dissabte, 30 de gener del 2010

Comentari nou sobre ASUSTAVIEJAS.

"Perdoneu pero soc un "Vallaí" que molt al meu pesar i per cuestions de
feina ha tingut que "emigrar" fora del poble i ara no ´m'antere de
xafardejos com aquest...Que a passat al llar dels jubilats?.
No vullc jutjar a ningú abans de saber ben be el que passa pero per els
comentaris plasmats no me dona massa bona espina lasunt...

Enviat per Anònim a VALLADA City el 30 de gener de 2010 9:32 "

Bústia Ciutadana a disposició del poble

Tal i com vos anunciàvem fa uns dies amb una informació treta d'un periòdic digital, l'Ajuntament ens ha comunicat que, efectivament, a Vallada s'ha instal·lat un servei digital per al ciutadà, anomenat Bústica Ciutadana, on qualsevol podrà expresar-se lliurement per:

- Fer propostes.
- Fer consultes particulars.
- Ficar anuncis.



A la web de l'Ajuntament hi ha un enllaç per accedir, i també nosaltres hem afegit un a la barra dreta del bloc.

Felicitem a l'organisme que haja creat aquesta iniciativa, i esperem que tinga una bona acollida.

dijous, 28 de gener del 2010

Vint i cinc municipis permiteixen als seus veïns "convertir-se" en concejals

Según fuentes de la Generalitat, los municipios de Albalat dels Sorells, Cox y Callosa de Segura se han unido, recientemente, a la red del Buzón Ciudadano http://www.buzonciudadano.es/, creado por la citada Conselleria.
Esta herramienta busca la participación y la iniciativa de los ciudadanos con su propio municipio y desde ella cualquier persona puede hacer una consulta, una queja, una denuncia o dar su opinión sobre cualquier asunto de su municipio; este asunto se lleva a Pleno y el grupo consistorial actúa según el tema.
Para el conseller Rafael Blasco, el Buzón Ciudadano "acerca la Administración a la sociedad" al ser "una vía de colaboración de la ciudadanía, para poder considerar sus sugerencias y sus voluntades, que ha cumplido las expectativas de utilización. Esta participación es imprescindible a la hora de llevar a cabo políticas eficaces".
Esta red está compuesta ya por veinticinco municipios de toda la Comunitat: Paterna, Sagunto, Vinalesa, Torrent, Estivella, Torrebaja, Titaguas, Alfara del Patriarca, Vallada, la Mancomunitat de les Valls, La Pobla de Vallbona, Salem, Albuixech y Albalat dels Sorells (en Valencia); Alcoy, Torrevieja, Villajoyosa, Monforte del Cid, Dolores, Cox y Callosa de Segura (en Alicante), y Benicarló, Eslida, Benlloch y Figueroles (en Castellón). EFE

Font: ABC

dimarts, 26 de gener del 2010

AUTOBUSOS DE CANALS AL CARNESTOLTES DE PEGO EL PROPER 13 DE FEBRER!

Com ja és tradició, el proper dia 13 de febrer eixiran de Canals diversos autobusos que aproparan els joves del poble i de la comarca al popular Carnestoltes de Pego.

El 2010 torna a ser el CSA "La Lloca" de Canals l'encarregat d'oferir aquest servei a tots els joves de Canals i la Costera interessats en acudir al Carnestoltes de Pego.

El preu de la plaça és de 13€, i el pagament es realitza mitjançant igrés bancari o transferència al compte 5093870912 les oficines de Rural Caja de Canals (Av. Vicente Ferri, 9 i Av. Jaume I, 16)
fins el dimecres 3 de febrer.

Per a realitzar transferència, indicar grup de persones o resoldre cap dubte cal consultar al correu
csalalloca@hotmail.com.

També s'ha habilitat una pàgina web amb tota la informació:
carnestoltespego.blogspot.com.

