Cercar en aquest blog

divendres, 15 de maig de 2009

IV MARXA BTT Aielo-Alt del Campello 24/05/2009

Es una marcha cicloturista que está inscrita en el calendario de federación de ciclismo de la Comunitat Valenciana y, que lleva haciéndose desde 2005. Cada año cuenta con más participantes como de espectadores.

El año pasado ante los inconvenientes del mal tiempo (la lluvia), todavía fueron 297 los corredores que participaron. Habían de todos los niveles como del Open Radical Ontinyent y como no, recordar una niña de 14 años con su padre.

El recorrido es de 42 Km entre Aielo de Malferit y Vallada, saliendo desde una altitud de 281m hasta llegar a los 700m. La dificultad de la prueba es media-alta.

+ Info:

Tel.679547125-686323922 www.ccaielo.blogspot.com

Fuente: Ximo Pérez.

Mirar d'esquenes...

Hola a tots;
Perdoneu el meu valencia, pero, com diu una de les entrades anteriors, es el que em van enseñar a lescola, o siga, cap. Espere que els meus fills lescriguen millor... Encara que si el Rus seguis manant, no se, no se... bueno, me calle...

Tinc moltes coses que dir deste poble, unes bones i altres males, com tots els llocs, hi han coses bones i males, les bones les rigem al bar, amb els amics, al carrer, i les males tambe, encara que no sempre, moles callem o pensem que no es per a tant, pero amb el temps comprens que no es la solucio... i a que gritarles i compartirles tamé...


Comensare per una pregunta que tinc a la ment sempre que entre o isc del poble, que tal vegada te una explicacio, pero que jo no la trobe...


¿Algu me pot explicar perque tots els banquets que han ficat a la nova entrada al poble desde lautovia, estan mirant cap a la carretera?


Tenim el poble, la Serra, El Tosal, Peña Aquila, Peño, Castell, El riu... i tots els banquets donant l'esquena, mirant cap a l'esfalt de la carretera... no ho entenc, no ho entenc...


Ale, ya ma quedat agust... tant de roll, pa tan poc...

Xè, vullc que arrive l'estiu!

Hola a tots!
Per fi m'he decidit a escriure, i tinc tant que dir que al final no diré res... No volia fer-ho fins no fer el selectiu (sí... soc jove encara...jeje) però es que ha arribat el solet, i no tinc ganes d'estudiar.
M'agradaria primerament, felicitar-vos pel que esteu fent, per donar-nos l'oportunitat d'expresar el que pensem, el que sentim, el que volem compartir o el que volem defendre... Per a mi és emocionant... no se per als demés...
Tinc ganes de que arribe l'estiu, de que arriben les vesprades de solana, de siesta del borrego, d'anar de curt i notar l'aire calent i empalagós, d'anar a nadar a la basa o al poli i anar mullat després esperant a que el calor seque la teua pantaloneta...
Tinc ganes de vore a la gent a la fresca, de saludar-los i de ser saludat, d'anar amb la moto amb la xica darrere i sentir els olors de l'estiu en l'aire... de sentir-me viu... Anar al Castell, passar pel Penyó, beure als suminderos i acabar mullant-se en la Saraella...
Treballar uns mesets i traure'm per a mí, a Gabar, a Mimbrejunk, on siga!
Vullc sentir-me Vallaí, festero de la Mota del Banjo i del Triàngul, corredor de vaques, muntaor de Xiringuitos i velaor de botellons... Que tots hem passat per ahí!
Xè, que vullc que arribe l'estiu!

