Cercar en aquest blog

dilluns, 26 d’octubre de 2009

Se venden cachorros de teckel. (perro salchicha)


Se venden pareja de cachorros teckel nacidos el 23 de septiembre. Macho y hembra, desparasitados, vacunados contra el moquillo y la parvovirosis. Precio 300 euros cada uno.

Telefóno de contacto 96 22 99 215. Preguntar por José.

Qüestió d'identitat.
Per motius de treball no he pogut conectar-me a internet ni fer cap entrada respecte a la polèmica lingüística que te lloc al blog. Així que jo també vull donar la meua opinió que en té per a tots.

Cal remuntar-se al 14 i 15 de maig de 19982 on en el Congres dels diputats a Madrid s’aprova l’estatut d’autonomia de la “Comunitat Valenciana. En l’esmentat Estatut el nom per a definir el territori valencià és Comunitat Valenciana i no País Valencià. Segon la Senyera que ens identifica a partir d’eixe moment és la de la ciutat de Valencia quedant suprimida la quatribarrada, la qual teníem des de temps del Rei Jaume I. Qué va estar una burla per part del gover elegit democràticament? D’acrod, però és el que hi ha. Així és que senyors d’esquerres, ja esta bé d’anar onejant banderes anacròniques quatribarrades, això és un símbol del passat, quan manen vostés cambien si volen el que he esmentat adés. Per altra banda deixen de queixar-se que el valencià està en el seu pijor moment de la història. Que jo sàpia fa 25 anys a les escoles sols es donaven 2 o 3 hores de valencià a la setmana, ara hi ha linea en valencià. Fa 25 anys, qui cantava en valencià? Al tall, Raimon... Ben pocs, Quants grups i cantautors hi ha hui en dia? Quants autors literaris hi havia en els anys 80 i quants n’hi ha hui? Vinga un poc de serietat.

Senyors de dretes i partidaris del idioma del Sr. Giner. Per què no agafeu un cotxe, eixiu a l’autovia cap a Xàtiva i el poseu a 180 km/h. No? Ahh! Que hi ha un radar i una norma de circulació que s’ha de respetar i no es por passar de 120 km/h. Així com hi ha una norma de circulació, hi ha una norma llingüística, la qual éstà admesa per la Generalitat Valenciana, la mateixa que heu votat els de dretes. Per molt que el senyor Camps diga que el valencià és ben diferent del català la norma pareix dir el contrari. Així que senyors de dretes a callar i a acceptar la normativa en vigor.

Sr./a que diu que ha treballat a Catlunya i l’han tractada de mala manera. Si un català treballara on jo treballe segur que més d’un li amargaria l’existència, i altres es portarien bé amb ell. Persones indesitjables hi ha a tots el indrets, però el que no es pot fer es anar etiquetant als demés per les actituds d’uns pocs.
Jo fins i tot questione si vosté ha treballat a Catalunya o simplement està dedicant-se a limentar la catalanofobia que això si que ho saben fer ben bé els de dretes.

Per a acabar dir-vos que acateu el que hi ha i si no us agrada tant a uns com als altres aneuvos-en a viure al mig de la serra i no emprenyeu als demés. Doneu fàstig, uns i altres amb les vostres actituds recalcitrants i reaccionaries, a més esmentar que no evolucionem gens som capaços de tornar fer una guerra cívil i tornar a matar-nos per ideologíes polítiques i altres xorrades per l’estil.

No s’acaloreu amb este text que les pujades de tensió no són bones per a la salut.