El col·lectiu organitzador vol remarcar la importància de realitzar el pagament amb temps i en el plaç establert, així com d'indicar els grups o colles per tal de distribuir les places als autobusos, que ja han començat a omplir-se.

Vos esperem!

De bancs i banquers...

No soc amic dels bancs.
L'altre dia vaig acudir a un de Vallada i hem van tractar molt malament, parlant-me amb molt mala educació i tractant-me com si foren ells els que m'estaven fent un favor.
Me'n vaig anar d'allí amb molt mal sabor de boca i dessitjant no tornar més.

Però què s'han cregut?

Jo, reforeste

Una persona anònima ens ha fet aquest comentari, i hem vullgut publicar-lo com una entrada apart i, a més, publicar també un altra entrada que es va fer en un altre bloc per donar a conèixer aquesta associació, que no sabem encara si existeix, però per a nosaltres, desconeguda.
Ací està tot:


"Anònim ha dit...

Pegueu una ulladeta al que he trobat a la xarxa:

http://amicsarbres.blogspot.com/2008/02/jo-reforeste.html

La foto és un document, on es pot apreciar la vegetació d'abans de l'incendi del 94, encara que sols la de la solana del penyó, que la de l'ombria era molt més impressionant."


La foto a la que es refereix es aquesta, i el text diu així:

Reforesteu, per passió

Vinga, anem! Anem a contar-nos una història, la nostra i la vostra, la d'una associació que es diu Jo Reforeste i la de cadascú de vosaltres, perquè qui encara creu que no forma part de la Natura?
Podríem dir que fa 17 anys un grup d'inquiets, somiadors, habitants de les vores i lluitadors ens decidírem a sembrar bellotes. És a dir, cinc amics amb una il·lusió comuna. Alguns érem amics de tota la vida i altres unírem les nostres amistats per sempre més al voltant del fet de reforestar. I com pot ser això? Que un gest tan simple com el de fer un clot i soterrar tres llavors ens connectara fins un punt que les paraules no expliquen? Doncs, perquè venia de més lluny. I prompte en vam ser molts més.

Tots comptàvem amb moltes coses en comú. Teníem els ulls oberts al que ens envoltava; confiàvem en la força simple de les nostres mans; no estàvem disposats a recular davant les dificultats; no necessitàvem notorietat ni buscàvem protagonisme; tots teníem la il·lusió de millorar i millorar-nos, però sobretot, estàvem inoculats de passió. La passió de la vida i del fet de sentir com germina una llavor. Aquest sentiment era antic, ningú recordava quan ni com li havia crescut, però sempre l'havíem tingut i ara el compartíem i l'expressàvem. Eixa estima ens unia i encara ens uneix per damunt del pas del temps.


Un moment abans de menjar la "gatxamiga" postplantà de bellotes
de 1992, al Campello de Vallada (la Costera). Al fons es veu el Penyó,
que es va cremar en un incendi a l'estiu del 1994.

I és així que en contacte amb la terra del nostre terme, que coneixíem pam a pam, començàrem a doblar el llom. Ens haguérem d'enfrontar a no poques traves administratives, burocràtiques i polítiques i a la fi ens vam constituir en associació. Mai no vam voler demanar una subvenció, total, l'entrepà cadascú se'l podia pagar, i el vi el pagàvem entre tots.
Ens ocupàvem apassionadament de saber quines espècies autòctones havíem de triar per segons quin lloc. Decidíem l'època de plantació, llavors o plantes?...La festa començava a la tardor amb la collita i tractament de les llavors, generalment bellotes. "Passem de l'administració o demanem permís? Quin repel·lent usem per rosegadors i senglars?" Tot amb molt de treball però sense esforç, només passió!
I com que la suma d'energies fa xispa, vau unir-vos molts en eixa alegria. Començàrem l'any 90 amb 83 plançons de roure valencià. El 92 ja vam collir 48 kg. de bellotes. El 94 ens juntàvem una mitjana de 40 repobladors i el 95 en una diada gloriosa ens en reunírem 60. El 96 ens cediren 2500 carrasquetes que anaven a morir per falta de pressupost al viver d'una escola taller, aquell any ens allargàrem fins el 10 de març repoblant i rebent les oportunes pluges primaverals.
Després el destí ens allunyà geogràficament i d'aquella empenta queda una repoblació anual, espontània, dels qui podem acudir. Hem minvat en poder operatiu, molts d'aquells amics seguixen el camí de la il·lusió. I qui signem aquest article continuem apassionats per la vida.