dijous, 14 de maig de 2009

Per a qui li interese: Sicko, el nou documental de Michael Moore

Hola a todos;
Me gustaría seguir el hilo empezado por la entrada de “Poesía” y aportar mi granito en cuanto a cultura y compartir con vosotros un documental que vi ayer. Se trata del último documental de Michael Moore, director de otros documentales como Bowling for Columbine o Fahrenheit 9-11. El documental se llama Sicko, y según críticos y en mi opinión también, se trata de el mejor documental que hasta ahora a realizado este director, sin pelos en la lengua… El documental habla del sistema de salud que lleva a cabo EEUU con sus ciudadanos. Un sistema que lo único que busca son beneficios económicos a costa de todo y sin importarle en absoluto la salud de sus pacientes.
Algunas escenas son conmovedoras, otras parecen imposibles para la era en que vivimos… No os dejará indiferentes y os hará ver sobre todo, lo bien que estamos en Europa en cuanto a condiciones de salud.
Recomendable 100%.

dimarts, 12 de maig de 2009

"Escola" d'estiu...

A Vallada no s´ha fet cap iniciativa, des de que jo estic al món que mire pel bé de la joventut.
Començant per l´escola d´estiu, que els últims anys s´ha emplaçat a la casa de la por....com ja s´ha dit, fa por, ja que més que un lloc d´esplai, lúdic i de diversió, l´escola d´estiu de Vallada pareix un camp de refugiats on es deixen xiquets per falta d´alternatives.

A molts pobles, l´oferta é molt més atraient. Està clar que tot deu tindre un preu, i que la calitat es deu pagar, però, en les nostres mans està exigir un lloc on els més menuts puguen estar agust, disfrutar i poder jugar sense estar darrere de quatre parets, amuntonats i sense opcions a res.
En quan a un casal juvenil....seria meravellós...però, sempre i quan hi haguera algú capaç de mirar per a i per la joventut vallaina...sense tindre cap preu polític.

Estar al dia al blog de Vallada


Per aquella gent que no controla encara molt açò d'Internet, comunicar-vos les diverses opcions a l'hora de seguir els nous comentaris o la creació de noves entrades al blog:

- Via RSS: Si es fixeu en la columna de la dreta, baix del text, hi aparèixen dos botons on posa: "subscriu-te". Doncs be, si teniu compter en Google, Yahoo o altre servici que accepte RSS, pugueu subscriure-vos i rebre en el correu directament, o en el google reader, tots aquells comentaris o entrades que es fan al nostre blog, sense necesitat d'entrar directament en ell.

- Via facebook: Ja som 88 Valladins inscrits al facebook, la nova red social que trionfa en internet. L'administrador d'aquest grup, de vegades col·labora amb nosaltres en l'enviament de correus massius. Si no eres del facebook, a què esperes?

- Fen-te admirador: Sempre que tingues un blog o un compte en blogger.

I be, això és tot. Per cert, ja hem superat les 1.000 visites al blog, la majoria fetes en aquesta última setmana, gràcies a la col·laboració del grup de Vallada al facebook.
Moltes gràcies a tots, estem molt contents dels resultats.

Recordeu: Per a entrades noves envieu un correu a valladacity@gmail.com , i per a comentaris sols teniu que fer click en "comentaris". Adeu!

Sobre la piscina de la Saraella

Be com que al meus temps el valencia era de aquella manera, segurament aquest escrit estarà ple de faltes, aixi que perdoneu els erudits de la llengua.

Sols volia denunciar el estat en que es troba la saraella, jo no se si algú a pujat alli ultimament pero allo esta que dona pena de veritat, i no es que estiga deixat de la ma o al menys aixo crec, es que alguna quadrilleta de "males besties" s'ha dedicat a trencar tant la dutxa que hi ha alli com part de la piscina i per tant sols volia fer unes preguntes, es pot saber quin mal fa tindre aquell lloc decent? es menester anar a trencar les coses sol per que si sense rao aparent? i lo gros es que diuen que es gent del mateix poble, en acabant es queixaran de que no tenim res.

I a vorer si en conter de dicar-se a fer malve les coses que son de tots mitllor es dediquen a pergar-li voltes al poble correnguent a vorer si aixi cremen la adrenalida i ja que estan es posen en forma.

dilluns, 11 de maig de 2009

Inderustaglisació

Ens envien un video graciós, i com ací cap de tot, doncs ahí va: