Cercar en aquest blog

dimecres, 5 de maig de 2010

Denúncia a un vàndal
Hola, bon dia

Vull denunciar el que em sembla un abús d'allò més vandàlic.

Des de fa  un temps, hi ha alguna persona que la té mampresa amb el meu cotxe i especialment amb els espills retrovisors, me'ls han trencat sis vegades, no una ni dos, sinó sis vegades.


Voldria saber què li he fet al vàndal que me'ls trenca!!!! Fins ara, era el del costat de l’acompanyant, però, com que l'última vegada que me'l va trencar, el mecànic li va posar una cinta fixadora, ara ha trencat el del meu costat (el diumenge 02-05-2010).
Jo li pregaria a eixa persona que s’identifiqués i si li he fet alguna cosa que li sàpiga mal, li demanaré disculpes, però que deixe d’una vegada de trencar-me el cotxe, ja que em costa 60€ canviar l’espill.

Gràcies per publicar-ho.

Isabel “la Catalana”

dimarts, 4 de maig de 2010

Ja que estem de felicitacions...


... a nosaltres ens agradaria felicitar al Club BTT de Vallada, perquè ens fan disfrutar molt amb el seu bloc i les aventures que ens conten, a més dels videos i fotografies que hi pujen.

Tenen molta activitat al bloc i moltes ganes de pasar-ho be en contacte amb la natura, i és algo admirable per la seua part.

L'última entrada, La ruta aquàtica, ens ha fet somiar en quant erem joves... o millor dit, ens ha fet veure que no cal ser un crio per passar-s'ho be amb situacions com aquesta, tan refrescants...

Com diuen ací els vells: Xè quins beciclistes esteu fets!

PD: A l'apartat de blocs valladins, pugueu visitar el seu bloc.

Felicitació a l'Ajuntament per renovar la iluminació en la Plaça Ramón i Cajal

Hola, buenos dias;
Me gustaría felicitar al Ayuntamiento por haberse hecho cargo de renovar la iluminación del parque de la plaza Ramón y Cajal, cuando todos sabemos que són los padres de los niños que juegan a la pelota en dicha plaza los que deberian haber pagado los destrozos, comprando farolas nuevas.

El Ayuntamiento ha hecho una gran labor.

Gracias por publicar este artículo de opinión.

Anónimo.

LA CAMBRA DE DALT: El bagatge dels llauradors.


Molt bon dia a tots, valladins i valladines.
De nou, un nou bloc creat per gent de Vallada.
Esta vegada ens mostren històries i vivències rurals, anècdotes, records que ara quasi no hi són, però que un vegada varen ser el pa de cada dia.
Històries que ens fan viatjar cap a temps que quasi tots hem oblidat.
S'anomena: LA CAMBRA DE DALT. El bagatge dels llauradors, i no te cap de desperdici.
Mel!

El linkem a l'apartat de blocs valladins.

Venda moto HONDA CBR 600 RR


Preu: 5200€ (A convenir)
JORGE 653874639
jorgemgvlc@hotmail.com

Venda de pis i caseta de camp.Fa poc que he sabut de vosaltres. Un amic em va comentar que existia Valladacity i que estaria bé fer saber tot el que passa en el nostre poble.
Li vaig comentar que em venia el pis i em va animar a que ho publiqués ací.
M´agadaria saber si podríeu publicar-me un anunci per a qui li interesse un pis o una caseta en Vallà.

El pis té 4 habitacions, 2 banys, cuina amb galeria i saló-menjador amb ampli balcó. Té 125 m2, molt bona ubicació, bones vistes i possibilitat de comprar-lo amb plaça de garatge o sense.