Jesús Calatayud
·
Ho ha escrit Jesús Calatayud en nom de Jo Reforeste, compost en origen per unes 5 ó 6 persones de Vallada (la Costera).
A aquell grup inicial van anar sumant-se molts amics, que acudien i gaudien cada any amb les resforestacions que ells organitzaven.
Ells van transmetre eixa passió pels arbres i per la natura que transmeten aquestes paraules.
El logo de l'Associació, el va fer Rolando Esteve Blasco, un dels membres de la colla, que ja no està entre nosaltres.

Evolució de l'atur al poble de Vallada en Decembre



Desde foro-ciudad, ens han enviat aquest link per a vore quina ha sigut l'evolució de l'atur en Vallada d'una forma molt minuciosa.

També pugueu vore l'evolució durant altres mesos anteriors.

Gràcies per la informació.

dijous, 21 de gener del 2010

Mercat renaixentista a Llombai.


Este cap de setmana 23 i 24 de gener, tindrà lloc a la localitat de Llombai un mercat renaixentista per commemorar el 500 aniversari del naixement de Francesc de Borja.

Amb falconeria, mercat, gastronomia, lluita en directe, artilleria, campament militar i més. No podeu faltar segur que us agrada.

Celebra del dia del arbre 2010. Recuperem el bosc. Participa!

Diumenge, 31 de gener
EIXIDA: 09’30 h. des de l’Ajuntament
LLOC: Serra la Solana (zona Terrassos-amotlars)
MATERIAL: Aixadeta, botella d’aigua, gorra i entrepà

L’organització ficarà beguda, picadeta i els arbres
Participació lliure



Organitza: Associació Cultural Serra Grossa

Xarrada Serra Grossa: El Poble Saharaui ARA

“Una mujer como yo, agotada por la tortura de las mazmorras secretas, por el sadismo de los verdugos y la insolencia de personas desagradecidas, no ha tenido otra vía para enfrentarse a la venganza ciega que no sea la de empujar con sus fuerzas reunidas, o más bien con lo que queda de ellas, para decir no; no a la continuidad de la represión de los inocentes, no a la confabulación contra los defensores de derechos humanos saharauis y su enjuiciamiento por un tribunal militar; no a que se les endose la acusación de “inteligencia con el enemigo”, no a que sean arrojados entre las paredes de una cárcel y que sufran un letal aislamiento del resto del mundo; no al abandono de presos políticos saharauis que mueren en silencio en las cárceles marroquíes a causa de graves enfermedades crónicas ¡No y basta ya! Son más de treinta años de una tragedia que convirtió los sueños de mi pueblo en pesadillas, pesadillas entre la diáspora y el paradero desconocido de cientos de desaparecidos”. (Aminatu Haidar)

Taula Redona a càrrec de Al-Amal, ONG.

Dissabte, 30 de gener, 19’00 hores
Al casal de Serra Grossa, carrer Sant Joan (Vallada)
Entrada lliure

