Cercar en aquest blog

dissabte, 11 de juliol de 2009

ESPERANT UN RAIG DE LLUM

En primer lloc abans de començar, esmentar que la meua veu ix de les boires de la ignorància, per la qual cosa espere que algú em done una resposta.

L’home és l’animal evolucionat que més destruix el medi ambient. Tots hauríem de tindre clar que este planeta no és una herència dels nostres pares sinó un préstec del nostres fills, per la qual cosa s’ha de cuidar.
També és cert que ningú vol al seu poble una central nuclear, una presó o un abocador, però tots som conscients que fan falta per al funcionament de la societat actual.
De tots és ben sabut que fa unes setmanes arrere al poble de Moixent es volia instal•lar un macroabocador de fem. A primera vista pareixia que l’alcalde moixentí estava a favor, però les pressions de la gent feren que canviarà d’opinió.
Ara demà dissabte hi ha una manifestació encontra de l’abocador que volen instal•lar a Llanera. Ningú no el vol tampoc ahí.
Es clar que els ingeniers que han pensat on col•locar-lo han estudiat les característiques d’impermeabilitat del terreny, les corrents d’aire pel tema dels olors i altres punts que deixen palesa la ubicació del mateix. Però clar de vegades es prou que una força política diga blanc perquè l’altre diga negre.
Un exemple clar quan es volia fer el transvasament de l’Ebre un votant de dretes em discutia que els llaurador si no tenien aigua per a regar que no posaren eixos cultius de regadiu i es limitaren a mantindre els de secà, quan ell té uns terrenys que són un pedregal i li ve ben bé regar per degoteig.
Un altre exemple és el d’un poble governat per la dreta, en el qual hi viu un votant d’esquerres defensor del medi ambient i les energies alternatives. Sent així, estava en contra que al seu poble es fera un parc eòlic a la part més alta de les serres. Molt bé, això al meu poble s’anomena hipocresia, en política no sé quina terminologia empraran.
Per tant m’agradaria que tant els defensors com els detractors de l’abocador contestaren al present escrit amb la finalitat d’il•luminar les nostres ments, així jo com altres lectors ignorants, contrastant la informació pugam forjar-nos una opinió des de la lògica i la coherència i no tindre una opinió depenent del partit polític al que li tinguem simpatia.

Gràcies de bestreta.

Santi Boix.

divendres, 10 de juliol de 2009

Inauguració de la Rotona de Nassio Bayarri

El dia 10 de Juliol de 2009 a les 20h.
Lloc de trobada en la plaça de l'Ajuntament de Vallada.

Fernando Giner Giner, alcalde del excim. Ajuntament de Vallada, te el plaer de convidar a tot el poble, a la inauguració de la rotona amb la escultura de Nassio Bayarri.

Aprofitem també per comunicar que Nassio Bayarri, tindrà un museu permanent en el nostre poble. Més informació acíMés informació sobre l'escultor ací:
http://es.wikipedia.org/wiki/Nassio_Bayarri_Lluch
http://fabian.balearweb.net/post/5072

Participa en Caritas Vallada

En referència a la entrada passada: http://valladacity.blogspot.com/2009/06/radio-caritas.html

Hola, soy Ernesto,
Por indicación de “amigo de los libros”, un articulista de nuestra revista parroquial: “Parroquia de tots”. Entre en este blog, y nada más ver que había algo relacionado con cáritas lo abrí, porque durante 15 años he sido voluntario de la Caritas Parroquial de Vallada y ver algo relacionado con la institución caritativa local, me produjo, primero sorpresa y después alegría por ver que alguien escribía sobre Cáritas. Espero poder en un futuro hablar más en profundidad de lo que hacemos y el por qué lo hacemos (en la página web del Ayuntamiento www.vallada.es si pinchas en asociaciones y después en Cáritas tendrás una información muy resumida de lo que hacemos y porque lo hacemos) ahora tan sólo quiero hablarte de lo que comentas sobre la emisora local.
La Emisora Radio Vallada, emisora parroquial, es cierto que la creó el equipo de Caritas, pero en estos momentos goza de entidad propia. La emisora emite con la misma frecuencia de Radio María emisora nacional. Los domingos por la mañana, durante todo el curso desconectamos la señal de Radio María, y entramos nosotros. Son muchos los llamamientos que hemos hecho desde la emisora y la revista parroquia de tots para que se una, todo el que lo desee, a este proyecto; invitamos a muchas personas cediéndoles un espacio fijo en nuestra parrilla de programación, pero la respuesta no ha sido la que esperábamos. En estos momentos el equipo de Radio Vallada lo forman 8 personas, cuatro de ellos como lectores, y 2 que dirigen la programación y son los responsables de los programas y dos que dedican su tiempo a ayudar y a colaborar en la misma. En estos momentos está suspendida la emisión que retomaremos a septiembre.
La programación se inicia a las diez en punto de la mañana del domingo, con una primera hora en la que se combina la música con espacios de interés narrativo, historias, reflexiones, etc. y después transcurre la mañana con una programación más musical y espontanea, con discos dedicados, información deportiva local y aportaciones imprevistas de oyentes.

dijous, 9 de juliol de 2009

Una pregunteta des de Canals


Hola pare soc ximo un veï de canals. el divendres per la nit aprofitant la lluna plena farem una ruta nocturna desde canals fins moixent i tornar. voldriem sopar en el bar poliesportiu i no me faig en el telefon. tal volta podries tu ajudar-me. s´escolten altres sugerencies de lloc on sopar. serem uns vint ciclistes.
gracies per adelantat.