La caseta està per Terrassos, té 90m2 edificats. Si algú necessita més informació podeu contactar amb mi:

ANA
Tel. 650867919

Tant si es pot publicar o no, moltes gràcies; està molt bé que cadascú puga expressar lliurement els seus pensaments.

diumenge, 2 de maig de 2010

Trenta anys de concòrdia llançats al fem

Fa quasi trenta anys, es va fundar l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Vallada. Al llarg de tots estos anys l'Associació ha sigut un lloc on tots els majors del poble han pogut gaudir de la companyia de la resta. Al través de l'Associació han viatjat per tota Espanya, des de Cantàbria fins Andalusia, des de Galícia fins a Catalunya, o a Balears, passant per les dues Castelles. Se'n recordeu dels viatges amb Pelossa de cap? Persones que el més lluny que havien arribat era la consulta del metge en Xàtiva, van poder veure les meravelles del nostre país. Han fet dinars, han fet ball, han discrepat o han estat d'acord, però sempre han estat junts. De dretes, d'esquerres, rics o pobres, tots han anat junts a tots els llocs.

En un poble com el nostre ens coneguem tots. Sabem cadascú de quin peu coixeja, com pensa, fins i tot què vota, però l'Associació s'ha mantingut al marge d'estes menudeses i ha preservat el que era realment important: l'harmonia i la concòrdia entre gent que ha viscut mols anys saludant-se pel carrer, fent-se visites, comentant el que passa al poble, preocupant-se pels alifacs de veïns i coneguts, fent vida en comú, compartint vida.

Si es molesteu en preguntar als majors de qualsevol poble vos diran que els ajuntaments es fan càrrec de moltes despeses de les associacions de jubilats i pensionistes. Els paguen dinars, viatges, equipament per als locals, etc. No ha sigut aquest el cas de Vallada. L'Ajuntament d'ací no s'ha recordat per a res de l'Associació fins a l'any passat que, no sabem per què, va intentar desallotjar als majors del seu local de la Plaça Major per a desterrar-los a les afores (Veieu les entrades “Asustaviejas” d'aquest blog)

Encara no sabem el per què del fort interès de l'actual equip de govern de l'Ajuntament en fer-se amb el local de l'Associació. Ja ho sabrem, el temps s'encarregarà de destapar-ho. Però el que sí sabem es que estan dispostos a tot. Fins i tot a tirar al fem quasi trenta anys de concòrdia veïnal. Els afiliats no havien mostrat ningun tipus de disconformitat fins que l'equip de govern va començar a buscar gent per a formar una llista alternativa a les passades eleccions en la directiva. Sempre ha sigut un problema trobar a algú que vullga treballar per l'Associació, perquè sols es feina sense cobrar ni un duro. Però l'equip de govern es va treure de la mànega una candidatura alternativa que va perdre per golejà.

Com no han pogut invalidar la directiva eixida de les últimes eleccions, han optat per fer un altra associació. Diuen que a la nova associació no caldrà pagar quota. La pagarà l'Ajuntament amb els diners de tots? Diuen que hi haurà dinar també sense pagar. Pagarà l'Ajuntament un dinar a uns majors del poble i a altres no? No deu estranyar-nos. Ja subvenciona a unes associacions amb molt poca activitat i deixa sense cap subvenció altres amb un treball considerable per la recuperació de costums, contes, teatre, documentals, etc. Però s'atreviran a fer-ho amb els nostres majors?

Pressionen a la gent per a fer el que no volen, fins i tot induint a cometre il·legalitats. Si la vegada anterior varen incórrer en una il·legalitat al llevar el comptador de l'aigua per a que no s'obrira el bar, ara ho han tornat a fer en dir-li al contratiste del bar que no li pague la mensualitat a l'Associació amb la qual té un contracte.

Espere que se'n adonen que estan introduint un element de discòrdia que pot portar greus conseqüències per a la convivència al poble. Espere que se'n adonen que hi ha coses que una vegada s'han trencat es molt difícil reconstruir-les. Espere que els pague la pena fer el que estan fent, perquè estic segur que el poble no permetrà que isca gratis llançar al fem trenta anys de concòrdia.

IRON MAIDEN