Vallada x 4

El poblament d'una determinada zona geogràfica es el procés d'assentament d'un grup humà que transcorre al llarg del temps i va deixant la seua petjada en el paisatge físic. Cal establir la relació existent entre el poblament i l'activitat econòmica que el suporta, ja que açò incidirà enormement en el propi procés de poblament, en les característiques físiques de l'espai geogràfic i en els recursos disponibles. Tenint açò en compte caldria pensar un poc la proposta del PGOU que pretén arribar a una població de 15.000 habitants d'una tacada. Segons l'article del Levante penjat en este mateix blog, la Confederació Hidrogràfica del Júcar i la Conselleria d'Educació han mostrat el seu desacord al·legant que el pla no diu d'on eixirà l'aigua necessària per a tota eixa gent i que ni tant sols s'ha reservat sol suficient per la dotació educativa. L'alcalde, sempre segons l'article al·ludit, diu que els informes negatius no son vinculants i que tot es una “maniobra del gobierno socialista”. I es queda tan panxo.A banda que siga vinculant o no, i que Zapatero s'encabote en no deixar-nos créixer (ja que veure este home la mania que ens te), podríem ser raonables i pensar amb el cap. De qué van a viure els nous habitants si ara mateix tenim vora 400 parats al poble? Vallada està be per a vindre de visita però vindran a viure alemanys i anglesos a un poble que no ofereix ningun al·licient laboral o vital? O pot ser es pensa en els milers de llocs de treball que oferirà Valpark?En tal cas, pot ser, fora mes raonable que primer hi haguera treball i s'anara ampliant el poble segons anara fent falta. En cas contrari pot passar-nos com li ha passat al tristament famós “pocero” i la seua ciutat fantasma. Però si el negoci està en reclassificar terrenys i construir sense trellat, anem avant, destruïm el paisatge que pot dur visitants, i per tant diners, i els millors terrenys cultivables que sempre son riquesa. Després, quan l'empastrà no tinga remei, en tirar-li la culpa a Zapatero...

dilluns, 18 de gener del 2010

ASUSTAVIEJAS


Ací vos envie este xicotet escrit referit als fets ocurrits al llar dels jubilats els darrers dies. Espere que hi haja cap impediment per a que siga publicat al vostre blog. Salut

ASUSTAVIEJAS

Amb el malnom de “asustaviejas” s’anomena al sud d’Espanya als especuladors immobiliaris, que compren cases antigues per rehabilitar-les i procuren desfer-se’n dels ocupants de les vivendes utilitzant males arts. Els diuen els “asustaviejas” perquè la majoria de les víctimes, es a dir els ocupants dels immobles antics, solen ser persones majors amb pocs recursos.

Esta pràctica, ja menyspreable en si mateixa, resulta fins i tot delictiva quan es realitza fent un descarat abús de poder. Els autors d’estos fets queden, si mes no, desautoritzats davant de la societat que te valors, universalment reconeguts, de respecte als majors. Especialment si estes actuacions, de baixa condició moral, venen de gent que es diu cristiana practicant. Hi hauria que recordar-los la “Carta als Ancians” del Papa Joan Pau II que diu: “una societat que es prea de justa i humana, necessita instancies i espais de respecte, reverencia i reconeixement per als ancians, a més de procurar el seu permanent esplai i recreació, per a cada persona que ha acumulat i decantat el tresor de la saviesa”.

Del que ha passat estos dies podem treure altres lliçons. Apart del retrat dels ofensors cal ressenyar el paper del ofesos. Persones majors, pot ser debilitades físicament per el pas dels anys, però amb tota la força que dona la raó i la dignitat, han resistit i fet front a l’abús d’autoritat i han sabut mantindre un lloc que pertany a totes les persones majors del poble. Pot ser els joves poden prendre exemple.

Més articles relacionats ací

dijous, 14 de gener del 2010

Desafío en el... Himalaya?

Algú coneix a aquestes exploradores?

