!"

diumenge, 15 d’agost de 2010

Al Ras 2010

Hola a tots i a totes;

Us envie el cartell d'Al Ras 2010.

Fa ja 15 anys que Serra Grossa celebra una nit màgica, de retrobament, de xerrada, de prendre la fresca, de veuren's sota les estreles, de recuperar la tradició de sopar junts al ras de l'estiu. Amb el sopar, gaudim de la participació de cantautors, actors, de la nostra cultura. Per ací han passat Pau Esteve, Paco Muñoz, Xavi Moreno, Carles Enguix, Pau Alabajos,...

Aquest any del centenari del naixement del poeta valencià Miguel Hernández, l'Associació Serra Grossa no podia faltar a l'esdeveniment. Per això comptarem amb CRIT i "Miguel Hernández, después del odio", amb l'actuació i direcció de Daniel Tormo, que ha passejat aquest espectacle per tota la Península Ibèrica.

Us esperem a tots. Recordeu que per al sopar cal que compreu prèviament el ticket corresponent, donat que les places són limitades.