La Confederación y el Consell paralizan el PGOU de Vallada que prevé cuadruplicar la población

R. G. VALLADA ?La Confederación Hidrográfica del Júcar y la Conselleria de Educación han emitido sendos informes desfavorables a la revisión del Plan General de Ordenación Urbana de Vallada. Mientras el organismo de cuenca señala que no se ha acreditado la disponibilidad de recursos hídricos para el desarrollo urbanístico propuesto, la conselleria aduce que el plan no reserva suelo suficiente para dotación educativas. La aparición de estos dos informes negativos retrasará más si cabe la tramitación de una revisión del Plan General de Ordenación Urbana que empezó a gestarse en el año 2000 y que todavía no ha sido aprobado definitivamente por la Comisión Territorial de Urbanismo.Según los cálculos de la CHJ, el planeamiento que pretende aprobar el Ayuntamiento de Vallada contempla una población aproximada de 15.000 habitantes, cuando la actual asciende a 3.466. Esto supondrá un incremento de la demanda de agua de 1.369.246 metros cúbicos al año respecto a la actual, que es de 316.273 m3/año. Además, siempre siguiendo los cálculos de la CHJ, las tres unidades de ejecución industriales contempladas, con una superficie de 1.399.173 m2, supondrían incrementar las necesidades de suministro en 596.414 m3/año.Este notable aumento de la población y de la actividad industrial no se corresponde, a criterio de la CHJ, con los recursos hídricos que dispone el municipio. En su informe la Confederación critica que en la documentación presentada no se han aportado los datos necesarios para determinar cómo se va a atender este incremento de la demanda, por lo que ha recurrido a consultar con los datos obrantes en este organismo. Del estudio de estos datos, según el redactor del informe, se deduce que este aumento de la demanda "no puede ser atendido" por los manantiales analizados. A este respecto, la CHJ recuerda que la Ley de Ordenación del Territorio y Protección del Paisaje determina que cualquier incremento en el consumo de agua requerirá la previa obtención del informe del organismo del cuenca.Además, otros de los inconvenientes encontrados por la CHJ para dar luz verde al proyecto es que éste "no respeta" el dominio público hidráulico y tampoco, por la documentación remitida. El alcalde de Vallada , Fernando Giner, quitó importancia a los informes de la CHJ porque, dijo, "no son vinculantes" y la Comisión Territorial de Urbanismo "los puede tener en cuenta o no". Giner, que deslizó la sospecha de que se estos inconvenientes puedan tratarse de una "maniobra del Gobierno socialista", detalló que el PGOU de Vallada fue aprobado por el pleno municipal "hace meses" y que "sólo falta que la Comisión Territorial dé el visto bueno o nos diga si hay más pegas". Para Giner, "el ayuntamiento ha hecho todo lo que estaba de su parte. Es un trámite muy farragoso y se ha retrasado por múltiples causas, la mayoría ajenas a nuestra voluntad".

Font: Levante

dimarts, 12 de gener del 2010

Parròquia... de tots?


De nou, descobrim un bloc en Vallada del que no teniem coneixement... en fi... la gent no està per la labor de col·laborar amb nosaltres...

Es tracta d'un bloc creat suposadament per la parròquia de San Bartolomé on es comunica via web, sobre els esdeveniments i mises que van duguent-se a terme en l'esglèsia del poble.
També hi han articles relacionats amb la religió cristiana.

Salutacions i felicitats per la seua creació.

Pugueu accedir al bloc al llistat de "Blocs Valladins".

Parlem de... Conflictes Socials


Dissabte 16 de gener a les 19h al Casal de Vallada (c/Sant Joan s/n):
- Inauguració de l'exposició fotogràfica: Conflictes socials al món. Estarà oberta els divendres i dissabtes de 18 a 20h a partir del dissabte 16 i fins a final de mes.
- Xerrada - debat amb el seu autor, Vicent Garrido. Aquest ens parlarà dels diferents conflictes socials que ha viscut (Xiapes,Hondures, Gènova, Iraq...), de les seues experiències, les seues visions del món i de les diferents problemàtiques que hui afrontem. Amb participació directa de tots els assistents.
Entrada lliure i gratuïta
El nostre món, els conflictes, les nostres solucions...si no ara, quan?

Organitza: Serra Grossa
T'esperem!

divendres, 8 de gener del 2010

Agraïment a l'Ajuntament de Vallada

"Desde el centre excursionista volíem demanar la publicació de l'última entrada que s'ha fet al nostre bloc, ya que es tracta de un agraïment al Ajuntament de Vallada per la concesió de una ajuda al centre per la equipació de la zona de escalada situada al costat de la penya del àguila. moltes gràcies i salutacions"

Volem fer aquesta entrada per agraïr a l'Ajuntament de Vallada l'ajuda que ens ha concedit per tal d'impulsar la zona d'escalada de Vallada així com recompensar la feina feta fins al moment. També volem continuar amb la nostra implicació amb els esports a la natura fent del nostre poble un referent. Sense més una salutació del centre.

Que és el que ens està passant?

Estimats lectors i lectores;

Aquesta be podria ser una carta dedicada als pares, procedent d’una mestra, una psicòloga o una asistenta social, però no és així.

Conservaré el meu anonimat per raons obvies que més avant pudreu comprendre, però si que vos diré, per a que vos situeu, que tinc entre 20 i 25 anys i soc una xica normal d'una típica família normal valladina, que m'ha educat el millor que ha pogut.

Sí, soc joveneta, però amb prou coneixement per parlar i opinar amb la suficient credibilitat.

El tema va de drogues, un tema que, al meu parer, tots coneguem molt be però del que tots ens fem els tontos, joves i no tan joves, o al menys, eixa és la impressió que jo tinc.

La veritat és que no sen per ón començar... Fa uns anys, massa per a l’edat que tinc, que el tema de les drogues va aparèixer en la meua vida. De la meua i de la te totes les amigues i amics que tenen la meua edad. Això que quede ben clar desde un principi. La droga no és un cas aïllat, si no un tema del que cada cap de setmana tots ho vivim en les nostres carns, uns més lluny i altres més a prop.

Poc a poc i desde edats molt tempranes, moltes, moltíssimes persones del meu voltant, que han estudiat amb mí o que conec de tota la vida, amics que he anat fent d'ací i de fora... han anat caiguent... provant a vore com és... consumint esporàdicament i finalment enganxant-se. Amigues i amics, tots per igual. Cregueu-me, no exagere. Em pose a fer contes i, al menys 3 de cada 10 que conec, sé amb certeça que consumeix habitualment....

Jo sempre m’he negat (i no serà perque no m'han oferit voltes, com si fora lo més normal del món...). Podria haver provat per vore com era això i no haver seguit mai més... quí sap? Però ara, després de 4 anys desde que les drogues van aparèixer, puc dir que me’n alegre moltíssim de no haver-ho fet, perquè són moltíssimes les persones del meu voltant que estan enganxades... símplement perque un dia van dir: “A vore que se sent si...”

Lo més dur per a mí és conviure amb aquestes persones. Vore com no són capaços de reconèixer que són drogadictes (sí, sona mal, però qui consumeix droga, habitualment o no, és un drogadicte), vore com no són capaços de passar-s´ho be sense consumir els caps de setmana, vore com, malgrat els anys que jo se que ells s’esnifen, segueixen amagant-se als banys dels locals on anem (en Vallada o fora del poble), dins del cotxe, amb el seu bitllets, el DNI o un simple CD de música... com si fòren xiquets... com si tot fora un joc...

Conec de tres casos on inclús la parella sap que l'altre consumeix i tant se li fa...

De vegades pense en com són, bones persones, estudiants o treballadors exemplars, d’una personalitat magnífica, honestos, justos, tots amb famílies normals inclús exemplars... i no cap dins de mí, com poden fer el que fan...

Estic farta d’esperar sola, com un bitxo extrany, a que elles es col·loquen al bany. Estic farta de tants i tants viatgets per acompanyar al cantonet per a quedar amb el proveïdor, estic farta de la violència que desperta moltes vegades en les persones que més vullc, estic farta de disputes i rinyes amb persones a les que estime tant... de vegades senc com si jo formara part d’aquest mal somni, com si jo fora partícip d’ell, com si jo tinguera la culpa de tot açò, que sé que ocorre i que no puc fer res al respecte... perque sembla que jo siga la mala...

Amb el temps, he anat preguntant a persones de confiança, opinant sobre la situació, perque el que més em preocupa es que serà del dia de demà, quan aquestos amics meus tinguen una família... I quan més preguntes faig, més pense que deuria d'haver-me callat...

Són dos les persones amb les que més parle: Un cosí meu de 30 anys i una tia de 48.

El meu cosi hem conta que, si be ell, el tema de les drogues no el va conèixer tan jove com jo, les persones més properes a ell que sap que consumeixen, ho han començat a fer quan ja estaven ben “granaets”, als 24 anys o per ahí, i que, tan mateix, tenen el comportament del que vos parlava abans... com si fòren xiquets... Alguns d'ells ja comencen a tindre problemes psicològics amb depresions i atacs d'ansietat, també em comenta que cada vegada més, són incapaços de disfrutar amb el que tenen, de disfrutar amb les petites coses de la vida... Alguns d'ells també, són ja casats, i duen aquesta “doble vida” en secret...

Respecte a ma tia... ella s'asusta molt quan li trac aquestos temes, però per a la meua sorpresa, reconeix que ella també coneix a gent de Vallada, de la quinta més o menys, que són consumidors, però clar, són casos aïllats i més reduïts, però lo cert es que van començar de joves, i ara segueixen igual... bueno... igual no... pitjor... tenen els seus problemetes... efectes secundaris que són ara quan estan sorgint... efectes secundaris de drogues de fa 40 anys, consumides en menor quantitat que ara...

Què serà el que ens depare el futur amb les persones d'aquesta dècada drogodependents?

Quines seràn les enfermetats físiques o psicològiques que sorgiran a rel de tot aquest consumisme desenfrenat i que a tots s'ens fot?

Què estan fent mal els nostres pares?

Què està fent la justícia, el govern, o qui tinga que intervindre en el control d'aquesta situació?

I no m'agrada clavar-me en política però: Què fa el nostre Ajuntament per oferir a aquesta joventut altres possibilitats diferents a jugar al fútbol o fer esport mal fet? Activitats que estimulen la “mollera”, que creen associacionisme culturat i recolçat per l'Ajuntament... cultura senyors, cultura...

En fi... són preguntes d'una adolescent que ja no sap on pertany ni a quí defendre i que moltes vegades es sent perduda entre tanta i tanta gent coneguda, però desconeguda a la vegada...

I ja deixe ja de donar-vos el roll.

Moltes gràcies per publicar açò que vos conte i donar-me veu desde l'anonimat a mí i a tanta gent que s'expresa en aquest bloc.

Anime a més gent a participar, sobre tot en altres temes que no siguen de política, ja que moltes vegades sembla açò un camp de batalla (i jo mateixa reconec que he acabat parlant de política...).

Se que vosaltres també penseu igual que jo en quant a la poca participació del poble, però no se si es que la gent no s'entera de l'existència del bloc o que...

Podrien anunciar tot el que va per ahí apegant-se a les parets. Els pubs podrien anunciar les festes que fan, els col·lectius que hi han per Vallada, la residència, el llar dels jubilats i tota aquesta gent que vol anunciar algo al poble, podria fer-ho desde ací, no? Ademés de publicar articles d’opinió o coses que ens preocupen, tal i com estic fent jo ara...

Bueno me calle. Ara sí. Fins un altra.

dimecres, 6 de gener del 2010

Pregunta per a qui corresponga

Hola, bon dia, volía saber si hi ha alguna forma de obtenir algun tipus de guia o les resenyes per escalar a vallada, ja que vaig estar per cap d'any i m'ha encantat. Vam visitar la zona de la Saladella i em vaig quedar encissat mirant la paret del penyó i la de la dreta (que no se com es diu).